Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 ostala som fakt prekvapená. Som nerátala, že tak vyskočí. Dúfam, že sa tam udrží. 🙏
Ako to že vám tu tie grafy pridalo...mne to nijak nechce dať 🤦...inak ja som prekvapená že mi tak vyskočila...dnes sme spali pri otvorenom okne a ja dom bola ráno mokrá ako myš
@zuzik5891 my spíme stále pri otvorenom okne a vždy som mokrá spotena no ja už bt nemeriam je to podľa mňa zbytočne
@butterfly333 ja nezvyknem byť spotená...bývala som tak po vklade...
@zuzik5891 ani ja no to tieto horúce dní aj noci ani spať sa nedá
Graf nejde pridať, ale som 22 Dc a teplota 37. Nestupa, ani nejak extra neklesa. Mohlo by z toho niečo byť? 🤔
@zuzik5891 pekne vybehlo...
@butterfly333 mi dnes svadbujeme...vonku peklo...v kostole trošku chládok a zasa pekota...😩
@michaela329 tiež som si vravela že teplotka je pekná...len nech tak ostane a budem šťastná
Dobre ranko, tak hlasim 1. dc. Rozhodla som sa zmenit stravu, cize sol, cukor a muku z jedalnicka vyradujem, nakolko sa z tychto zloziek moc zavodnujem (cele telo). Mozno aj kvoli tomu sa nedari, bohvie.
@zuzik5891 a @martinade dievcata mate moc krasne grafy bt, tfuj-tfuj. Silno vam drzim palce aj paste 🙂
@monu66 Juuj to ma moc mrzí ☹ aaale...za pár dni je tu nova šanca a nova nádej!!!!
@sonulienka13 dakujem za povzbudive slova 🙂 Tebe drzim palce aby tento cyklus bol tvoj uspesny 🙂
@zuzik5891 Ja robievam chybu tu, ze v lutealnej faze papkam ako prasiatko. lebo som v domneni, ze dany cyklus bude uspesny. Pamatam si, ze ked som v davnej minulosti ani netusila, ze som otehotnela, tak som poriadne ani nejedavala. Upresnim... 🙂 Pred tehotenstvom som mavala max. 45 kg, lebo mi na jednej strane nechutilo jest a na druhej strane, no mozno to bude zniet nepochopitelne, ale dost casto sa mi stavalo, ze som zabudla na to, ze som napr. predchadzajuci den sa zabudla najest. No a ked som zistila, ze som tehotna, tak prejedanie zacalo a moja vaha sa vysplhala na 89kg. Tak som zatazovala oblicky a pankreas, ze teraz viem kvoli zadrziavaniu vody pribrat za 1 den 5kg, ale viem ich za 24 hodin aj zhodit pomocou liekom na odvodnenie. Moja terajsia vaha je cca 56 kg, ale clovek by povedal, ze vyzeram na 66 kg. Boze, som sa rozpisala..., ospravedlnujem sa.
@monu66 zlatko ja som od vcera spravila radikálnu zmenu🙈vylucujem mäso.Viem že veľa dievčat,sa “uzdravilo”práve tým,že prestali jest masko.Ja som šrotovnik.A to ti hovorim že doslova.Mam 54 kg lejeme nonstoooooop.Len ja mam histaminku aj crohna ešte.Plus nerátam ďalšie zdr problémy.Tak chcem ísť formou zeleniny a štiav.Tak uvidime čo to dá.
@sonulienka13 aj ja som rozmyslala nad vyradenim masa a ani by mi nejak moc nechybalo v jedalnicku. Ja som skor milovnik zemiakov na vsetky sposoby. Zeleninka + z nej stava je velmi ale ze velmi dobra volba. Ja som isty cas bola cisto na zelenine, sem-tam si ju udusila alebo ugrilovala. ale preferovala som surovu. Ked som si odstavovala zeleninu, tak nesmeli chybat spenatove listy. Uz po par dnoch som sa citila fantasticky a to doslovne 🙂 Bola som rychla. plna energie a mala som pocit, ze v pohode by som zabehla maraton 😀 A u mna dolezite, ze ziadne zavodnovanie 🙂

@monu66 no tak nejak vyzeram :D mam zelene oci a take gastanove vlasy... Teda teraz uz so sivym nadychom... Naposledy som farbila asi v januari alebo decembri...