Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 tak to ozaj nechápem prečo je to teraz problém keď predtým tá tvoja krv nevadila...dnes si netestovala?
@shellynda bude silnieť...neboj nič 🙏❤️
@zuzik5891 no aj ja som bola dnes u gyn. Mala som krv v moci tak zistovali z coho a ze preco ma boli stale brucho...no a tu pozera dr na pravy vajecnik a ze jeej bude ovu mala 1,8×1,.nieco pozrite ake krasne a nato pozera vlavo a ze jeeej a tu uz bola ovu vidite? A ja a co teraz?? Mam 2 ovu v mesiaci?? A on ze ovu uz prebehla ze uz praskol... ale vlavo! Kde mam vajickovod neprechodny..ale potvrdil mi co hovorila @ikonica ze vajicko dokaze z jednej strany pretiahnut na druhu.. tak ovu testy nesedia vobec 🤷♀️ asi to teda skusim este dnes poistit s muzom 😅😅🤔
@zuzik5891. Moja test biely
@shellynda paráda😊
@mariska1989 len aby aj vydržalo🤗dnes asi ani nezaspim😍
@zuzik5891 dakujem hadam bude male ok 🙂 uz neni ani male 🙂
Ano.fraxik sa picha vacsinou stale pocas stimulky ale lepsie ked aj pocas tehu ak ma tu mutaciu. Drzim prsty nech to poriesis ;)
@shellynda super testik držím mooooc palčeky
@evita2176 no ja som bola minule na tom tak že s odstupom dvoch dní mi zovulovali oba vaječníky... držím palce aj na nohách 🙏
@butterfly333 tak toto nerada čítam... bože...toto obdobie je snáď to najhoršie... pokým príde nový cyklus 😞
@shellynda krásny... paráda... úžasné...tak nech len pekne silnie aj naďalej 🙏
@verona1989 ďakujem...pevne verím že sa čoskoro pridám k tehulkám aj ja...i keď si to tak už vravím dlho ale tak nádej mať treba 😍🙏
@mariska1989 jéj, pekný test😍... Aj podľa mňa 20 dní
@shellynda ako ja som nerátala že už dnes tam bude 3+ 😊a tak aspoň tomu nasvedčuje že je všetko OK
@mariska1989 gratulujem🙂pekny testík🙂
@mariska1989 presne tak a aj bude🤗... No teraz som aj ja v strese, lebo ja by som mala dostať MS zajtra, tak dúfam, že už nedôjde 😃
@shellynda ✊✊✊✊ držím všetkých 20 aby nedošla😊
@eliska1986 Ďakujem no ja ich mám troška viacej
Ahojte baby. Tie, ktore ste uz tehotné, alebo ste niekedy boli.. Môže byt v čase ked mate dostat take mierne pobolievanie v podbrusku a boli ste tehotné ? Pretoze mne to mešká 3 dni, mam take pocity . Test idem robit zajtra... Robila som si ho vo štvrtok a bol negativny, mozno bolo este skoro ?

@lucia37 sprav si test, nič iné poradiť neviem 🤷🏼♀️ Výstelka zevraj padne aj 24hodin pred ms. Je to individuálne. Nepovedala ti jej výšku?