Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzik5891 tie NK bunky mam nizke aj ja. Ale ro nie je dolezite hlavne ze nie su vysoke. To znamenanze tvoje telo urcite nevylucuje nic ,,cudzie,, co mas v sebe. No a co sa hemato tyka tak ja mam tiez mutaciu krvy a v skutočnosti nie je nikde potvrdené ze tato mutacia sposobuje potraty. Vela som o tom studovala aj hematologicka v KE mi to vravela. Len proste moze sa stat ze pri tejto mutacii vznikne zrazeninka no nemusi. Ja mam A-kovy typ a homozygot. Hovori sa ze je to horsie forma ale to je blbost co si tu niektoré zeny popisuju o tom. Homozygot znamena ze to mas od oboch rodicov a heterozygot od jedneho rodica. To znamena ze nasi rodicia to mali tiez a vidis sme tu a nikdy sa to predtym v ich dobe neriesilo. Je pravda len ze nam obyčajná kyselina listova nestaci. Preto beriem napr femibion lebo je tam metafolin nastiepena listovka. Ale zas ja trombofilny stav nemam len tú mutaciu ale kedze som uz po potrate tak mi hematologicka dala clexan len 0,4 preventivne. Ze ma take zeny co si pichali na riedenie krvy tak jednoducho deti donosili. A tak nejakym zazrakom som aj ja uz v 12tt co nechapem.teda dufam ze je to všetko ok mam poradnu dnes tak uvidime. Urcite by som riesila rie injekcie na tvojom mieste
ahojte, bola som u Mudr. Slezaka a potvrdil mi, ze predsa je to myom, vyrasta z maternice smerom von na stopke (co je lepsi pripad, lebo nemusia narusat maternicu) rozhodla som sa ist na operaciu predsa, lebo myom moze tlacit na vajcovod a branit otehotneniu. Spravia aj prefuk vajcovodov.
@pasikavamacka aj ja som mala maly myom na stopke na prednej stene.Primar mi po op. vravel ze nebranil otehu ale som rada ze ho dali prec...Stale som rozmyslala ci nemam porusenu maternicu jazvu na nej mala som blby pocit ci to nevadi teraz v tehu ale teraz co si napisala ze je to lepsi pripad tak som uz kludna 😊Drzim palce a skore uzdravenie po op. prajem ☺
Pichanie v podbrušku čo to môže byť? Nikdy som to nemala.
@81anina dakujem. ake si mala zotavenie po opke? po akom case si otehotnela? ked je myom vonku, len odstrihnu stopku, takze urcite sa nic nenarusilo 🙂 vela stastia aj tebe
@pasikavamacka po operacii ma nic nebolelo ten plyn bol hnusny teda lez na vyvysenom lebo ked som si lahla na nizky vankus tak som sa nemohla nadychnut hrozny pocit.Brucho som mala citlive ranky boleli len na dotyk asi ako modriny hojili sa dobre ale ostali mi skarede jazvy hlavne v pupku je hruba a vystupena asi genetika..Pn mesiac chcela som si oddychnut...Otehu som az o 8 mesiacov z toho predtym jedno bioch. po iui na 2 cyklus nato prirodzene...
@butterfly333 ja mám to isté, tak dúfam, že je to len dobré👍. Možno sa maternica pripravuje, uvidíme 😍. Ja dnes test takto, ale nie som nejaký lovec duchov😅. Som len 10 dpo a 7 po uhniezdení, teda ak bolo...
@81anina to neznie dobre :( planovala som byt PN iba tyzden a potom mam hned uctovnu uzavierku v praci, musim sa vratit. Desim sa, kedy budem moct zacat cvicit po operacii, ja som dufala, ze po mesiaci uz hadam aj cvicit budem moct ale toto si ma nepotesila.
@butterfly333 nie 7 dní po uhniezdení, ale na 7 deň bolo uhniezdenie
@shellynda no ja tam na tvojom vidím ducha na mojom nič.
@shellynda aj ja som minulý rok v júni v 6tt potratila od vtedy nič. No u mňa aj tak nič z toho nebude. Tebe držím palce
Ahojte baby. S muzom sa 2 roky pokusame o mimi a nic. Tento mesiac som sa na planovany sex, meranie BT, ovu testy uplne vykaslala a pustila som to uplne z hlavy. MS mi meska 2 dni. Dnes som bola s malou u zubara a tak som si odskocila ku svojej gynekologicke. Robila mi sono a povedala, ze sliznica je este vyssia ako pred MS . Test som nerobila. Mala ste to niektora tak a boli ste tehu?
@pasikavamacka po tyzdni dvoch budes fit ja som boka dlhsie ba pnke lebo som sa chcela v klude snazit a oddychnut z prace
@verona1989 v IVF počas stimulky aj pred vkladom som si pichala fraxiparin...teraz ma skôr trápi ten Annexin...dr.mi spomínal že to môže byť dôvod toho že sa embryjko neuhniezdi... určite budem múdrejšia budúci týždeň...ja už syna mám z predošlého vztahu...bude mať 13 rokov a do dnešného dňa nechápem ako sami ho podarilo vynosiť...11 krát má hospitalizovali pokým som porodila a až po cisárskom sa mi zmienili že mám asi niečo z krvou...ale že by to riešili?...nie...nikto nič... až po toľkých rokoch som sa dopracovala k vyšetreniam...a blahoželám k tehotenstvu🙏...nech drobček krásne rastie ❤️
@zuzik5891 moja ja som 7x prišla o dieťa mam dve zdravé deti z prvého manželstva a nikdy nikto neriešil prečo som o dieťa prišla ani žiadnu hematologiu nič ani to ze mam trombofiliu a teraz sa snažím vyše roka a pol a nič.
@butterfly333 a spermiogram máte v poriadku?...v našom prípade je aj to problém...
@zuzik5891 áno spermio na výbornú povedal Dr.
@butterfly333 jój, už dlho čakáš, ale ja strašne verím, že sa aj dockaš svojich //💓držím moc palce🤗
@shellynda ďakujem moja verím že sa raz dočkám aj ja😘😘😘

@zuzik5891 ahoj no ako teplota? U mna zas rovnako..36,6 neviem co to znamena.. nikdy som tak nemala...zeby nebola ovu tento mesiac?? Sa mi este nestalo 🥴