Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Baby,v utorok ma čaká cisársky tak držte palce✊
@daniela123321 juuuj drzime drzime ;)
@ikonica mne na 20DC uz "uschol" hlien. 19DC boli bolesti a ovu bol pozitivny 18DC poobede... Z toho som usúdila, ze buď 19 alebo 20DC.
Každopádne , teplotu nemeriam uz niekolko mesiacov a ms prisla ako hodinky podla tej aplikácie menstruacny kalendarik. A ten mi ukázal, ze mala prist vo štvrtok.. Len teda ten dnesny test.. Mala som značku maybe baby a nič. Ale nebol to ranný moc a aj som pila.. No uvidíme. Rano spravil iny ak dovtedy náhodou nepríde
@daniela123321 to už? 😳😳 Ved len pred nedávnom si sem dávala tehu testik no strašne to ubehlo mooooc držím palčeky nech to všetko dobre dopadne 😘😘😘😘
@daniela123321 bože môj...to už?... skvelé... držím palce obom 🙏❤️🍀
@daniela123321 drzim palce aj na nohach!!!
@ikonica
@butterfly333
@zuzik5891
@taily30 Ďakujem baby ☺️ no veru už..malá sa stále neotočila a je ritkou dole..necítim sa na prirodzený pôrod KP tak idem takto..už mám stresy ale hlavne nech je všetko ok a dobre dopadne 🙏💝
@daniela123321 aj ja som to tak mala pri malej neotocila sa tak sme rodili cisárskym.
@daniela123321 tiež som mala cisársky... dá sa to zvládnuť ❤️❤️❤️❤️...
@daniela123321 tiez som mala cisarsky, prve 2 dni su tazke, ale potom je to uz ovela lepsie...hlavne treba vela chodit a hybat sa
@daniela123321 neboj vsetko dopadne v poriadku,modlidba leti pre vas nech je vsetko v poriadku.Aj ja som rodila cisarskym.Mala bola dost velka 53cm,4185vazila-dnes ma slecna uz 11rokov🙂
@zuzik5891 no ja som kedysi krvacala casto a vsetky vysetrenia boli ok .tiez mi nezistili že preco a z coho 🤷♀️ ja som zvedava aka bude zajtra teplota..uz mi aj list dosiel s terminom z tej repro kliniky 😍 len Termin musim zmenit aj kvoli muzovi a aj mne lebo nechcem brat volno z prace..🙈
@butterfly333 ahojky😊, tak prišla MS, alebo nie?
@shellynda ešte nie bt 37,1 no včera test biely. No dnes už určite príde včera som pila červené vínko tak čakám. A ty ako?
@butterfly333 tak neprišla 👍, super zatiaľ😃... Ani mne neprišla, ale od včera trpnem riadne a bojím sa, tak ale bt tiež 37,1, tak už hádam nepríde 🤗
@shellynda no mne určite príde to viem. A tebe držím palce test si nerobila?
@butterfly333 dnes ešte nie, ale rozmýšľam, že pôjdem asi skúsiť 😃, veď ak je to v poriadku, musí už ukázať aj poobede, len sa bojím

@izy1661 zo zaciatku su take bolesti bezne... Aj neskor v tehu...