Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 to je škoda. Tiež cítim, že čoskoro začnem nový cyklus 😔 Už mám kŕče.
@michaela329 ale kým neprišla tak je super.Ja som zvyknutá.mne mrcha príde aj pri teplote nad 37.
@sonulienka13 lenže toto sú moc intenzívne bolesti, aby to nebola ms 😔 aj brucho mi velmi napuchlo, typicke PMS. Teba caka novy cyklus, treba byt pozitivna. Mna dalsi plodny caka az o mesiac 🤷♀️
@sonulienka13 :( to mi je luto
@taily30 kamarátka rodila 0rvé s epidurálkou a druhé bez (že však to zvládne). Nadávala si do sprostých, že ju nemala aj pri druhom 😋 Držím palce, nech to prebehne ako má.
Dnes pokles, asi to už pôjde dole...
Ja tiez dnes pokles na 36.95
@martinade to mas podobne ako ja. Sledujes aj krcok?
@michaela329 doteraz som ho mala nizko ale vcera uz bol vyssie. Čo tvoj kŕčok?
@martinade ja ho mám vždy veľmi vysoko, ale teraz už naň ani nedočiahnem, takže si už nádeje nerobím 🤷♀️
@michaela329 tiez si nadeje nerobim, us sa posuva krcok vyssie, pleť mám škaredú (ked som bola tehu, tak som mala krásnu pleť) zase to nevyšlo.
@martinade tak ďalší mesiac snaženia pred Tebou 🤞 Ja mám mesiac "pauzu" a potom zase. Škoda, mohli sme mať s mužom pekný darček na meniny a výročie svadby 😔

@taily30 ta sa pije tusim od 36.tt lebo vybolava stahy maternice a tym vlastne ulahcuje alebo urychluje porod. A teda pred tehu sa pije od prveho dna do ovulky a potom pauza. Ak sa nezadari tak zas od prveho dna cyklu. Po 3 mesiacochbpauza. V rannom stadiu tehu moze sposobit potrat, asi prave kvoli tym stahom.