Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lucia37 nam furt hovoria, ze nevidia problem nikde, co by mohlo branit k pocatiu. Vraj jedine v mojej psychike, ze nemam na to tolko mysliet. Pred par rokmi som si na den bravala deti kamosiek (po jednom dietati) a suseda sa ma pytala, ze ci navstevujem detsky domov, lebo ze kazdy den ma vidi s inym dietatom. No ani toto mi nepomohlo. Ja uz jedno dieta mam a tak si hovorim, ze ked mi Boh neda este jedno dieta, tak si pockam na vnucatka. No a to som chcela obrovsku rodinku mat.
Zienky, len ja uz mam 42 rokov 😢
Baby dakujem za vase reakcie. Idem skusit mm nahovorit na spg a idem poctivo merat bazalku. Dakujem vam, normalne sa citim lepsie. Ale ved teoreticky neg. test v den meskania uz musi byt smerodatny? Nemoze tam byt este sanca, pokial sa nespusti ms? Baby a myslite, ze ked muz uz deti ma, moze sa mu vekom spg zhorsit, zmenit?
@lucia37 ja mam 40 rokov, ale hovorim si, ze pokial som nedosla do fazy menopauzy, tak nic este nie je stratene. Niektorym zenam ukaze tehu test dve // az ked MS meska, zrejme neskoro bola u nich ovulka.
@kakatulik ty nechces uz dalej sa snazit a nedari sa ti to? Sorry, ja som sa asi moc prejedla a mozog mi zrejme pomalsie pracuje :D
Žeby naozaj ovul.po kyrete ??A mozno naozaj mala lauritka pravdu a ta ovul.bola 16..
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/user...
Toto by mal byt ten spravny ,aktualny....🤣🤣😉
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...
Dievcence,ja mam 43r.,v auguste som musela podstupit kyret po MA...22.8
A snazime sa dalej ...toto tehotenstvo prislo hned po vynwchani HAK....zabudli sme ju doma 🤣 a tak snad sa este zadari....drzim palce vsetkym
@monu66 moja aj ja mam 40r s manželom sa snažíme dva roky no zatiaľ bez úspechu no stále verím že sa to raz podarí aj mňe. Držím palce. No a nemyslieť na to to sa asi nedá.
@butterfly333 absolvovali ste aj nejake vysetrenia uz?
@lucia37 no asi už všetko sme absolvovali.
@butterfly333 my este nic. Ale idem buduci tyzden zmenit dr, ktora sa zaobera aj reproimunologiou, neplodnostou. Verim, ze nam pomoze.
@monu66 používam, aj keď dosť lajdacky 😂 zatiaľ mi test nikdy ovu neukázal, ale merala som skôr namatkovo. Ale dnes, včera aj predvčerom bol negatívny, to som merala poctivo. Začala som dnes znovu brat Vitex, tak uvidím co to spraví lebo moje cykly bez neho sú všelijaké. Doktor mi predpísal Duphaston, ale skúsim najprv s vitexom, keďže Dphst ja veľmi nemusím 🙄
@butterfly333 dakujem a tebe tiez silno drzim palce 🙂 Musi sa nam to podarit, ved bojujeme na maximum ako sa len da, tak vysledok musi byt uspesny. Ved sa aj hovori, bojuj a zvitazis. Ja hovorievam manzelovi, ze ked uz tak dlho sa nedari, tak si prosim minimalne dvojicky, vzdy ma zhrozeny vyraz tvare 😂

@lucia37 tieto stavy, pocity mala z nas urcite uz kazda x-krat, nevzdavaj to a hlavu hore. Co ked by sa vam zadarilo este v tomto roku, ale ty sa hned vzdas? Pozri, my s manzelom pracujeme na babatku uz 17 rokov a kazdou MS sme sklamani, ale vieme, ze ked sa teraz vzdame, tak na 100% babatko mat nebudeme. Takto je este sanca aj keby bola 1%. Ved 1% je vzdy viac ako 0%. Takze nevzdavat sa, inac si to po rokoch mozes vycitat 🙂
No ja som vcera videla tak prenadherne male 3 mesacne dievcatko, ze som tej pani povedala, ze keby som jej ho mala podrzat, tak viem ze by som jej tu malicku uz nevratila 🙂 Aj napriek tomu, ze som mala v sebe smutok, ze sa nam nedari, tak aspon sme sa obe zasmiali. PS: ona vobec netusila, ze ja som to myslela vazne :D