Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@eliska1986
@ceklis aj by som išla, ale manžel je v práci a nemám ako😣... Mňa nič vôbec nebolí a to nechápem, keď som potratila minule, tak to bola obrovská bolesť, teraz nič... A ten hematom keby to bol, tak tehu je v poriadku?
@eliska1986 skôr menšie zrazeniny, ale aj to len občas som mávala... Teraz to bolo skôr ako mäso, alebo koža a dlhé a úzke...
@eliska1986
@ceklis takže niekomu vyjde takto von a niekomu sa vstrebe?... Ja ležím v kuse poctivo už od štvrtka 😊. Robila som teraz test a je úplne silno poz.,keby bolo zle asi by už nebol, či?
@shellynda niektora davno tu pisala ze ked potratila tak HCG este v krvi zostane.Tazko povedat ci si potratila.Preco bola ta zrazenina.
Dakujem krasne vam vsetkym, je dobrucke babatko, moja hviezdicka🤩
@ceklis ale si sa skoro aj trafila na 5dnove. Dnes mame tyzden ☺ neuveritelne dievcatko mame, pupocna snura sa zahojila a odpadla po 4 dnoch, hlavicku zdviha, je aktivna ako aj v bruchu, ocka ma casto otvorene a sleduje. Mne sa to zda nejako vsetko rychlo. Ale je to moje prve dieta, nemam s cim porovnat.
@evita2176 no žeby implementačné špinenie?😍😍😍...ja som si dnes potiahla skokanský mostík ale ešte som neskočila😂😂😂... zaokrúhľujem teploty a včera bola 36,55 a dnes 36,54...
Na mňa už aj spln asi vplýva...som bola tak protivná na môjho že z 3 dní čo sme mohli byť spolu prišiel až dnes poobede a zajtra ide poobede do práce...Ale tak napriek tomu že určite som úplnú blbosť nemusela tak vyhrotiť dnes mi zameškaný čas patrične vynahradil ❤️❤️❤️❤️...a nemusel...no nemiluj takého chlapa ❤️❤️❤️❤️...
@evita2176 Nechránili do tohto cyklu od januára ,a predca nič ztoho už od júna nemeriam a ensledujem kedy mám tie dni ale táto ms bola hrozná.Kusy zomňa vypadávali pri cikaní proste celé zlé a aj o deň pozdejšie sa skončili,žiadne kŕče som nemala či veľké bolesti,v stredu idem za výsledky z testosterónu ostatné hormóny mi vyšetrili min. cyklus vtedy tie boli ok tak sa dám prezrieť že prečo som mala takú ms.Ale už sa viac snažiť nebudeme,čas ide nad nami a deti rastú a vškole vždy viac chcú takže budem rada ekď synov vychováme z mužom tak aby mali všetko čo potrebujú žijeme momentálne z mužovho platu a teda z obyč. platu sa nedá skákať.Takže tak všetko dražie nechcem sa sťažovať je nám takto dobre zvykli sme si už na dvoch chalanov a po vlaňajšej skúsenosti z kyretom atď. aj chalani sú pre nás zázrakom,takže úplne sme radi že ich máme vôbec a to mi gyn. hovoril že z mojich vaječníkov deti nebudú.Momentálne čakám kedy ma niekde zavolajú do práce keďže som dala životopisy a papiere na viacero miest už by bolo fajn niekde pracovať.Držím Ti moc palce,nech sa Vám čím skôr zadarí.
@taily30 Gratulujem je krásny.ako sa volá? Veľa zdravíčka vám obom a skoré zotavenie prajem,nech Vám robí len radosť.
@taily30 krásna princezná... pôsobí tak múdro 😍😍😍... držkajte sa obe 🍀❤️
@shellynda ja som mala zrazeninu väčšiu ako bábo... kôli tomu som bola v nemocnici dva týždne lebo predchádzalo tomu dvojdňové silné krvácanie...potom tri dni doma a zasa nemocnica lebo vyšli zo mňa podobné kúsky...a syn bude mať 13 rokov...silno ti držím palce ✊
Ahojte baby otázka na telo...síce odpoveď na to je už momentálne nepodstatná, ale zaujíma ma to...zobudila som sa dnes o 4, tak že idem skúsiť odmerať ako stúpa teplota, namerala som 36,25 (meriam v ústach a už by som mala byť po ovulke) teplomer som odložila a znova zaspala, nevyšla som z postele ani som sa nenapila, nič...druhý krát som vstala o 6:30, spotená ako myš, chorá ale vôbec niesom ani horúčku nemám a vtedy som namerala 36,74 čo je o takmer 0,5 viac ako 2,5 hodiny predtým 😊 tak som teraz v šoku či to mám zapísať tú teplotu a či je to reálne taký výskok...alebo je meranie o 4 moc skoro?
@shellynda ako sa mame?ako si pochodila u lekarov?

@shellynda teraz vidim že až 5čm zrazenina.Uff.A dnes uz nespinis?a co tak ist pre istotu na pohotovost?