icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sparkling
3. sep 2019

@zuzik5891 a neskusis clear blue?

sparkling
3. sep 2019

@michaela329 ty nezufaj hned, ved pokles mas iba malicky...

zuzik5891
3. sep 2019

@sparkling zbytočne... robila som aj lady max aj ďalší GS mamatest a aj krvný a sú bielšie ako sneh... takže zbytočne

sparkling
3. sep 2019

@zuzik5891 vies co, ja by som ho skusila asi. nikdy nevieš.

sparkling
3. sep 2019

ja takto.

zuzik5891
3. sep 2019

@sparkling testnem zajtra ráno...dnes som už zničila 4 testy 😁

zuzik5891
3. sep 2019
zuzik5891
3. sep 2019

@sparkling tá čiarka bola viditeľná aj naživo ale akosi som to šla fotiť až keď bol test suchý a už mi to nechcelo tak pekne odfotiť

sparkling
3. sep 2019

@zuzik5891 hybaj pre ten clear blue prosím ta a nerob si uz nervy. a otestuj s ním v sobotu alebo v nedelu....
a tá čiarka je viditelná pekne.

sparkling
3. sep 2019

@zuzik5891 kolky den DPO ti vysiel pozitivny test s duchom? ja budem zajtra 9 DPO, myslis, ze uz sa môžem otestovať a risknúť to aj ja? alebo je to kravina?

zuzik5891
3. sep 2019

@sparkling aj 9 dpo ti už môže ukázať...ja mám doma všetky možné testy...a aj klasický aj digitálny clear blue... digitálny použijem až keď si budem istá že to vyšlo... je príliš drahý 😁...ja nechápem ako môže test takto zareagovať... takýto aký je podsvietený bol hneď po namočení aj live...a z toho istého moču ďalšie dva testy biele...som z toho jeleň

martinade
3. sep 2019

@zuzik5891 ved krasne vidno ciarku 😍
Drzim prsteky 💗

sparkling
3. sep 2019

@zuzik5891 no ale ved si mala tento cyklus uz dva pozitivne testy!!! A teraz testujes len z ranneho mocu? Alebo aj v priebehu dna? A ten clearblue dostanem aj v obycajnej lekarni? A mam si pytat ten alebo ako? Lebo mne ho teda este v lekarni neponukli nikdy...

sparkling
3. sep 2019

@martinade ona nas tu chce napinat 😂😂😂😂 jak gumu na gatiach, nech je vzruso

zuzik5891
3. sep 2019

@martinade vidno veru...ale len na tomto jednom...z rovnakého moču som testla aj ďalšie gsko a lady max test a tie boli úplne biele...a aj krvný bol negatívny

michaela329
3. sep 2019

@sparkling mám už silné kŕče, plus ten krčok. Test si urobím zajtra. Ale už nejak nedúfam 🙄

zuzik5891
3. sep 2019

@sparkling dnes som testovala ráno... skutočne nenapínam... fakt má čiarku iba jeden

sparkling
3. sep 2019

@zuzik5891 ja vidim ciarku na prvej fotke na oboch testoch!!!

sparkling
3. sep 2019

@zuzik5891 na druhej foyo nevidim ani na jednom. Ale na prvej je vidno, ved su tie ciarky pekne pod sebou

zuzik5891
3. sep 2019

@sparkling na jednom gsku je asi len tieň lebo nič nevidím...len na tom spodnom je...na druhej fotke je onestep a lady max test... tie sú tiež biele...a som 10 dpo... krvný ti ukáže výsledok s presnosťou na 99% už 8dpo...
Clear blue dostaneš všade ale treba upozorniť lekárničku že či chceš klasický alebo digi lebo krabičky majú rovnaké

ja197
3. sep 2019

@zuzik5891 aj js vidím na tých mamatestoch na obidvoch ✊✊✊✊ urobila som aj negatív aj sépiový odtieň ten fotky a je to aj tam vidieť, len mi samozrejme nechce pridať fotky 😥 držím palce nech to už konečne vyjde

zuzik5891
3. sep 2019

@ja197 skús mi to poslať do správy prosím lebo ja vidím len na jednom

sparkling
3. sep 2019

@zuzik5891 nie urcite je ciarka na oboch, su pekne nad sebou, mozno len rozlisenie na displeji alebo cosi mas ine...

sparkling
3. sep 2019

Ja som ju tiez upravila a pekne ju vidiet!!!! Silno drzim palce

zuzik5891
3. sep 2019

@sparkling bola by som naozaj šťastná keby sa to podarilo a hlavne keby to aj v poriadku celé prebehlo... bože baby...ja dom ochotná aj denne grcať ak by to znamenalo že všetko bude ok...no nechcem sa dostať do stavu že si niečo nahovorím a zasa budem bučať pár dní...inak som sa nepochválila že moje tsh sa z hodnoty takmer 6 upravilo na 1,4...🙏🙏🙏🙏

sparkling
3. sep 2019

@zuzik5891 co je tsh?

zuzik5891
3. sep 2019

@sparkling parameter pri štítnej žľaze...hodnota nad 2 = nemožnosť otehotnieť alebo riziko potratu

sparkling
3. sep 2019

@zuzik5891 waaaaau! No vidis, a to vysvetluje tie dve ciarky!!!!

zuzik5891
3. sep 2019

@sparkling mojko ja by som chcela mať ten tvoj optimizmus 😁...ale z tej štítnej sa teším ozaj neskutočne

sparkling
3. sep 2019

@zuzik5891 akoze ja sa ozaj uprimne s tebou tesim. A aby si sa tesila tiez, tak som 10 x pokusala kona, ci neprida foto testov a nepridal, tak som prekonala samu seba a zistila som jak sa pridavaju foto do ip na kojom mobile 😂