icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

shellynda
19. aug 2019

@butterfly333 ďakujem 😘💕

shellynda
19. aug 2019

@zuzik5891 áno tie a on je teraz taký pyšný, že konečne kúpil tie pravé 😂

zuzik5891
19. aug 2019

@shellynda zlatý... povedz mi adresu tej lekárne...aj môj chce nájsť konečne tie správne testy ☺️☺️

shellynda
19. aug 2019

@butterfly333 ja by som ti ich hneď z radosťou poslala 😍

ikonica
19. aug 2019

Heh tiez mam taku prihodu s lekarnickou... Raz som kupovala test a ona mi hovori: "Ale ja predavam len pozitivne." a ja jej na to, ze ved ja prave taky chcem 🙂 bohuzial to vtedy nevyslo... Test bol negativny....

butterfly333
19. aug 2019

@shellynda tak čakám a nech sú tam hneď //😉😉

ikonica
19. aug 2019

@butterfly333 ides tento cyklus skusit ten clostil?

evita2176
19. aug 2019

@zuzik5891 ahoj no super tak aspon je všetko v poriadku ;) to je super 🙂 chudaci nasi muzi :D aj moj uz teraz ma mna ze uz davam nanho natlak :D a ja ze bud rad lebo coskoro je tu mens a potom zas tyzden nic :D ale on vie kedy mam dostat tak ma niekedy on ukludnuje ze este je casu dost a ze nemam stresovat :D
A dnes som volal na tu repro kliniku tak som dostala Termin 23.9 :D presne na nase vyrocie svadby 😍

zuzik5891
19. aug 2019

@evita2176 no a ešte nech sú výsledky ok a bude to úplne super 🍀☺️...inak ja som už môjho netlačia do túlenie... chudák je taký chorý...ešte sa mu k hrdlu a bolesti hlavy pridala bolesť ucha...
To či bude všetko v poriadku sa dozviem až v stredu najskôr ale aj tak ma to krvácanie znepokojuje... nechám z čoho to môže byť...po stere som si dokonca musela dať vložku lebo to už nebolo len špinenie...

evita2176
19. aug 2019

@zuzik5891 🤔🤔 neboj bude dobre aj ja mavam po stere take stavy a bolesti 🥴 daj vediet potom co a ako ;)

zuzik5891
19. aug 2019

@evita2176 inak som zvedavá či sa to neupraví keď prejde plodné obdobie...

butterfly333
19. aug 2019

@ikonica asi áno moja no aj tak to nepomôže.

ikonica
19. aug 2019

@butterfly333 ved skus mozno s tou liecbou co teraz mas z reproimuno motyka vystreli ;) ✊

lussynka7
20. aug 2019

Ahojte, som tu nova neviem ako to funguje zrovna som sa prihlásila tak ani neviem ci môžem sem dat môj graf bazalnej teploty, snáď mi budete vedieť poradiť niečo bližšie ku tomu prečo sú hodnoty také nízke meriam si ju druhý mesiac tak som mimo z toho,. Ďakujem vopred za každú odpoveď

kakatulik
20. aug 2019

@lussynka7 a kde merias? Boli teploty takéto nízke aj minulý mesiac?

lussynka7
20. aug 2019

@kakatulik meriam v pošve každé ráno o pol 7 minulý mesiac som mala vyššie posielam graf, ale nemerala som cely mesiac, robila som si aj test ten som mala silnejší duch ale prišli krámy a bolo po tom

lussynka7
20. aug 2019

@lussynka7 chceli by sme babo a ani neviem ci mi prebehla ovu

kakatulik
20. aug 2019

@lussynka7 n veď práve toto som myslela. Že ktovie či prebehla vôbec ovulka. Ono možno máš celkovo nižšie teploty,ktoré môžu byť spôsobené napr.poeuchou činnosti štítnej žľazy napr.
Mne tam chýba ten rozdiel. Medzi predovulacna a poovulačna by mal byť minimálne 0,2 rozdiel a ten sa držať až do ms.Pozri do @lauritkatesty. Ona to tam má vysvetlené tuším. Tento mesiac to na ovulaciu ani nevyzerá.

lussynka7
20. aug 2019

@kakatulik no to mi pomohlo ďakujem začiatkom septembra idem na preventívnu tak sa skúsim popýtať 😉

bubu4125
20. aug 2019

Ahojte. Mám dilemu. Podľa BT vyzerá, že ovu prebehla. No testy akosi bledé. Je pravda, že na 12DC som nerobila, lebo som doma nebola a zabudla som si vziať. Myslíte, že práve vtedy mohli byť tmavé testy?

zuzik5891
20. aug 2019

@lussynka7 ahoj ... zatiaľ u teba ovulácia tento cyklus neprebehla... nepostrehla som... robíš si aj ovu testy?

lussynka7
20. aug 2019

@zuzik5891 ahoj nie ovu testy si nerobím, ale my už máme dve deti podarilo sa obe na 1x a ze posledne dáme a končíme takže ak nič nebude nevadí, ale potešili by sme sa 😉

zuzik5891
20. aug 2019

@lussynka7 na prvý krát.. waaaau...pre mňa je to doslova sci-fi 😁...aj môj prvý syn bol vymodlený a tak som verila že možno teraz keď mám iného partnera bude to ľahšie no na druhom už pracujeme takmer dva roky a zatiaľ nám ani veda nepomohla

lussynka7
20. aug 2019

@zuzik5891 aj ja sa čudujem ze to tak rýchlo išlo, asi už starnem, mame dvoch synov a chceli by sme dievčatko tak do tretice hádam sa podarí... Po prvom tehotenstve mi Dr. Povedal ze mam prevratenu maternicu a ze môže aj pol roka trvať kým otehotniem a bolo to na 1x a ta prevratena maternica mi ostala tak možno teraz to bude trvať aj pol roka, ktovie
Tebe držím palce nech sa zadari už konečne 😉💓

lucia37
20. aug 2019

Ahojte baby. Mate skusenosti s tehu testami Pepino? 7 den mi meska ms a test biely. Ale nerobila som z ranneho. Mam aj husty biely vytok, bez zapachu a svrbenia. Krcok mam vysoko a tvrdy. Budem vdacna za kazdu odpoved.

zuzik5891
20. aug 2019

@lussynka7 aj ja mám retroverziu maternice... trombofíliu... heterozigotnú mutáciu krvi... hypothyreózu...zisťujú či mám aj antifosfolipidový syndróm... môj má zlý spermiogram plus fragmentáciu DNA spermií až 52%... celé zle...ale nevzdávame sa...😍🙏❤️🍀

bona69
20. aug 2019

@lussynka7 môžem sa spýtať, ta maternica sa ti prevrátila až po pôrode?,lebo mne to povedala dr keď som bola na kontrole po šestonedeli že ju mám prevrátenu,že sa to niekedy stane, pred tehu bola normálne, ďakujem

lussynka7
20. aug 2019

@bona69 áno až po prvom pôrode a potom mi tak ostala, pýtala som sa Dr. Co sa s tým dá robiť ci sa to vráti alebo ako co a mi povedal ze cvikmi aj to iba možno 🤔

lussynka7
20. aug 2019

@zuzik5891 ooo to ma mrzí snáď sa vám to podarí držím palce 🙏💓

zuzik5891
20. aug 2019

@lussynka7 podarí sa... nám všetkým 🙏🍀❤️