Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 ja by som ti ich hneď z radosťou poslala 😍
Heh tiez mam taku prihodu s lekarnickou... Raz som kupovala test a ona mi hovori: "Ale ja predavam len pozitivne." a ja jej na to, ze ved ja prave taky chcem 🙂 bohuzial to vtedy nevyslo... Test bol negativny....
@shellynda tak čakám a nech sú tam hneď //😉😉
@butterfly333 ides tento cyklus skusit ten clostil?
@zuzik5891 ahoj no super tak aspon je všetko v poriadku ;) to je super 🙂 chudaci nasi muzi :D aj moj uz teraz ma mna ze uz davam nanho natlak :D a ja ze bud rad lebo coskoro je tu mens a potom zas tyzden nic :D ale on vie kedy mam dostat tak ma niekedy on ukludnuje ze este je casu dost a ze nemam stresovat :D
A dnes som volal na tu repro kliniku tak som dostala Termin 23.9 :D presne na nase vyrocie svadby 😍
@evita2176 no a ešte nech sú výsledky ok a bude to úplne super 🍀☺️...inak ja som už môjho netlačia do túlenie... chudák je taký chorý...ešte sa mu k hrdlu a bolesti hlavy pridala bolesť ucha...
To či bude všetko v poriadku sa dozviem až v stredu najskôr ale aj tak ma to krvácanie znepokojuje... nechám z čoho to môže byť...po stere som si dokonca musela dať vložku lebo to už nebolo len špinenie...
@ikonica asi áno moja no aj tak to nepomôže.
@butterfly333 ved skus mozno s tou liecbou co teraz mas z reproimuno motyka vystreli ;) ✊
@lussynka7 n veď práve toto som myslela. Že ktovie či prebehla vôbec ovulka. Ono možno máš celkovo nižšie teploty,ktoré môžu byť spôsobené napr.poeuchou činnosti štítnej žľazy napr.
Mne tam chýba ten rozdiel. Medzi predovulacna a poovulačna by mal byť minimálne 0,2 rozdiel a ten sa držať až do ms.Pozri do @lauritkatesty. Ona to tam má vysvetlené tuším. Tento mesiac to na ovulaciu ani nevyzerá.
@zuzik5891 aj ja sa čudujem ze to tak rýchlo išlo, asi už starnem, mame dvoch synov a chceli by sme dievčatko tak do tretice hádam sa podarí... Po prvom tehotenstve mi Dr. Povedal ze mam prevratenu maternicu a ze môže aj pol roka trvať kým otehotniem a bolo to na 1x a ta prevratena maternica mi ostala tak možno teraz to bude trvať aj pol roka, ktovie
Tebe držím palce nech sa zadari už konečne 😉💓
Ahojte baby. Mate skusenosti s tehu testami Pepino? 7 den mi meska ms a test biely. Ale nerobila som z ranneho. Mam aj husty biely vytok, bez zapachu a svrbenia. Krcok mam vysoko a tvrdy. Budem vdacna za kazdu odpoved.

@butterfly333 ďakujem 😘💕