icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

michaela329
1. sep 2019

@sparkling možno si iba unavená, vtedy tiež teplota stúpne trochu. Oddýchni si, ráno bude možno lepšie.

sparkling
1. sep 2019

@michaela329 ale to mam normalne pod pazuchou taku teplotu. No a tesa ten rozdiel v teplomeroch ma sokol. Rano skusim zmerat oboma, aby som vedela, ked zas nebudem mat ten s ktorym meriam bezne.

martinade
1. sep 2019

@michaela329 kupila som prvy na ktory som narazila v lekarni ale musel byt 500 jednotiek a brala som ho rano a večer. Tento mesiac som pchala do seba ananas a na 3 den som nadavala, ze som si nekupila tabletky 😀
Ja som mala tento typ a už si ho nekupim 🙂 , musi byt v chladnicke. Ale isto maju ine typy, ktore su tiez dobre...
https://www.docmorris.de/bromelain-pos/02260001

martinade
Autor odpoveď zmazal
sonulienka13
2. sep 2019

Dobre ranko.Tak ja takto.Merala som o skoro hodku neskôr ako meriavam.Noo Tak s 36,83 zapíšem 36,73.zee?? Ciii?? 😁🙈dakujeem

zuzik5891
2. sep 2019

Baby... tradične mi tu graf nechce pridať...teplota vyskočila na 37 len testy sú negatívne...dnes som 9dpo

michaela329
2. sep 2019
michaela329
2. sep 2019

Ooo...Dibre ranko, pridalo mi graf 😆 Zacinam sa bat, ze mam pokazeny teplomer, dnes 24DC a teplota bezo zmeny. Idem si dojest ananás 🍍

martinade
2. sep 2019

Ja som s teplotou sa vratila späť na povodny 37,14. Skusim pridat graf samostatne. S textom mi neberie. Inak test biely...

michaela329
2. sep 2019

@martinade ma zmysel robit test pred datumom ms? Uz z o niekomu ukazalo?

ikonica
2. sep 2019

@michaela329 mne ukazalo 2-4 dni pred ms (cyklus som mala 26-28 v priemere).. Zalezi kedy bola ovu... Ak bola neskor, tak aj test ukaze az neskor, ked uz meska ms....

michaela329
2. sep 2019

@ikonica tiež mám takú dĺžku cyklu, zajtra sa testnem, ak teplota nespadne. Aj keď už má veľmi silný PMS 🙄

kakatulik
2. sep 2019

@sonulienka13 keď si merala skôr musíš niečo privítať,nie odčítať.

zuzik5891
2. sep 2019

@kakatulik @ sonulienka merala skôr ☺️

sparkling
2. sep 2019

@zuzik5891 ale ved na testy je skoro, nerob ich ani. Skus o tri dni. Ale inak tiez mam co robit, aby som netestovala veru.

zuzik5891
2. sep 2019

@sparkling mám doma cez 50 one stepov a zopár GS mamatestov😂...to preto...aké láka to keď vidím že poniektoré baby mali čiarky aj skôr...

sparkling
2. sep 2019
sonulienka13
2. sep 2019

@kakatulik nie nie nie.neskor.prepaaac.

sonulienka13
2. sep 2019

@kakatulik každý deň meriam o 4:20 ale dnes som merala o 5:05.
Teplota o 5:05 bola 36,83.

kakatulik
2. sep 2019

@sonulienka13 ahaaa🙈😉tak t je jasne. Neskôr,tak pristáť,alecelych 0,1 asi nemusíš.🤗 Ja to tiež robím tak hore dole.

sparkling
2. sep 2019

@zuzik5891 prosim ta, to kde si nakupila??? Tiez tu na konovi? Ved to je na osobny bankrot rovno v pripade kupy v lekarni 😂😂😂😂 one stepy su tie namacacie?

martinade
2. sep 2019

@michaela329 mne ukazal uz na 12dpo peknu ciarku, a dnes mi budu rentgenovat nohu -asi, tak nie je zbytocne spravit dopredu test

bubu4125
2. sep 2019

@zuzik5891 ja som klesla zas. Na 36,64. Tak už len počkať na ms
Ale u teba to vyzerá dobre

evi38
2. sep 2019

@martinade áno začala som merať po niekoľkých mesiacov, síce toho moc nenaspím, ale zatiaľ teplota ok, taká ako má byť v čase pred ovu, uvidím či mi BT bude sedieť s mojimi pocitmi, kedy si myslím, že ovu je 🙂...ty ako, nič nebolo vôbec na teste?, lebo graf máš super 🙂...silno držím palce 🙂
@monu66 neskúšala si brať B komplex alebo vitex, lebo za mňa máš krátku LF
@ikonica super fotka, aká si štíhla 🙂
@michaela329 neskúšala si test? Už by ti ukázal 🙂
@kakatulik ako pokračuješ, už sa blíži ovu? 🙂

zuzik5891
2. sep 2019

@sparkling jasné že tu na koňovi a sú to tie prúžky😂😂😂...nech sa nenudím 😂😂😂...ale dnes mi prišli aj dva domáce krvné testy...a keďže výsledok ukážu už 8 dní po oplodnení tak som si spravila... ešte ma ten test nesklamal a výsledok je aj tak negatívny...

zuzik5891
2. sep 2019

@bubu4125 a kedy by si mala dostať?

michaela329
2. sep 2019

@evi38 neskúšala, radšej počkám, či bude meškať, tých sklamaní som si užila až až...

michaela329
2. sep 2019

@martinade pýtam sa preto, lebo sestre prvý pozitívny vyšiel až po 4 dňoch meškania. A mne pri RTG zubov dali takú platňu navyše, keď som povedala, že neviem, či som tehotná, ale možné to je.

sonulienka13
2. sep 2019

@kakatulik už som hotentot s toho 😂😂😂🙈tak kolko mam napísať??

monu66
2. sep 2019

@evi38 vitex mi nerobi dobre a b-komplex som volakedy uzivala a nepredlzilo. Ja mavam LFv rozmedzi 10 - 13 dni. Gynekologicka mi raz povedala, ze pokial nie je 5-6 dni, tak je to ok