Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ceklis jeeej supiš pupiš gratulujem Tesim sa s Vami🙂
@ceklis gratulujem🎉
@ceklis Super správa 😘
Ahojte, poradili by ste mi ohľadom merania BT? Začala som opäť robiť na 12ky, ranná, nočná a dva dni voľno... Po nočnej spavam najviac 4,5 hodiny, stačí to podľa vás...
Moc moc ďakujem ❤️ Už len nohy vyložiť a užívať si to. Moc moc každej prajem naozaj nech sa podarí. Pre mna je to ozaj obrovský dar a to sme “bojovali” len 2,5roka. Pocity pochopí ozaj len ten, kto počíta dni, meria teplotu a robí všetko preto aby sa zázrak podaril.
@ceklis to je super moja že je všetko v poriadku tešíme sa s tebou. 😘😘😘😘
Ahojte babule 🙂 dlhsi cas som tu nebola 🙂 takze dnes sme 18tt 🙂 v utorok bola poradna a pekne sa am rozkrocili a viac ako pravdepodne ze to budu babule 😍😍❤🙏 toxo sa mi o nieco zlepsila tak verim ze to bude okej 🙂 tripple testy su vsrtky dibre chvala bohu 🙏😍😍 17.9. nas caka aj s partnerom 4D morfologicky ultrazvuk tak sa nevieme dockat kedy uvidime tie krasne male papulky nase 😍😍 a 23.9. zase velke sonk meranie tamsom zvedava kolko maju nase lasky ❤ a zrejme budeme musiet pobudnut v nemocke nakolko mi asi zosiju krcok tak teraz nad tym uvazujem a trosku som z tiho nervozna 😬😏 ale verime ze vsetko bude dobre 😍 a vy co babule ako sa vam dari?
@ceklis gratulujem tak od teraz si len uzivaj ❤✊🙏
@kika123kika ty ako moja pokračuješ detičky rastú? Už vieš čo to bude?
@kika123kika nadhera 😍 tak prijemne tehulkovanie
@butterfly333 ahoj jasne akurat o dva prispevky vyssie som pisala 🙂 rastu ako z vody 😂😂 uz ide vsetko tazsie ako predtym 🙂
@martinade dakujem velmi pekne ❤😍
@kika123kika super vyzeráš. Aj mne pri oboch tehu zasivali krcok. Držím palce nech všetko dobre dopadne.
@butterfly333 dakujem 🙂 hen a neboli to??
@kika123kika nie to robia pod narkozou akurát potom po oparacii pri cikaní to trocha štipalo
@butterfly333 no tak uz teraz sa vidim ze sa budem bat ist cikat 😂😂😂 a nebolo ti zle z narkozy alebo nieco?
@kika123kika nie ja už mám za sebou 12x narkozou mne bolo zle z epiduralky preto ja len narkozou môžem.
@evi38 ja som teraz zvedavá kedy teoreticky bude ta moja ovula. A ovu testy som si zobrala,ale asi sa na to vybodnem,lebo v tomto teple musím piť a to je potom noc veľmi zriedeny. Minulý mesiac bola medzi 10-11.dc
Tak báť sa ja na nedostatok BD nemôžem, skôr musím MM krotiť lebo on tu má nejaký zvýšený sexuálny apetít a myslí si,že n dovokenke môže furt.....😂😂😂. Normálne ho musím krotiť,aby mali plavci kedy dozrieť.😅😎.
@kika123kika ty už máš riadne brusino. Dievčatám sa u teba pekne darí. Len tak ďalej😉
@butterfly333 aha a na co je dobra ta epiduralka???
@kakatulik haha :D veru dari obe este zvlast jedna dole jedna na praven strane tam ich aj zvyknem citit tak som zvedava ked uz nebudh mat tolko miesta 🙂 ale uz sa neviem dockaf kedh budem vidiet a citit kazdy den pohyby 😍😍

@taily30
@evi38
@ikonica
@kakatulik tak baby 🙂 amnio dopadla na výbornú. Chlapec je zdravý 🙏🏻❤️