Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@evi38 no ja som dnes 4 DC...1DC som musela vysadiť aspirín protect lebo som neskutočne krvácala...tento ms bol nadmieru nepríjemný a bolestivý... ešte nemeriam... možno o 3dni...27.9. ideme na kontrolný spermiogram tak uvidíme ako dopadneme...v prípade že tá fragmentácia bude stále vysoká tak končíme so snažením... peniaze na IVF čo sme mali mať v septembri budú najskôr až budúci rok...a keďže mi treba najneskôr v januári nájsť prácu tak som môjmu povedala že IVF už riešiť nebudeme...a tehu pri fragmentácii nad 50% bez IVF ja veru nechcem...a viem že je tu veľa báb starších ako ja ale budúci rok budem mať 35... tiež to je už dosť aj keby sme nemali žiadne problémy... každopádne koniec tohto mesiaca rozhodne či ešte budeme pomýšľať na bábo alebo túto kapitolu uzavrieme...
Dievčatá ahojte. Prosím Vás, pre Vás možno hlúpa otázka, ale ja som v týchto veciach nováčik: keď bola ovulácia o cca 5 dní skôr, ako obvykle, mám očakávať mrchu tiež skorej, alebo sa tým predĺži luteálna fáza?
@evita2176 budúci rok v januári by sme chceli stavať... čiže najbližšie voľné peniažky budeme mať možno keď budem mať 37 rokov...zasa by som musela všetko podstúpiť od začiatku...prefuky... všetky tie vyšetrenia ktoré už aj teraz riešim trištvrte roka...ja som nejako zrezignovala... nechápem sa čo sa stalo... dokážem o tom tak akurát napísať no rozprávať vôbec... už od včera mám doslova hrču v krku keď sa tá téma načne...
@zuzik5891 my sme už postavili dom, bývame vyše roka samy, v júli sme mali svadbu, už vyše pol roka sa snažíme a zatiaľ nič 😔 viem, že oproti vám všetkým, ktoré sa snažia oveľa dlhšie to je nič, ale to veľké sklamanie každý mesiac cítim tiež.
Nevzdávajte sa, každej z nás sa to musí podariť a budú z nás super maminy, lebo si to zaslúžime 🙏🏻❤️🍀
Ja tento mesiac nemeriam, iba som na to zbytočne veľmi myslela a nerobilo mi to dobre, momentálne som 9dc.
@0507 zober si že niektorým deň MS ukáže až ducha a to môžu byť 15 -16 DP skús ho urobiť z ranného
@paulli
@evita2176 ja som 4 dc... tak baby...naliala som si pohár vínka🍷...neviem síce či pri aspiríne je to ok keďže príbalový leták somnou nesúhlasí ale idem upratať myšlienky a doplniť krvinky po ms...tak na zdravie dievčatá...moje... vaše a našich budúcich potomkov... snáď sa mi trošku uľaví a zajtra budem veci vnímať inak🙏❤️🍀

@iam24 dakujem