Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 áno To sú oni stoja 2,60 a tam maš 2
@mariska1989 skúsim zajtra pozrieť kde ich majú?
@butterfly333 inak GS mamatest dostať aj na nete za 1,99e😁...
@zuzik5891 no ale kedy by prišli. Pozriem zajtra niekde.
No aj tak tam nič nebude neviem asi to bude len kanalik
@butterfly333 ak objednáš dnes tak zajtra alebo pozajtra ich máš doma
@butterfly333 tento testovaci stres nestoji za to....pockaj este....
@kakatulik to áno ja len tak som skúsila no aj tak nič z toho. Ved vieš že ja niesom testovací maniak 😁😁😁
@butterfly333 ved prave preto....🙂
@butterfly333 Kúpila som ich aj v Dr.Max
@zuzik5891 haha no to je super ja by som na meranie aj kaslala nemam nato naladu len gynekolog to chce 🙈 tak zajtra rano o 5:10 dat tam 5:15 vybrat a mozem spat dalej kedze mam volno :D take zbytocne budenie sa :D inak kolko moze byt vidno ovu na teste ?? Sa mi nieco zas mari 🤨🤨
@butterfly333 a @0507 ja vidim... aha... 🙂✊
@monu66 to je môj test? Ty tam tiež niečo vidíš? Nebude to len kanalik?
@butterfly333 ano tvoj test 🙂 Z mojho pohladu to na kanalik nevyzera, ale nechcem ti davat zbytocne nadeje, tak radsej este pockaj co ukazu najblizsie dni.
@monu66 ďakujem uvidíme co z toho bude.
@zuzik5891 moja máš skoro podobne ako ja ja mám 4mutacie a mam homozigot MTHFR C677T. Tiež nízke IgG a zvýšené cytokiny malo vit D. Snáď tie injekcie pomôžu.
@butterfly333 inak pozerala som do tých mojich výsledkov a píše že cytokíny mám ok ale aj mne poniektoré hodnoty vyznačilo tmavšie...a ešte všade čítam o zvýšených NK bunkách a ja mám deficit...to je tiež zlé?...no a ten Annexin sa dozviem budúci týždeň... nechápem keď mi ho robili na hematológii tak bol ok a v Prešove bol zvýšený...dr.vravel že je to zaujímavé tak neviem... hádam budú výsledky ok

@mariska1989 áno to sú tie gs mama test?