icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
5. sep 2019

@ceklis skvelá správa 🍀🍀🍀...tak príjemné tehulkovanie ❤️🍀😘.

zuzik5891
5. sep 2019

Baby...beriete tu niektorá aspirín protect 100?... beriete ho aj počas ms?...alebo ho na tie dni vysadíte?...dnes som si trhla kožičku pri nechte a dosť dlho mi to krvácalo...tak aké to je pri ms?

ikonica
5. sep 2019

@zuzik5891 ja som dlhodobo pred tehu brala anopyrin 1000 ( malo by to byt to iste) a brala som kazdy den ak cez ms... A ak mas antifosfosyndrom, tak ho uz budes brat preventivne cely zivot...

ikonica
5. sep 2019

@zuzik5891 inac ms nebola nejak vyraznejsia ako predtym, ked som ho nebrala....

zuzik5891
5. sep 2019

@ikonica tak to si ma potešila lebo to moje drobnučké poranenie kože pustilo toľko krvi že som sa nad tým až pozastavila... vieš čo bol šok?... že na hematológii mi vraveli že ten antifosfolipidový syndróm nemám a na reproimuno mi to vyšetrili na dvakrát a potvrdilo sa to...na hemato mi dr.vravel že oni annexin vyšetrovať nemôžu... chápeš to?...to by som šla do ďalšieho IVF s tým že som vlastne ok a ďalšie vklady by šli do prdele...🤦

ereska
5. sep 2019

@martinade ahoj moja ako sa mám celkom to ujde chodím do práce a nemám toľko času rozmýšľať nad tým . Inak čakám kedy sa rozbehne ms od zákroku nič včera dnes spinenie teraz zase nič už som začala 7 týždeň od kyretu uteká to ako bláznivé . Chcela som ísť na kontrolu včera no nešla som že pôjdem po ms tak hádam sa jej uraci . No myslím na vás cakatelky moc vám držím päste sledujem vás a prajem všetkým krásne // Do oplodnenia 😘

ikonica
5. sep 2019

@zuzik5891 hmmm a kde si bola na hematke? Mozno nie vsetky vedia a mozu robit tie testy... Mne to objavili po pr om potrate, ale diagnozu mi nechceli dat... Ze to az po dvoch a viac trombofilnych "prihodach"... Ale na reprimuno z fleku povedali, ze to mam a hotovo, ze jednoducho nemusim znova potratit, aby mi tu dg. pripisali....

zuzik5891
5. sep 2019

@ikonica na hematológii tu u nás...dr.mi vravel že ten Annexin nemôžu vyšetriť aké tak uznaj... hematológia je oddelenie ktoré sa zaoberá práve krvou...a oni to nemôžu?...je to pre mňa nepochopiteľné

ikonica
5. sep 2019

@zuzik5891 neviem... Napr co som pocula, tak syndrom lepivych dosticiek vraj nie vsade vedia vysetrit... Zavisi asi aj na ake laborky su napojeni.... Neviem, nevyznam sa... Ja mam annexin v sprave spomenuty az raz aj to roky dozadu...

zuzik5891
5. sep 2019

@ikonica s doktorom sme spolu hľadali v žiadanke a Alpha medical to veru nerobí...

ikonica
5. sep 2019

@zuzik5891 no... Ja som chodila do hemomediky ( ma vlastne laborky) ... Potom odtial odisla doc Hulikova z PO do KE a teraz patrim pod dr Kazimirovu a ta patri pod alpha medical... Takze uz mi asi tuez ten annexin nevysetruje.. Nevidim to vo vysledkoch..

zuzik5891
5. sep 2019

@ikonica no bude to určite tým v ktorom labáku sa to robí.. ale tak ty už máš liečbu takže to je super...
Dnes budem zasa celú noc čumieť do plafóna... počas dňa zaspím aj zo tri krát a v noci robím sovám konkurenciu🤣🤣🤣

martinade
Autor odpoveď zmazal
zuzik5891
6. sep 2019

Baby...po včerajšom výstupe na 36,90 dnes ešte prudší pád na 36,53...testy negatíve...dnes je deň ms tak nech príde že môžeme začať nový cyklus 🙏

martinade
6. sep 2019
evita2176
6. sep 2019

@zuzik5891 to je mi luto Zuzi :( ale tes sa coskoro zacnes novy cyklus ✊✊🍀🍀🍀

evi38
6. sep 2019

@kakatulik 😀 to môj tiež nemá problém s BD u nás skôr pozerať kedy už deti sú v izbách, aby sme boli chvíľku sami 😀
@kika123kika držím palce 🙂
@zuzik5891 je mi to ľúto
@martinade ako teplota? ja dnes takto

zuzik5891
6. sep 2019

@martinade
@evita2176
@evi38 čo narobím baby... najhoršie je že nemám absolútne žiaden príznak že by mala ms doraziť...

0507
6. sep 2019

Baby, ja takto dnes.

evi38
6. sep 2019

@0507 kedy plánuješ testovať? 🙂

kika123kika
6. sep 2019

@evi38 dakujem 🙂

0507
6. sep 2019

@evi38 musim sa priznat, dnes som skusila, ale asi som natrafila na chybny test

adria88
6. sep 2019

Ahojte 🙂 dlho som tu nebola, priznám sa, veľa času trávim v decembrovkách... Ako sa tu máte? Vidím, že pribudli ďalšie tehule, gratulujem a prajem krásne tehuľkovanie 🤗 my sme už v 26tt, o chvíľku nás čaká tretí trimester, čakáme chlapčeka 🥰 veľmi sa tešíme, všetko zatiaľ v poriadku...

martinade
6. sep 2019
0507
6. sep 2019

@martinade pekny graf, co test?

martinade
6. sep 2019

@evi38 mne pridalo graf, neverim... no ja teplotou klesam. Cez vikend ocakavam `drahu` . Priznaky vcera predvcerom bolest v podbrusku ako na ms, dnes nic. (.)(.) teda ( . ) ( . ) 😀 ma zatial nebolia. To je super.

martinade
6. sep 2019

@0507 včera, predvčerom a predpredvčerom negativny. Dnes som nerobila. Zbytocne. Uz som v 13dpo, pleť škareda teplota klesa...

evi38
6. sep 2019

@martinade ale máš pekné ustálené teploty 🙂
@0507 prečo chybný, vieš ho sem pridať? 🙂

0507
6. sep 2019

@evi38 jasne, ale zostal takyto aj po 3 hodinach, preto je asi chybny

0507
6. sep 2019

@martinade teploty su super, mozno sa este nieco ukaze