Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kakatulik Kati..pred dvoma mesiacmi som ja v deň ms vyletela na 37...moje telo mi asi dáva najavo aby som sa na to meranie vyprdla...ale keď je to už ako diagnóza... ráno sa zobudím automatický 2 minúty pred budíkom a hľadám teplomer ako bábätko svoj cumlík 🤣🤣🤣... ešte pred IVF som to nepotrebovala...mala dom egg hlienu jednu kopu...bolesti ako prasa a keď sa uvoľnilo vajíčko zakrvácala som ...a teraz?...ovu testy mám pozitívne aj zopár dní a kebyže nemeriam tak ani neviem kedy ovu prebehne
@zuzik5891 toto chapem. Aj to mam tak s tym meranmi,....ked si spomeniem,ze nemam teplomer niekde pri mne,tak som schopna vstat a doniest ho. To neurobim,ani ked sa mi chce cikat😉je to fakt dg.Cez ovulku mavam bolest stale,ale s tym hlienom to nikdy nebolo neviem ake....teda posledne roky....
@kakatulik minule som šla spať ku priateľovi a zabudla som doma teplomer 🤦🤦🤦... katastrofa...zasa sa trepať 30 km nazad sa mi nechcelo tak som šla ďalších 15 km ďalej do mesta a kúpila som druhý 🤣🤣🤣... samozrejme že na druhý deň doma dom hneď ráno pomerala s oboma aby som vedela či náhodou nieje odchýlka...nebola 🤣🤣🤣
Ahojte,dlho som tu nepísala, ale poctivo všetko čítala... Vychutnával som si tehu, ale žiaľ len do včera. Včera som začala spiniť, neskôr slabo krvácať, tak som bežala k Dr. A ten povedal, že sa mu zdá plod mŕtvy, ale nie je si istý, mám počkať do pondelka 😥... Vraj je na 7+2 maličký 2,7mm, ale presne min. týždeň mal 1, 9 mm, tak vyrástol... Bojím sa ako to dopadne, lebo slabo krvacam aj teraz, ale nemám žiadne bolesti nič... V Júni v 5 TT a teraz toto
@shellynda ach nie.... Myslím na teba a budem dúfať, že sa krvácanie zastaví a bude všetko v poriadku.. 🙏🙏 nech sa len pekne drží...
Achooojte 🤗😘😁🌷🌷moje zlate.Ako sa mi máte? Ja tento cyklus prdím nato 😁👌😉nechce sa mi merať.Ved clovek je už kolko krát s toho otrávení.Tak si užívam leňošenie,riešim zase zdravičko 🥺😞😞 “užívam “ si pnku a taak.Myslim na vás zlatícka ❤️❤️❤️
@shellynda držim palce!vyskušaj viac odychovat,vylož si nozky a mysli pozifivne.Drzim palceky!!!
@evi38 obdivujem za každým tvoj graf... Nádherný... Úplne ukážkový... 😃 Ja som zo začiatku tento cyklus nemerala. Po dovolenke sa mi nechcelo. 😆 Na 11DC som mala príšerné bolesti na pravej strane. Myslela som, že ovulka, ale za dva dni ma bolel aj ľavý. Tak neviem... Neskôr som začala merať aby som potvrdila poovulacne teploty a odsledovala či niesu moc nízke. Ale akosi tento cyklus vôbec neriešim... Ale myslím si, že keď príde čas testovania, tak ma budú svrbiet prsty... 😂 No len neviem presne kedy to bude. Začínam teraz zas aj školu, tak zatiaľ na to ani nemyslím... ☺️ Čo je podľa mňa celkom príjemné.

@evita2176 My sa nesnažíme,ale Ďakujem za opítanie,mám sa celkom ok. A vy ako?