icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alison11
12. sep 2019

@evita2176 My sa nesnažíme,ale Ďakujem za opítanie,mám sa celkom ok. A vy ako?

evi38
12. sep 2019

@kakatulik lepšie si nerobiť nádeje a o to viac budeš možno prekvapená 🙂...držím palce 🙂
@0507 ako pokračuje teplota? 🙂

beatinka
12. sep 2019

Ahojte babuľky. Tak dnes som mierne poskočila.. FF mi ukazuje, že mrcha príde zajtra. Obvykle mám cyklus 25-26 dní. Tak uvidíme. 🤔

kakatulik
12. sep 2019

@evi38 no neviem,poskakuje to hore dole. vcera teolota 37,01 dnes 36,86...🙄

martinade
12. sep 2019

@evi38 co tvoj graf? Stale teplota hore? Nejake pocity?
@0507 ako dnesna teplota?

evi38
12. sep 2019

@beatinka test si neskúšala? 🙂
@martinade Maťka pocity žiadne, len 2 dni večer kŕče ako na ms a vždy potom špiním, tak neviem, čo sa telo čistí, do ms má ešte cca 9 dní 😀

zuzik5891
12. sep 2019

@evi38 jeej evi...to špinenie je fajn pri uhniezdení🙏🍀...graf vyzerá LUXUSNE 😘😘😘

evi38
12. sep 2019

@zuzik5891 Zuzík ďakujem, ale také grafy mávam stále, ms najskôr 26-28 dní, takže ešte dlho bude pekná teplota 🙂

zuzik5891
12. sep 2019

@evi38 viem... písala si ale ja sa na ten graf neviem vynadívať...okrem IP čo mi vynahrádza to špinenie mu nič nechýba...😁😁😁... môjmu tvoj graf radšej ani neukážem lebo pozná moje ciky caky krivky...🤣🤣🤣...

kakatulik
12. sep 2019

@zuzik5891 z tych ciky caky si nic nerob,lebo aj ten moj sa mu zacina podobat....mavat neja tak posledne mesiace,ze pejne vyletim a na druhy den bum....

zuzik5891
12. sep 2019

@kakatulik Kati..pred dvoma mesiacmi som ja v deň ms vyletela na 37...moje telo mi asi dáva najavo aby som sa na to meranie vyprdla...ale keď je to už ako diagnóza... ráno sa zobudím automatický 2 minúty pred budíkom a hľadám teplomer ako bábätko svoj cumlík 🤣🤣🤣... ešte pred IVF som to nepotrebovala...mala dom egg hlienu jednu kopu...bolesti ako prasa a keď sa uvoľnilo vajíčko zakrvácala som ...a teraz?...ovu testy mám pozitívne aj zopár dní a kebyže nemeriam tak ani neviem kedy ovu prebehne

kakatulik
12. sep 2019

@zuzik5891 toto chapem. Aj to mam tak s tym meranmi,....ked si spomeniem,ze nemam teplomer niekde pri mne,tak som schopna vstat a doniest ho. To neurobim,ani ked sa mi chce cikat😉je to fakt dg.Cez ovulku mavam bolest stale,ale s tym hlienom to nikdy nebolo neviem ake....teda posledne roky....

martinade
12. sep 2019

@evi38 to mas stale tak? Ja som minuly ivf cyklus mala po transfere tiez tieto pocity, hoc do ms som mala 8-10 dni. Drzim prsteky

beatinka
12. sep 2019

@evi38 nie, neskúšala. Bojím sa 😬 Skúsim počkať aspoň do toho 26dc. Teda ak vydržím.

zuzik5891
12. sep 2019

@kakatulik minule som šla spať ku priateľovi a zabudla som doma teplomer 🤦🤦🤦... katastrofa...zasa sa trepať 30 km nazad sa mi nechcelo tak som šla ďalších 15 km ďalej do mesta a kúpila som druhý 🤣🤣🤣... samozrejme že na druhý deň doma dom hneď ráno pomerala s oboma aby som vedela či náhodou nieje odchýlka...nebola 🤣🤣🤣

evita2176
12. sep 2019

@zuzik5891 ahoj no lekara povedala ze to nieje nic vazne. Ze su to len nejake Bakterie ze asi zo stresu ..tak som rada 🙂 dala mi cipky a ze aj keby som bola teh ze to nevadi ;)

zuzik5891
12. sep 2019

@evita2176 tak to je super správa... veľmi sa s tebou teším...tak už len tie// ....❤️❤️❤️

evita2176
12. sep 2019

@zuzik5891 no veru uz len tie // chybaju 🙂 a ty ako?

zuzik5891
12. sep 2019

@evita2176 moja...ja mám ustálenú teplotu 😁...bude to tým že mám v tomto cykle zatiaľ iba jedno meranie 🤣🤣🤣... som 6 DC

shellynda
13. sep 2019

Ahojte,dlho som tu nepísala, ale poctivo všetko čítala... Vychutnával som si tehu, ale žiaľ len do včera. Včera som začala spiniť, neskôr slabo krvácať, tak som bežala k Dr. A ten povedal, že sa mu zdá plod mŕtvy, ale nie je si istý, mám počkať do pondelka 😥... Vraj je na 7+2 maličký 2,7mm, ale presne min. týždeň mal 1, 9 mm, tak vyrástol... Bojím sa ako to dopadne, lebo slabo krvacam aj teraz, ale nemám žiadne bolesti nič... V Júni v 5 TT a teraz toto

martinade
13. sep 2019

@shellynda drzim prsteky nech sa drobcek udrží 💗💗💗

julianka007
13. sep 2019

@shellynda ach nie.... Myslím na teba a budem dúfať, že sa krvácanie zastaví a bude všetko v poriadku.. 🙏🙏 nech sa len pekne drží...

sonulienka13
13. sep 2019

Achooojte 🤗😘😁🌷🌷moje zlate.Ako sa mi máte? Ja tento cyklus prdím nato 😁👌😉nechce sa mi merať.Ved clovek je už kolko krát s toho otrávení.Tak si užívam leňošenie,riešim zase zdravičko 🥺😞😞 “užívam “ si pnku a taak.Myslim na vás zlatícka ❤️❤️❤️

eliska1986
13. sep 2019

@shellynda držim palce!vyskušaj viac odychovat,vylož si nozky a mysli pozifivne.Drzim palceky!!!

beatinka
13. sep 2019

@shellynda veľmi silno držím palce, nech to dopadne dobre!!! 🙏

beatinka
13. sep 2019

Tento môj graf si zo mňa robí srandu 😬🥴

evi38
13. sep 2019

@martinade no dnes takto
@shellynda silno držím palce, aby sa bábätko udržalo
@julianka007 ako pokračuješ? 🙂
@beatinka ale pekne stúpaš 🙂
@zuzik5891 no 3 dni sa neuhniezďuje :D...to nejaký hormonálny výkyv asi zo stresu z práce, vidím, že sa ti zlepšila nálada 😀

beatinka
13. sep 2019

@evi38 prosím ťa, ty si taká milá a ochotná, nechcem ťa otravovať... ale... prečo mi prehodilo ovu z 10dc na 19? Je to vôbec možné, keď beriem ôsmy deň duphaston? Nemá on blokovať ovu? Dosť by ma to mrzelo, keďže sa nedalo snažilkovať. 🤔

evi38
13. sep 2019

@beatinka vôbec ma neotravuješ, od toho sme tu, aby sme si navzájom pomohli 🙂...skús dať úplne preč tú teplotu z 8 DC, prípadne to zmenilo kvôli tomu, že nie je zaznačený hlien, ale podľa mňa ovu na 10 DC je správne, tak ako to bolo pôvodne 🙂

julianka007
13. sep 2019

@evi38 obdivujem za každým tvoj graf... Nádherný... Úplne ukážkový... 😃 Ja som zo začiatku tento cyklus nemerala. Po dovolenke sa mi nechcelo. 😆 Na 11DC som mala príšerné bolesti na pravej strane. Myslela som, že ovulka, ale za dva dni ma bolel aj ľavý. Tak neviem... Neskôr som začala merať aby som potvrdila poovulacne teploty a odsledovala či niesu moc nízke. Ale akosi tento cyklus vôbec neriešim... Ale myslím si, že keď príde čas testovania, tak ma budú svrbiet prsty... 😂 No len neviem presne kedy to bude. Začínam teraz zas aj školu, tak zatiaľ na to ani nemyslím... ☺️ Čo je podľa mňa celkom príjemné.