icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

taily30
22. aug 2019

@ikonica drzim palce nech sa podari. je to o trpezlivosti lekara aj. moja doniesla aj taky buzzer ktorym sa ju snazila prebudil, premiestnit. ja by sa asi vzdala, ale moja lekarka nie 🙂 aspon jednu mam.

bubu4125
22. aug 2019

@zuzik5891 myslíš, že by sa posunula aj mne? Toto je tretí cyklus po vysadení Clostilu. Bud mám posunutu alebo už účinok Clostilu pominul. Robila som si pred 3 hodinami testik, ale negatívny. Čiže nič. A týmto odkladám testy aj teplomer. Hurá dovolenka. A bud alebo.

martinade
22. aug 2019

@taily30 krásna 😍

zuzik5891
22. aug 2019

@martinade a čo všetko berieš?...ja mám miovarian...vit.C,E,D3... koenzým Q10... acidum folicum a magnézium...môj má neskutočne veľa vitamínov a hlavne antioxidantov... berieme to už takmer tri mesiace tak uvidíme ako sa spermiogram zmení... hlavne tá naša nešťastná fragmentácia ma zaujíma
Na fotke je papaníčko môjho drahého

zuzik5891
22. aug 2019

@bubu4125 moja... ideš na dovolenku?...tak zahoď testy a uži si ju... každopádne ak sa ovu posunula dovolenka bude ideálna na uvoľnenie a čo vieš... možno bude potom prekvapko ❤️🍀🙏

bubu4125
22. aug 2019

@zuzik5891 ideme. Už som na ihlach. Možno to bude znieť čudne, ale ani ja ani muž a teda ani malá sme ešte pri mori neboli. Tešíme sa. Vôbec nebudem riešiť už ovu.

zuzik5891
22. aug 2019

@bubu4125 ja som bola pri mori raz v živote aj to asi pred 10 rokmi v Chorvátsku...teraz je už horúco aj tu... už len to more 😁... užite si 🤗

taily30
22. aug 2019

@martinade dakujem. v zivote som nebola taka zvedava 😀 potom poslem uz realnu 🙂

martinade
22. aug 2019

@zuzik5891 na mužika som sa už kâmošky opýtala, tak vravela ze: Cordyceps pulver z amazonu a pak brennesel samen,Koprivové semínka a Semínka mám z Fullhorn.
Co mas q10 ubiquinol alebo ubiquinoe?

zuzik5891
22. aug 2019

@martinade fuuuu...tak ti netuším aký Q10 to je...o mňa až tak nešlo...to skôr o drahého... bohovsky som zvedavá čo nám 27.9.povedia k jeho kontrolnému spermiogramu... síce Halosperm vedieť nebudeme hneď ale aspoň ten základ...to čo ti písala kamoška je asi pre chlapa na počet a morfológiu...lebo vôbec tie vitamíny nepoznám...ja som sa skôr zamerala na tú fragmentáciu...

martinade
22. aug 2019

@zuzik5891 cordyceps je na kvalitu, zabranuje zničeniu buniek

zuzik5891
22. aug 2019

@martinade myslíš na vajíčka?...na ich kvalitu?... prepáč že sa pýtam dookola ako hotentot aké mne dnes vôbec nepáli 🤦

zuzik5891
22. aug 2019

@martinade jaaaj kvalitu spermií... Ježiš ja som dnes mimo 😂😂😂😂...môj má hlavnú zložku astaxantin...ten bráni poškodzovaniu DNA spermií

bubu4125
22. aug 2019

@zuzik5891 🤣 niekedy sa tak potim, že ani more mi netreba. Ďakujeme 🤗

zuzik5891
22. aug 2019

@bubu4125 ja som na tom rovnako... varím sa vo vlastnej šťave

zuzik5891
23. aug 2019

Dnes prudký pokles...tie dve predchádzajúce teploty som označila aby ich graf nebral do úvahy kôli chorobe...ovu asi len prebehne ... čo myslíte?

jeanne0
23. aug 2019

Dievcata prosim vas myslite ze graf vyznacil ovulku spravne? Ja si myslim ze bola na 13ty den. Dakujem

ja197
23. aug 2019

@jeanne0 chýba ti tam veľa teplôt, preto ju nevyznačilo 13dc

jeanne0
23. aug 2019

@ja197 ona ale bola vyznacena na 13dc a az dnes mi to takto preskocilo. Nechapem.

ja197
23. aug 2019

@jeanne0 no lebo si aplikácia nie je vôbec istá kedy to bolo, nemáš tam teploty a ona ide väčšinou podľa pravidla 3 vysoké teploty po 6 nízkych a tie tam nemá tie nízke 😊 ak si si istá že bola 13dc tak si tam doplň hlien a možno to prehodí

beatinka
23. aug 2019

Pekný deň Vám všetkým. Dievčatá, prosím Vás, taká otázka. 21.8 klesla BT ako klasicky v deň menštruácie, to bol 25 DC, tak ako aj väčšinou mávam. Lenže dnes je to tretí deň a ms sa stále nerozbehla. Dokonca aj pri utretí len minimum na papieri, aj to nie vždy. Chcem sa spýtať, mohol to spôsobiť duphaston? Beriem ho druhý cyklus od 15DC. A vlastne tá BT klesla hneď po poslednej tabletke. Ďakujem za skúsenosti

ereska
23. aug 2019

@jeanne0 vymaž tie prvé tri teploty cez ms a nechaj tie ostatné myslím že to prehodí

ladysmurf
23. aug 2019

Dievcata prosim o radu, co si myslite z akeho dovodu som mala velmi jemne ruzove spinenie 11dpo? Moja LF je obycajne 13-14 dpo. Teplotu nemeriam. Dakujem. Xoxo

zuzik5891
23. aug 2019

@ladysmurf žeby uhniezdenie?🤗

butterfly333
23. aug 2019

@ladysmurf aj ja som tak mala tento cyklus už som sa potešila no nič z toho ms prišla.

ladysmurf
23. aug 2019

@butterfly333
@zuzik5891 uhniezdnenie to nebude, nic necitim, to asi len nejaky hormonalny vykyv. Dakujem vam za odpoved. Takze cakam pani mrchu 🤔

butterfly333
23. aug 2019

@ladysmurf no môže to byť aj uhniezdenie držím palce.

kakatulik
23. aug 2019

@ladysmurf co chces citit. Nemusis citit vobec nic.😊

sonulienka13
24. aug 2019

Ahoojte 🙂 ja dnes takto.Mohlo by ešte preznacit 🙏🙏🙈 konečne mam voľno tak som sa sem dostala.

zuzik5891
24. aug 2019

Baby...tak ja asi napriek mega pozitívnym ovu testom budem mať asi anovulačný cyklus 😭