Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@michaela329 ale to mam normalne pod pazuchou taku teplotu. No a tesa ten rozdiel v teplomeroch ma sokol. Rano skusim zmerat oboma, aby som vedela, ked zas nebudem mat ten s ktorym meriam bezne.
@michaela329 kupila som prvy na ktory som narazila v lekarni ale musel byt 500 jednotiek a brala som ho rano a večer. Tento mesiac som pchala do seba ananas a na 3 den som nadavala, ze som si nekupila tabletky 😀
Ja som mala tento typ a už si ho nekupim 🙂 , musi byt v chladnicke. Ale isto maju ine typy, ktore su tiez dobre...
https://www.docmorris.de/bromelain-pos/02260001
Baby... tradične mi tu graf nechce pridať...teplota vyskočila na 37 len testy sú negatívne...dnes som 9dpo
Ooo...Dibre ranko, pridalo mi graf 😆 Zacinam sa bat, ze mam pokazeny teplomer, dnes 24DC a teplota bezo zmeny. Idem si dojest ananás 🍍
Ja som s teplotou sa vratila späť na povodny 37,14. Skusim pridat graf samostatne. S textom mi neberie. Inak test biely...
@martinade ma zmysel robit test pred datumom ms? Uz z o niekomu ukazalo?
@michaela329 mne ukazalo 2-4 dni pred ms (cyklus som mala 26-28 v priemere).. Zalezi kedy bola ovu... Ak bola neskor, tak aj test ukaze az neskor, ked uz meska ms....
@ikonica tiež mám takú dĺžku cyklu, zajtra sa testnem, ak teplota nespadne. Aj keď už má veľmi silný PMS 🙄
@sonulienka13 keď si merala skôr musíš niečo privítať,nie odčítať.
@kakatulik nie nie nie.neskor.prepaaac.
@kakatulik každý deň meriam o 4:20 ale dnes som merala o 5:05.
Teplota o 5:05 bola 36,83.
@sonulienka13 ahaaa🙈😉tak t je jasne. Neskôr,tak pristáť,alecelych 0,1 asi nemusíš.🤗 Ja to tiež robím tak hore dole.
@michaela329 mne ukazal uz na 12dpo peknu ciarku, a dnes mi budu rentgenovat nohu -asi, tak nie je zbytocne spravit dopredu test
@martinade áno začala som merať po niekoľkých mesiacov, síce toho moc nenaspím, ale zatiaľ teplota ok, taká ako má byť v čase pred ovu, uvidím či mi BT bude sedieť s mojimi pocitmi, kedy si myslím, že ovu je 🙂...ty ako, nič nebolo vôbec na teste?, lebo graf máš super 🙂...silno držím palce 🙂
@monu66 neskúšala si brať B komplex alebo vitex, lebo za mňa máš krátku LF
@ikonica super fotka, aká si štíhla 🙂
@michaela329 neskúšala si test? Už by ti ukázal 🙂
@kakatulik ako pokračuješ, už sa blíži ovu? 🙂
@evi38 neskúšala, radšej počkám, či bude meškať, tých sklamaní som si užila až až...
@martinade pýtam sa preto, lebo sestre prvý pozitívny vyšiel až po 4 dňoch meškania. A mne pri RTG zubov dali takú platňu navyše, keď som povedala, že neviem, či som tehotná, ale možné to je.
@kakatulik už som hotentot s toho 😂😂😂🙈tak kolko mam napísať??

@sparkling možno si iba unavená, vtedy tiež teplota stúpne trochu. Oddýchni si, ráno bude možno lepšie.