Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzik5891 ja 2x do týždňa beriem. No co ak ani tie injekcie nepomôžu?
@butterfly333 a ty antifosfolipidový syndróm nemáš?...
@zuzik5891 nie to je všetko ok si myslím nič tam také nieje žeby to bolo zvýšené. Od fotím ti to.
Ahojte, prosim vas, v merani BT som uplny novacik, tak by som sa chcela spytat, ci je takyto graf a teploty ok... myslim, ze ovu uz prebehla, aspon podla hlienu a mojich pocitov, aj ked na tom grafe to nijako nevidim. Mozno vy uvidite 🙂 meriam v posve, kazde rano v rovnakom case. cyklus 24-25 dni. Mala som uz 2 krat rozpisany detailnejsi prispevok, ale padol konik 🤔 dakujem pekne za kazdy nazor
@butterfly333 ty to máš v norme...to je ten anti-annexin
@zuzik5891 pekne ti ďakujem 🙂 vieš, minulý mesiac sa nám ten 10 DC podarilo a ani som to neriešila, lebo som si myslela, že nič mi nehrozí, bola to proste blbá náhoda, zlý výpočet a ja som potom ostala tehotná (do úvahy prichádza určite iba tento jeden deň, som si 100 % istá), no a keď dva testy potvrdili tehu, už som sa tešila a potom došiel menzes a lietanie po lekároch. ale aspoň nás to posunulo ďalej takže sme sa dohodli, že to teda skúsime plánovane. možno mi toto moje meranie ešte bude nakoniec naškodu, lebo sa budem iba zbytočne stresovať... uvidím, čo zajtra. ďakujem ti 🙂
@sparkling tak to stresovanie dobre poznám aké niekedy je to práve výhodou...ja som napríklad po neúspešnom IVF... stimulácia mi cyklus úplne pokazila...pol roka som neovulovala...aké kebyže nemeriam BT tak o Tom ani neviem keďže pred IVF som ovulovala každý mesiac pravidelne...alebo teraz som mala pozitívne ovu testy a reálne ovulácia prebehla až o 48 hodín po pozitívnom ovu teste...to by dom si bez merania BT myslela že už som dva dni po ovulácii... keď budeš merať dlhšie naučíš sa v tom pekne orientovať aj oveľa viac pochopíš svoje telo
@zuzik5891 a kolko ste sa snazili o babatko? A skusala si aj tie bylinky co ti baby o nich pisu? Ja nemam velmi skusenosti zatial, prvu dceru mam tiez neplanovane, ale ta uz je velka a mala som ju pomerne mlada. No a toto co sa mi stalo teraz beriem v podstate ako varovanie, ze uz to nemusi byt tak jednoduche ako ked som mala 20 (a to som teda nepredpokladala ani nahodou). No a to meranie a grafy su urcite vyborne, minimalne ako prevencia...
@sparkling my sme v tomto kolotoči už takmer dva roky... minulý rok v decembri som potratila...potom po jednom vklade som mala biochemické tehu... vitamínov beriem jednu kopu... mám za sebou pretuky... endokrinológiu... genetiku... hematológiu...reprodukčnú imunológiu...z vitamínov beriem vit.D,E,C... magnézium... acidum folicum... koenzým Q10... miovarian...z liekov Euthyrox 75 a aspirín Protect...
Tomu testu ešte trošku chýba...skúsila by som okolo siedmej zas testnúť
@zuzik5891 to uz je stary, z 8 alebo deviateho dna tohto cyklu. Potom som sa na to vybodla na chvilku a po 10 DC uz len slabol. Idem skocit do lekarne kupit dalsie balenie a vyskusam testovat. Inak je to katastrofa s tym, co vsetko do seba clovek musi napchat a ktovie, co z toho nakoniec zaberie, ani nevies...ja som skusila teraz alchemilku, praslicku, kapsicku, rebricek a femibion. Do vcera obeda ma bolelo brucho a teraz uz nic. Ktovie...mozno mi sibe. Neviem, ako by som vydrzala to, co ty a ostatne maminy, ved som netrpezliva pockat dva tyzdne... v septembri mam termin u lekara, kvoli tomu prvemu tehotenstvu... tak snad uz budem vyedy tehu zas...
@sparkling netrpezlivé sme úplne všetky...to ti môžem garantovať...najprv čakáš na ovu a robíš testy...potom robíš tehu testy...potom plačeš ak sú negatívne a vravíš že už kašleš na to... ale príde menzes a o dva dni je už všetko inak... máš chuť všetko absolvovať a zasa sa tešíš a testuješ ako šialená...na to odporúčam kúpiť ovu testy tu od lauritky alebo korytnačky23... výjde ťa to podstatne menej ako keď ich kupuješ v lekárni ...my už nemáme viac čo vyšetriť...po dnešku máme podchytené všetko čo mohlo byť prekážkou takže aj do IVF pôjdeme s oveľa väčšou nádejou...je nás tu veľa niekoľko ročných snažiliek a ďakujem za túto diskusiu lebo vždy ma tu baby podržali a poradili mi...a to ti poviem že už som počas snaženia mala všeliaké stavy...
@zuzik5891 no a aj sa vam nieco potvrdilo? Resp. Su vobec nejake prekazky po zdravotnej stranke, alebo to je u vas iba v hlave? A teda pekne dakujem za ten tip, dnes este v lekarni kupim, lebo by som umrela cakat, kym pridu tie testy postou a buduci cyklus objednavam, ak to nevide. A potom budem chodit na konzultacie, ci su pozitivne alebo negativne. 😂
@sparkling priateľ má teratozoospermiu a fragmentáciu DNA spermií až 52%...tu je hlavný problém kôli ktorému sme boli už aj na IVF...ja mám hypofunkciu štítnej žľazy... trombofilné stavy... heterozigotnú mutáciu krvi a antifosfolipidový syndróm ktorý mi potvrdili dnes...na štítnu beriem Euthyrox...a na ten antifosfolipidový syndróm mi dal dnes aspirín Protect...v tehotenstve si budem ešte naviac pichať fraxiparin... ešte mám maternicu naopak ale to vraj nieje až taký problém...
nechce niekto 2 krabičky duphaston? celé, neotvorené, do 012021
@pasikavamacka ahoj no aj ja som mala bolesti asi 2 tyz. Potom to pomaly preslo ale ked som bola na kontrole tak tiez som mala dokonca krv v moci ale povedali ze nahm viac vody pit a ak to neprejde tak mam dojst znovu a ono to preslo🙂 tak treba vydrzat . 🍀🍀
@evi38 ako akupunkturista? Kedy ides znovu k nemu? A plan? Dalsi cyklus ivf, momentalne to riesim so zravotnou aby nam to preplatila, tak dufam, ze to stiham . 23.9. Mame stretko na inej klinike v Strasbourgu, zevraj francuzi preplacaju 4 ivf do 42 roka zeny....
@pasikavamacka tak beriem toho teraz viacej . Doteraz som brala vitamin a, b complex, c, d3, k2 a selen. Doplnky MK do ovu, evening primrose oil do ovu, melatonin večer, gluthation, l-Arginine, dhea, myo-inositol, koenzym q10 ale ubiquinol nie ubiquinone. Sem tam zelene listy ako chlorella, spirulina a wild yam. A pred par dnami som si pridala PQQ, NAD, Resveratrol, cordyceps - ten je aj pre mužov vhodny.
@zuzik5891 ako tvoja dnesna teplota? Ovu potvrdena?
Inak u mna ovu potvrdena.

@butterfly333 ty ju berieš dosť často...ja som rada že ju mám len raz mesačne...ale do IVF ak to bude nutné pôjdeme s vedomím že už máme všetko spravené a podchytené