icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
3. sep 2019

@taily30 moj dr nic nehovoril k tomu... Toto mi povedala dr, ktora mi robila morfosono... Ale na najblizsej poradni sa to opytam mojho dr, ci to treba zvlast s castejsie sledovat...

ikonica
3. sep 2019

@taily30 a dakujem a aj my vam drzime prsty nech je ten finis a zaroven zaciatok bez komplikacii 🙂

taily30
3. sep 2019

@ikonica dakujem 😉

ceklis
3. sep 2019

@ikonica ďakujem krásne babule

@taily30 😍

Doc. Ondrejcak
Zajtra hneď pisem alebo až vo štvrtok
Podľa mna to bude rychlovka 🙄

butterfly333
3. sep 2019

Baby ktorý vit d3 je dobrý na jednom sa píše ze 1 tabletka týždenne a na druhej 1x denne. A obe sú 5000.

ikonica
3. sep 2019

@butterfly333 ja som mala swanson... Tam je hlavne, nech je to d3 a nie d2... Ja som mala ale uz aj silnejsi... 10000iu... Ale to som brala roky dozadu...

michaela329
3. sep 2019

Ja som si proti krcom dala magnezko a bola som si zabehat, no doma som zistila, ze uz "spinim" - tak slabo hnedo. A teraz mam dilemu, pocitat uz 1dc od dnes, ci az ked sa spusti ms naplno? Ovplyvnuje toto nejak graf.

martinade
3. sep 2019

@michaela329 špinenie nie je ms, až keď bude krv je ms

pasikavamacka
3. sep 2019

@butterfly333 kolko potrebujes d3 zavisi ci mas nedostatok. Ak ano, mozes brat 5000tis iu denne a po par mesiacoch zopakovat testy. Ja mam d v norme, preto beriem 5000iu iba 2x tyzdenne v lete, na jesen a zimu to navysim na mozno obden

butterfly333
3. sep 2019

@ikonica tiež rozmýšľam na swanson je tam až 250 tabletiek a za dobrú cenu. Je to 5000IU.

butterfly333
3. sep 2019

@pasikavamacka práve že mám málo vit D to mi na reprodukčnuj imuno zistili beriem vit D 2000IU iné v lekárni nemali no chcem tu 5000IU od swanson.

michaela329
3. sep 2019

@martinade v mojej aplikacii je aj možnosť "hnedé špinenie". To by som ale asi mala dať.

martinade
3. sep 2019

@michaela329 ano, to si daj.

ikonica
3. sep 2019

@butterfly333 ja som objednavala z healthmonthly alebo z iherb davnejsie... Neviem ako to tu vychadza cenovo....

butterfly333
3. sep 2019

@ikonica tento swanson 13,20€ za 250 tabletiek

ikonica
3. sep 2019

@butterfly333 na healthmonty stoji 7.02£ cize cca 7.75 eura... Zvycajne som neplatila postovne... Prislo za par dni... Ale tak asi si kup tu aby si to mala cim skor doma a potom mozes skusit aj z vonku objednat....

kakatulik
3. sep 2019

Za mňa, D zo Swansonu super. Brala som denne 5000 a veľmi rýchlo to stúplo.

zuzik5891
4. sep 2019

Baby... zázrak sa nekoná... dnes 11 DPO a ja som padla na dno... včera 36,97 a dnes 36,59... pád o 4stupne aj napriek vkladaniu progesterónu... bože o koľko sa mi ľahšie žilo keď som tehu vôbec neriešila 😢😢😢😢

martinade
4. sep 2019

@zuzik5891 a test si nerobila? Vcera si mala pekny pozitivny test. Ked som otehu tak som tiez spadla ale o 1 či 2 dni teplota vystupila

martinade
4. sep 2019

Ja zatial stagnujem, teda zvysenie o 0,02 stupňa 36,96. Test rano biely, tak pocitam, ze zajtra mi teplota vystúpi a o 2 dni kleine.

ja197
4. sep 2019

@zuzik5891 ešte stále to môže byť IP 😊

martinade
4. sep 2019

@ja197 @zuzik5891 moj nazor, malo pravdepodobne a neskoro na IP. Ale isto existuju výnimky. Vacsinou ked ma prist ms teplota padne, lebo funkciu zlteho telieska prebera embryo. Aspon tak to bolo na ff napisane ak sa dobre pamatam.

evi38
4. sep 2019

@martinade nie je na ňom vôbec nič? Ja som včera kúpila ovu testy, tak som večer spravila, čiarka bola tak polovičná, teplota stúpla, tak možno, dnes, zajtra ovu, urobím ešte doobeda v práci ovu test aj keď mne málokedy ukáže...inak som čítala od jednej bylinkárky, že mäta nie je vhodná, ak sa ženy snažia o bábätko, že veľa žien, čo mali problémy s otehotnením, tak pilo mätový čaj atď.
@beatinka teoreticky mohla byť 10 DC, neskúšala si odmerať aj dnes? Špinenie v období ovu alebo aj po ovu býva bežne 🙂...hlien, krčok si nesleduješ? 🙂
@taily30 to je super, že sa takto správajú 🙂...mne schody pomohli v jednom aj druhom prípade 🙂...keď som prenášala mi to poradili kočky a na druhý deň som porodila, tak preto som to aj pri druhom spravila a ten istý výsledok 🙂
@ceklis držím palce, k Ondrejčákovi ideš do BA po výsledky z amnio?

martinade
4. sep 2019

@evi38 nepijem mätu, v minulosti som veľa pila, ale dobre vedieť. A ako graf? Tento cyklus sa z toho nevyvlečieš 🙂
Ju a test biely... a fantaziou tam vidim ciarku, ale ten test je super senzitívny, ale vysledok negativny test.

beatinka
Autor odpoveď zmazal
michaela329
4. sep 2019

Tak ja dnes rano pokles na 36,8 a "milostivá" prišla 26. deň...ako hodinky (sviňa jedna).

martinade
4. sep 2019

@michaela329 :( to mi je luto

evi38
4. sep 2019

@martinade máš aj fotku testu? No to vidím, že sa z toho nevyvlečiem :D
@beatinka tak asi je už po ovu, uvidíš či ešte 14-15 DC neklesneš ako si písala, že býva vtedy ovu 🙂...držím silno palce...ako dlho sa snažíte? Asi si už písala, len si už nepamätám 🙂

ja197
4. sep 2019

@martinade áno to je mi jasné 😊 mne ale napríklad teplota klesne až v deň ms, preto som napísala že možno IP keďže písala myslím včera že má ešte 3 či 4 dni do ms 😊 IP predsa môže byť do 12dpo či?

ceklis
4. sep 2019

@evi38 ďakujem krásne 🙂 idem len k nemu na amnio, ale zevraj výsledky sú do 24hodin, tak snáď do piatku budem vedieť čo a ako