Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Baby...beriete tu niektorá aspirín protect 100?... beriete ho aj počas ms?...alebo ho na tie dni vysadíte?...dnes som si trhla kožičku pri nechte a dosť dlho mi to krvácalo...tak aké to je pri ms?
@ikonica tak to si ma potešila lebo to moje drobnučké poranenie kože pustilo toľko krvi že som sa nad tým až pozastavila... vieš čo bol šok?... že na hematológii mi vraveli že ten antifosfolipidový syndróm nemám a na reproimuno mi to vyšetrili na dvakrát a potvrdilo sa to...na hemato mi dr.vravel že oni annexin vyšetrovať nemôžu... chápeš to?...to by som šla do ďalšieho IVF s tým že som vlastne ok a ďalšie vklady by šli do prdele...🤦
@martinade ahoj moja ako sa mám celkom to ujde chodím do práce a nemám toľko času rozmýšľať nad tým . Inak čakám kedy sa rozbehne ms od zákroku nič včera dnes spinenie teraz zase nič už som začala 7 týždeň od kyretu uteká to ako bláznivé . Chcela som ísť na kontrolu včera no nešla som že pôjdem po ms tak hádam sa jej uraci . No myslím na vás cakatelky moc vám držím päste sledujem vás a prajem všetkým krásne // Do oplodnenia 😘
@zuzik5891 hmmm a kde si bola na hematke? Mozno nie vsetky vedia a mozu robit tie testy... Mne to objavili po pr om potrate, ale diagnozu mi nechceli dat... Ze to az po dvoch a viac trombofilnych "prihodach"... Ale na reprimuno z fleku povedali, ze to mam a hotovo, ze jednoducho nemusim znova potratit, aby mi tu dg. pripisali....
Baby...po včerajšom výstupe na 36,90 dnes ešte prudší pád na 36,53...testy negatíve...dnes je deň ms tak nech príde že môžeme začať nový cyklus 🙏
@kakatulik 😀 to môj tiež nemá problém s BD u nás skôr pozerať kedy už deti sú v izbách, aby sme boli chvíľku sami 😀
@kika123kika držím palce 🙂
@zuzik5891 je mi to ľúto
@martinade ako teplota? ja dnes takto
@evi38 dakujem 🙂
Ahojte 🙂 dlho som tu nebola, priznám sa, veľa času trávim v decembrovkách... Ako sa tu máte? Vidím, že pribudli ďalšie tehule, gratulujem a prajem krásne tehuľkovanie 🤗 my sme už v 26tt, o chvíľku nás čaká tretí trimester, čakáme chlapčeka 🥰 veľmi sa tešíme, všetko zatiaľ v poriadku...

@ceklis skvelá správa 🍀🍀🍀...tak príjemné tehulkovanie ❤️🍀😘.