icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ceklis
5. sep 2019

@taily30
@evi38
@ikonica
@kakatulik tak baby 🙂 amnio dopadla na výbornú. Chlapec je zdravý 🙏🏻❤️

kakatulik
5. sep 2019

@ceklis supeeer😘😘😘😍😍

martinade
5. sep 2019

@ceklis gratulujem 😍

evi38
5. sep 2019

@ceklis gratulujem, paráda 🙂

ikonica
5. sep 2019

@ceklis jeeeeeeej tesim saaaaaa 🙂 tak budes ovela kludnejsia v dalsich mesiacoch... 🙂

sticker
eliska1986
5. sep 2019

@ceklis jeeej supiš pupiš gratulujem Tesim sa s Vami🙂

evi38
5. sep 2019

@kakatulik ako na dovolenke? 🙂 meriaš či ešte nie? 🙂

kakatulik
5. sep 2019

@evi38 počasie je zatiaľ také rozpačité,ale inak super. Pasta,piza,víno ryby....
Áno meriam,aj keď trochu neskôr ako zvykem. Teploty sa zatiaľ tvária predovulacne. Cítim už trochu ľavý vajecnik,tak uvidíme...a ty ako?

evi38
5. sep 2019

@kakatulik držím palce, hlavne si oddýchni 🙂...ja už evidentne po ovu :D...vyzerá, že prebehla medzi 8-9 DC v noci, čiže som ani nestihla byť moc v strese či bude čas či bude BD :D

michaela329
5. sep 2019

@ceklis gratulujem🎉

taily30
5. sep 2019

@ceklis jeeeej super, uzasna sprava. Teraz sa uz len tesit a nestresovat 😉

daniela123321
5. sep 2019

@ceklis Super správa 😘

evita87
5. sep 2019

Ahojte, poradili by ste mi ohľadom merania BT? Začala som opäť robiť na 12ky, ranná, nočná a dva dni voľno... Po nočnej spavam najviac 4,5 hodiny, stačí to podľa vás...

ceklis
5. sep 2019

Moc moc ďakujem ❤️ Už len nohy vyložiť a užívať si to. Moc moc každej prajem naozaj nech sa podarí. Pre mna je to ozaj obrovský dar a to sme “bojovali” len 2,5roka. Pocity pochopí ozaj len ten, kto počíta dni, meria teplotu a robí všetko preto aby sa zázrak podaril.

butterfly333
5. sep 2019

@ceklis to je super moja že je všetko v poriadku tešíme sa s tebou. 😘😘😘😘

kika123kika
5. sep 2019

Ahojte babule 🙂 dlhsi cas som tu nebola 🙂 takze dnes sme 18tt 🙂 v utorok bola poradna a pekne sa am rozkrocili a viac ako pravdepodne ze to budu babule 😍😍❤🙏 toxo sa mi o nieco zlepsila tak verim ze to bude okej 🙂 tripple testy su vsrtky dibre chvala bohu 🙏😍😍 17.9. nas caka aj s partnerom 4D morfologicky ultrazvuk tak sa nevieme dockat kedy uvidime tie krasne male papulky nase 😍😍 a 23.9. zase velke sonk meranie tamsom zvedava kolko maju nase lasky ❤ a zrejme budeme musiet pobudnut v nemocke nakolko mi asi zosiju krcok tak teraz nad tym uvazujem a trosku som z tiho nervozna 😬😏 ale verime ze vsetko bude dobre 😍 a vy co babule ako sa vam dari?

kika123kika
5. sep 2019

@ceklis gratulujem tak od teraz si len uzivaj ❤✊🙏

butterfly333
5. sep 2019

@kika123kika ty ako moja pokračuješ detičky rastú? Už vieš čo to bude?

martinade
5. sep 2019

@kika123kika nadhera 😍 tak prijemne tehulkovanie

kika123kika
5. sep 2019

@butterfly333 ahoj jasne akurat o dva prispevky vyssie som pisala 🙂 rastu ako z vody 😂😂 uz ide vsetko tazsie ako predtym 🙂

kika123kika
5. sep 2019

@martinade dakujem velmi pekne ❤😍

butterfly333
5. sep 2019

@kika123kika super vyzeráš. Aj mne pri oboch tehu zasivali krcok. Držím palce nech všetko dobre dopadne.

kika123kika
5. sep 2019

@butterfly333 dakujem 🙂 hen a neboli to??

butterfly333
5. sep 2019

@kika123kika nie to robia pod narkozou akurát potom po oparacii pri cikaní to trocha štipalo

kika123kika
5. sep 2019

@butterfly333 no tak uz teraz sa vidim ze sa budem bat ist cikat 😂😂😂 a nebolo ti zle z narkozy alebo nieco?

butterfly333
5. sep 2019

@kika123kika nie ja už mám za sebou 12x narkozou mne bolo zle z epiduralky preto ja len narkozou môžem.

kakatulik
5. sep 2019

@evi38 ja som teraz zvedavá kedy teoreticky bude ta moja ovula. A ovu testy som si zobrala,ale asi sa na to vybodnem,lebo v tomto teple musím piť a to je potom noc veľmi zriedeny. Minulý mesiac bola medzi 10-11.dc
Tak báť sa ja na nedostatok BD nemôžem, skôr musím MM krotiť lebo on tu má nejaký zvýšený sexuálny apetít a myslí si,že n dovokenke môže furt.....😂😂😂. Normálne ho musím krotiť,aby mali plavci kedy dozrieť.😅😎.

kakatulik
5. sep 2019

@kika123kika ty už máš riadne brusino. Dievčatám sa u teba pekne darí. Len tak ďalej😉

kika123kika
5. sep 2019

@butterfly333 aha a na co je dobra ta epiduralka???

kika123kika
5. sep 2019

@kakatulik haha :D veru dari obe este zvlast jedna dole jedna na praven strane tam ich aj zvyknem citit tak som zvedava ked uz nebudh mat tolko miesta 🙂 ale uz sa neviem dockaf kedh budem vidiet a citit kazdy den pohyby 😍😍