icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sparkling
2. sep 2019

@taily30 ta sa pije tusim od 36.tt lebo vybolava stahy maternice a tym vlastne ulahcuje alebo urychluje porod. A teda pred tehu sa pije od prveho dna do ovulky a potom pauza. Ak sa nezadari tak zas od prveho dna cyklu. Po 3 mesiacochbpauza. V rannom stadiu tehu moze sposobit potrat, asi prave kvoli tym stahom.

michaela329
2. sep 2019

@sonulienka13 to je škoda. Tiež cítim, že čoskoro začnem nový cyklus 😔 Už mám kŕče.

sparkling
2. sep 2019

@zuzik5891 ale to ze citis vajecniky, to nemusi byt iba priznak ms...

sonulienka13
2. sep 2019

@michaela329 ale kým neprišla tak je super.Ja som zvyknutá.mne mrcha príde aj pri teplote nad 37.

bubu4125
Autor odpoveď zmazal
bubu4125
2. sep 2019

@zuzik5891 asi do dvoch dní. Už začínam farbiť. Takže ani teraz. Ideme ďalej

michaela329
2. sep 2019

@sonulienka13 lenže toto sú moc intenzívne bolesti, aby to nebola ms 😔 aj brucho mi velmi napuchlo, typicke PMS. Teba caka novy cyklus, treba byt pozitivna. Mna dalsi plodny caka az o mesiac 🤷‍♀️

ja197
2. sep 2019

@bubu4125 bez urážky ale je mi smiešno z toho tvojho výrazu "farbím" 😜 u nás farbia suky keď sa hárajú 😁😁😁

taily30
2. sep 2019

@sparkling hmm, tak to si ju asi navarim 😀 som 37tt

ikonica
2. sep 2019

@taily30 juuuuuuj uz si skoro v cieliiiiiii 🤗

dolynkag
2. sep 2019

@taily30 joj určite pôrod nevyvolala ja by som porodila tak či tak skôr ,všetky deti sa mi narodili skôr, ale možno tá kombinácia urobila to že som mala takmer bezbolestné kontrakcie iba tie posledné 5 boli fakt bolestivé a bolo to mega rýchle

zuzik5891
2. sep 2019

@sparkling to viem...no uvidím čo bude ďalšie dni...na teraz je všetko negatívne

dolynkag
2. sep 2019

@taily30 Každé telo je predsa iné a inak reaguje a ja som už bola predsa tretí Rodička takže neboj sa keď si dáš čaj že porodíš😂

zuzik5891
2. sep 2019

@bubu4125 ja som predtým než som šla na IVF špinila aj pár dní pred ms...teraz už len tak max.1 deň a ms príde v plnej sile

martinade
2. sep 2019

@sonulienka13 :( to mi je luto

taily30
2. sep 2019

@dolynkag joj to ti tak zavidim, rychlo a takmer bezbolestne. Tento piatok idem na poradnu, tak uvidim, co mi povie. A potom dam alchemilku 🙂
Velmi sa mala natahuje, chudiatko, uz jej je tesno a mne na nic z toho. Tak nerada by som prenasala, radsej o tyzden dva skor.

dolynkag
2. sep 2019

@taily30 Rýchlo áno bezbolestný celkom nie ale to šitie potom to teda bola pecka to bolo horšie ako 3 pôrody

taily30
3. sep 2019

@dolynkag och, preto sa viacej opieram o myslienku dat si epiduralku. stale som neni ale rozhodnuta. inac tie predpripravne kontrakcie maju dobru intenzitu! dnes cely den

bona69
3. sep 2019

@taily30 Ja som pila čaj z maliníka a rodila som 37+4 ale voda mi odišla už 37+2, takže kľudne môžeš už rodiť každú chvíľu a keď už máš také kontrakcie držím palce nech to dobre dopadne ❤️

michaela329
3. sep 2019

@taily30 kamarátka rodila 0rvé s epidurálkou a druhé bez (že však to zvládne). Nadávala si do sprostých, že ju nemala aj pri druhom 😋 Držím palce, nech to prebehne ako má.

michaela329
3. sep 2019
michaela329
3. sep 2019

Dnes pokles, asi to už pôjde dole...

martinade
3. sep 2019

Ja tiez dnes pokles na 36.95

martinade
3. sep 2019
michaela329
3. sep 2019

@martinade to mas podobne ako ja. Sledujes aj krcok?

martinade
3. sep 2019

@michaela329 doteraz som ho mala nizko ale vcera uz bol vyssie. Čo tvoj kŕčok?

martinade
3. sep 2019

@zuzik5891 ako sa vyvýja teplota u teba?

michaela329
3. sep 2019

@martinade ja ho mám vždy veľmi vysoko, ale teraz už naň ani nedočiahnem, takže si už nádeje nerobím 🤷‍♀️

martinade
3. sep 2019

@michaela329 tiez si nadeje nerobim, us sa posuva krcok vyssie, pleť mám škaredú (ked som bola tehu, tak som mala krásnu pleť) zase to nevyšlo.

michaela329
3. sep 2019

@martinade tak ďalší mesiac snaženia pred Tebou 🤞 Ja mám mesiac "pauzu" a potom zase. Škoda, mohli sme mať s mužom pekný darček na meniny a výročie svadby 😔