Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@evi38 graf mám len taký polovičný... Začala som merať keď už bolo po ovu. Test bol negatívny a dnes už teplota klesla. Tak asi už pomaly príde MS. No zatiaľ mám len spinenie a aj brucho ma akosi menej pobolieva. Ale ja viem, že ťa mrchaňa príde. Len ma naťahuje... 😂
@zuzik5891 aj ja som brala atb a chodím na injekcie stále.
@evi38 no pocet folikulov po dnesnom usg sa nezmenil, punkciu mi dali na utorok ale dufam, ze to prehodia na pondelok. Utorok mne ani drahemu moc nevyhovuje. Dnes som sa svojho gyndosa spytala, ci ma posle na vysetrenia ked mi nevyjde 3tie ivf, tak vravel ze hej, ale jeho osobny nazor je, ze este medicina je v plienkach, stoji to kopec penazi a vysledok nemusi byt ze budem tehu. Ale som vravela, ze ajtak chcem ist na vsetky tie rozne vysetrenia. Tak konecne suhlasil. Uvazujeme o predlzenej stimulaciu, este nie sme rozhodnutie. Trochu sa bojim, ze mi to úplne naruší cyklus.
Inak dnes sme boli v Strasburgu v univerzitnej nemocnici. Dali nas na cakaciu listinu cca 6 mesiacov ale dolezite je, ze hned mi brali krv mne aj drahemu na chromozomy (este musim kuknut na co to je), poslala ma na hysteroskopiu aby zistili ako vyzera vnutro maternice, mame pokec s biologom a medzitym ako budeme cakat na termin budeme robit vsetky vysetrenia a skusat a skusat. Teda konecne začal niekto nieco so mnou robit.
@butterfly333 tak by ma nemali poslať domov... ale musím rozprávať s doktorom... veď za mesiac a pol som chorá tretí krát
@zuzik5891 mne to pichá doma švagriná tak neviem čo povie Dr..
@butterfly333 jaaaj...no uvidím...ale musím aj s dr.rozprávať...či mi nezvýši dávku aspoň
@butterfly333 úžasný dr.Kužma...skutočne...aj teraz takto neskoro mi odpísal...tak Igamplia sa teraz pichať nebude... budúci týždeň kontrola a zmena liečby
@zuzik5891 nebude sa pichať kôli atb? Ako často chodíš na inj tuším 1x do mesiaca?
@butterfly333 áno...ale za mesiac a pol som už tretí krát chorá a dva krát z toho že riadne chorá...sa mu to nepáči lebo efekt má byť úplne iný... mám ísť na kontrolu a zváži inú liečbu...vo mne akoby tá Igamplia niečo spustila... predtým som bola max.prechladená...a teraz...teploty... kýchanie...bolesť hlavy... dutín...hrdla... nádcha... kašeľ taký že ma išlo zadusiť...3 dni som z postele vyšla max.na záchod...
@kakatulik trosku sme pozmenili protokol, dal mi hormony aby som z kazdej latky mala ... ale asi tento posledny protokol je najhorsi, teda mam najmenej folikulov. Uvidim pri punkciu, lebo chce mi predlzit protokol o par dni, aby stihli vsetky vajicka dozrieť a aby som mala co najmänší syndrome prazdnych folikulov. Plus trigger budem mat dvojity, pregnyl, ovitrel po 5000, decapeptyl a potom po 12 hodinach znovu decapeptyl... uvidime
@taily30 dakujem, no moj nemecky gyndos stale ma nechcel nikde posielat. Ti v nemecku stale myslia na naklady, kolko to stoji. Zlate slovensko. Ale ako chirurg je super. 3 hodky sa so mnou babrali aby mi odstranili zrasty. Kamosku co mala silne zrasty... tak len jednu stranu jej spriechodnili a na druhej ma silno endimetriozu... tak teraz som rada, ze som sla do francuzska, tam maju asi obdobny postoj ako na svk, ze zenu posielaju na vysetrenia. Ale u mna to bude asi vek...
@zuzik5891 tak to nieje dobré. Ja ju teda beriem 2x do týždňa 1 no cítim sa dobre. Práve idem od zubarky že či nemám ten zápal co našli na reprodukčnuj imuno zo zubov no všetko v poriadku to som rada no aj tak mi teraz vytrhla zub stoličku poslednú že mi zavadzala.
@ja197 niečo na tom tehu je tak držím palce nech silnie.
@butterfly333 uvidím čo mi povie... mám sa mu dnes pripomenúť aby mi dal termín kontroly...

@butterfly333 moja... nevieš mi povedať či môžem ísť dať pichnúť Igampliu aj keď beriem antibiotiká?