icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sonulienka13
1. sep 2019

@monu66 clovek musi hlavne začať od seba.Ako sa povie,upratať sa😁😘😉 mne ide vsetko do brucha.som mala 154 cm a 54 kg ale pupok mam ako v 8 mesiaci 😂🙈a necítim sa moc dobre.aj som cvicievala.a veľa.a stále.ale prišli choroby,problémy a už som kašľala nato.takze som rozhodnutá zase to zmeniť.

martinade
1. sep 2019

@monu66 dakujem, a mrzi ma 1dc, tak vela sil do noveho. hormonalny profil mas spraveny? Sol by som u seba nevyradzovala uplne kvoli jódu, ale cukor, hlavne kavu ak ju piješ par krat za deň by som vylucila. Je to prirodny pesticide a max povoluju jednu šálku denne.

bubu4125
1. sep 2019

@sonulienka13 až chceš vo svojom zdravý urobít zmeny, treba vylúčiť všetku živočíšnu stravu. Len mäso nestačí. Je to dobrý začiatok, ale problémy s naším zdravým robia živočíšne bielkoviny. Ako dobré čítanie odporúčam Veľkú čínsku štúdiu. Držím palce.

bubu4125
1. sep 2019

@zuzik5891 klesame všetky? Ja tiež. Ale včera sme boli pod oknom na svadbe, tak večerný rituál bol iný ako zvykne byt. Prsia bolia a bruško. Tak uvidíme zajtra

zuzik5891
1. sep 2019

@ikonica skúšala som úplne všetko...ale takmer stále mi ukáže toho koňa čo nevedia rozhojdať alebo proste len ostane stránka zaseknutá

zuzik5891
1. sep 2019

Ja mám momentálne 94... ešte pred stimulkou som mala okolo 68...potom do toho prišla rozhodená štítna žľaza a hormóny na IVF a voaláááá som ako slon...preto som si povedala že do dlhého protokolu na IVF už nepôjdem...v mojom prípade mi očista tela prospeje a pevne verím že aj štítna žľaza je už správne nastavená... výsledky budem mať asi zajtra

zuzik5891
1. sep 2019

@bubu4125 aj my sme boli na svadbe akoby v prievane... veľa sme sa chodili vonku prechádzať a domov sme došli okolo pol druhej...neviem o koľkej som zaspala ...meriam 5:15 ráno ale netuším ktorým smerom to vie teplotu ovplyvniť... či hore či smerom dole... graf mi stále odmieta pridať... aké si mala teploty posledné tri dni?

martinade
1. sep 2019
martinade
1. sep 2019

Tak mne sa nepodarilo pridat. Skusat len pridat graf bez textu. Ja som dnes o kusok klesla

michaela329
1. sep 2019
michaela329
1. sep 2019

Nestúpam, neklesám 🤷‍♀️

sonulienka13
1. sep 2019

@martinade krasne sa drzis 🙏🙏🙏🙏❤️

sonulienka13
1. sep 2019

@michaela329 krásny graf tiež 🙂

butterfly333
1. sep 2019

@martinade krásny graf moja držím palce

michaela329
1. sep 2019

@sonulienka13 uvidím, či z toho niečo bude, meriam prvý cyklus. Možno to je u mňa normálne.

martinade
1. sep 2019

@michaela329 krasny graf, ja uz by som na tvojom mieste testovala

martinade
1. sep 2019

@sonulienka13 @butterfly333 mne sa drzi teplota hore do posledne dna.. a pred ms mi klesa..ale vacsinou pocas
Lf fazi mi teplota beha horedolu...uvidime

michaela329
1. sep 2019

@martinade ešte je skoro, za tých 5 rokov som už na testy minula iný majland 🤦‍♀️😄 Počkám do posledného dňa.

michaela329
1. sep 2019

@martinade toho sa aj ja bojím, že to mám tak.

martinade
1. sep 2019

@zuzik5891 skus pridat len graf. Ako dnes teplota? Robila si test?

zuzik5891
1. sep 2019

@martinade absolútne mi to nejde pridať...teplota dnes klesla na hodnotu tej z predvčera... pošlem ti do ip...test je biely... včera ma gsku bol dúšik a dnes nič..aspoň viem že ak tie testy niesú až také presné...

martinade
1. sep 2019

@zuzik5891 ako som pisala v ip, daj si poznamku, ze si prehajdakala noc a moc tu teplotu neber do uvahy.. drzim prsteky aby zajtra bola hore

zuzik5891
1. sep 2019

@martinade keď ju označím ostane mi len tá bodka?

martinade
1. sep 2019

@zuzik5891 ano daj discard. Teplotu budes mat vyznacenu ale ff ju ne bude brat do uvahy

zuzik5891
1. sep 2019

@martinade super...no som zvedavá aká bude zajtra... bože som si progestenalle vložila miesto deviatej večer až o pol druhej ráno a teraz mi je od rána tak návalovo zle 🤢...som nečakala že to bude až také

pasikavamacka
1. sep 2019

Vidim, ze viacere planujete zmenit jedalnicek. Aj ja sa chystam na to. Sice jem celkom zdravo- kravske mlieko uz niekolko rokov nejem, iba ovcie a kozie vyrobky, nejem cukor ale neviem sa vzdat lepku. Jem celozrnny razny chlieb ale musim aj ten vylucit podla poradkyne Gabriely Tuatti. Kvoli endometrioze by som nemala lepok, cukor, mlieko (okrem ovcich). Kvoli estrogenovej dominancii a PCO nemozem ziadne fytoestrogeny ako soja a dokonca ani cicer( posobi estrogenne) Z bylin je tabu alchemylka, maca(estrogen) , mozem rebricek, zihlavu, malinnik a ostropestrec. Teoriu uz ovladam, este to presadit do praxe :D mam objednane Gabrieline cipky z bylin, vela zien po nich otehotnelo a planujem riesit sj psychiku. Kvoli tomu, ze vo mne prevlada muzsky element, musim rozvyjat zensku stranku, aby boli v roznovahe. V BB bude seria seminarov 7 klenotov divokej zeny, tam sa velmi tesim, ze prebudim v sebe spiacu bohynu :D

martinade
1. sep 2019

@pasikavamacka tak potom napis ako sa prebera dracica zo spanku 🙂 man pocit ze posilnit zensku stranku treba aj mne. Inak mne maca nie prilis dobre robila. Po case som ju vysadila...

michaela329
1. sep 2019

@pasikavamacka vo mne spiacu bohyňu prebudí ráno budík do práce...nadávam ako bohyňa a dračica v jednom 😆

monu66
1. sep 2019

@martinadedakujem. hormonalny profil som mala robeny zhruba pred 3 rokmi a gynekologicka mi povedala, ze problem nevidi a ze uz by sme mali navstivit Car kedze sa uz dlho nedari. Chcela som aj prefuk vajcovodov, ale to ako keby od nej chcela nieco nemozne. Velmi je neochotna. No sol by som vobec nemala mat v jedalnicku kvoli oblickam a na stitnu zlazu beriem L-thyroxin 50 (jednu tabletu denne). Kavu pijem len jednu salku rano.

pasikavamacka
1. sep 2019

@martinade som financny analytik, cize v praci pouzivam muzsku stranku. Aj sport ktory robim nie je zensky, ale posilnuje muzsku energiu. Nerada nosim sukne saty atd. Nie som muzatka, ale prevlada vo mne muzska energia, musela som byt silna odmalicka, nie je to vedome ale podvedoma ochrana. Ked prevlada muzska energia, to moze branit oplodneniu. Zensku stranku mozes posilnit nejakou kreativnou tvorivou cinnostou, ale aj zahradkarcenim, starostlivostou o kvetiny. mna bavi macrame a teraz sa chystam na workshop kreslenia liecivych mandal. Toto prebudenie zeny bude intuitivny tanec, meditacie, zdielanie v zenskom kruhu, mohendzodaro ( posilnenie panvoveho dna) joga ja kadeco ine. Velmi sa tesim 🙂 kvoli operacii som musela dat sport na hold a idem vyuzit pauzicku na taketo zenske aktivity. skoda ze nie su tu, mohli sme ist spolu. Nemam s kym ist, ale zvladnem to aj sama