Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade a čo všetko berieš?...ja mám miovarian...vit.C,E,D3... koenzým Q10... acidum folicum a magnézium...môj má neskutočne veľa vitamínov a hlavne antioxidantov... berieme to už takmer tri mesiace tak uvidíme ako sa spermiogram zmení... hlavne tá naša nešťastná fragmentácia ma zaujíma
Na fotke je papaníčko môjho drahého
@martinade fuuuu...tak ti netuším aký Q10 to je...o mňa až tak nešlo...to skôr o drahého... bohovsky som zvedavá čo nám 27.9.povedia k jeho kontrolnému spermiogramu... síce Halosperm vedieť nebudeme hneď ale aspoň ten základ...to čo ti písala kamoška je asi pre chlapa na počet a morfológiu...lebo vôbec tie vitamíny nepoznám...ja som sa skôr zamerala na tú fragmentáciu...
Pekný deň Vám všetkým. Dievčatá, prosím Vás, taká otázka. 21.8 klesla BT ako klasicky v deň menštruácie, to bol 25 DC, tak ako aj väčšinou mávam. Lenže dnes je to tretí deň a ms sa stále nerozbehla. Dokonca aj pri utretí len minimum na papieri, aj to nie vždy. Chcem sa spýtať, mohol to spôsobiť duphaston? Beriem ho druhý cyklus od 15DC. A vlastne tá BT klesla hneď po poslednej tabletke. Ďakujem za skúsenosti
Dievcata prosim o radu, co si myslite z akeho dovodu som mala velmi jemne ruzove spinenie 11dpo? Moja LF je obycajne 13-14 dpo. Teplotu nemeriam. Dakujem. Xoxo
@ladysmurf aj ja som tak mala tento cyklus už som sa potešila no nič z toho ms prišla.
@butterfly333
@zuzik5891 uhniezdnenie to nebude, nic necitim, to asi len nejaky hormonalny vykyv. Dakujem vam za odpoved. Takze cakam pani mrchu 🤔
@ladysmurf no môže to byť aj uhniezdenie držím palce.
Baby...tak ja asi napriek mega pozitívnym ovu testom budem mať asi anovulačný cyklus 😭

@ikonica drzim palce nech sa podari. je to o trpezlivosti lekara aj. moja doniesla aj taky buzzer ktorym sa ju snazila prebudil, premiestnit. ja by sa asi vzdala, ale moja lekarka nie 🙂 aspon jednu mam.