icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

monu66
22. sep 2019

Dobre ranko, tak dnesna bt ma milo prekvapila, pretoze este nikdy som na konci cyklu nemala dva dni vysoko bt. Od prekvapenia som aj napriek zriedeneho mocu testovala, ale test negativny. Dalsi tehu test vyskusam v utorok - v den MS. Dufam, ze zajtrajsia bt mi nepokazi moj trojfazovy graf, ktory zatial kreslim.

shellynda
22. sep 2019

@monu66 krásny graf😊silno držím palce🍀

ladysmurf
22. sep 2019

@monu66 tvoj graf je ovela krajsi ako ten moj, silno drzim palce ✊✊✊ mne ma milostiva prist v piatok, aj ked viem ze tento mesiac opat nic, aj tak tam ta mini nadej stale v srdci je 🤷‍♀️

giuli
22. sep 2019

https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...
Ja dnes takto,budem rada ,ak dorazi MS prvýkrát po kyrete...

@monu66 ,tvoj graf vyzera velmi pekne...drzim palce😉

monu66
22. sep 2019

@shellynda zo ❤️ dakujem 🙂

monu66
22. sep 2019

@giuli zo ❤️ dakujem 🙂

monu66
22. sep 2019

@giuli mas pekne ustalene teploty v lf, drzim silno palce 🙂

giuli
22. sep 2019

@monu66 dakujem moja,len sexiku bolo pomenej....🤣,ale celkom sme sa chcene-nechcene aj trafili....

monu66
22. sep 2019

@ladysmurf dakujem krasne 🙂 Sranda, ze ziaden prijemny pocit z grafu nemam, zrejme uz z tolkeho sklamania. No ale na zajtrajsiu bt som velmi zvedava.

monu66
22. sep 2019

@giuli aj moj syn sa podaril z jedneho sexiku 🙂 To bolo obdobie, ked som si myslela, ze deticky mat nemozem.

sparkling
22. sep 2019

@monu66 kvoli tomuto som sem dosla teraz 😂 tak drzim palceky, silno silno🙃

giuli
22. sep 2019

@monu66 aj nam sa to tak podarilo v juli....HAk odpocivala na policke doma...a my sme to raz riskli🤣

monu66
22. sep 2019

@sparkling jeeej zo ❤️ dakujem 🙂

lucia37
22. sep 2019

Caute babule, pisala som si s dvomi gyn, co mam na fcb a obidvaja mi napisali, ze folikul praska pri velkosti 18-20mm. To len pre zaujimavost

lucia37
22. sep 2019

A hlasim 1dc😭😭😭😭😭

zuzik5891
22. sep 2019

@lucia37 je to u každého iné... mne praskol až pri veľkosti 27 mm keď som otehotnela a predtým vždy keď mal 24-25mm

evka1590
22. sep 2019

@monu66 tak to tiež nezávidím. Ja som mala dnes teplotu už dosť vysokú, tak asi ovu už bola, ale netuším kedy a ako keďže testy negatívne a ani hlien som sui nevšimla veľmi. Som z toho jeleň 🤔

zuzik5891
22. sep 2019

Čo to mám za graf🤦🤦🤦... predvčerom mega pozitívny ovu test a neskutočne boľavý pravý vaječník...dnes som čakala že teplota stúpne a ona ešte klesla...ovu mi vyznačilo zatiaľ úplne zle podľa mňa... myslíte že dnes si už môžem vložiť progesterón?... či vyčkať do zajtra?...

evka1590
22. sep 2019

@zuzik5891 ja som mala minulý mesiac tiež po ovu takýto pokles a od ďalšieho dňa zase vysoké teploty, ale dôvod neviem

snowflake07
22. sep 2019

@lucia37
Mne praska vzdy pri 24 mm.Kazda to ma inak.Ked som bola na Ivf,tak 18 mm boli nezrele.

c_est_la_vie
22. sep 2019

@ikonica @monu66 dakujem za rady 🙂. Mna ani nenapadlo ze to moze byt pocasim, v merani som novacik 🙂

zuzik5891
22. sep 2019

@evka1590 ja som včera dobrala antibiotiká...preto aj tie zrušené teploty predtým kôli chorobe ale celkovo je tento cyklus divočina

monu66
22. sep 2019

@lucia37 :( Ja si vzdy hovorievam ked pride MS, ze zacina nova sanca, ze kolko zien ma problemy nielen pocat, ale aj s MS, ze im neprichadza len v pripade, ze idu na vyvolavacku. Takze sa aspon tak utesujem, ze vo vnutri vsetko funguje ako ma, len treba pockat na ten spravny cas. Drzim silno palce aj paste v novom cykle.

monu66
22. sep 2019

@zuzik5891 ze by bola ovu dnes alebo zajtra? Niekedy sa mi stava, ze mam mega ovu bolesti kedy folikul v ten den praskne, ale uz sa mi raz stalo, ze bolesti neboli z prasknutia, ale z toho, ze folikul mal 29 mm a praskol az ked mal 31 mm. Odvtedy citim aj tekutinu - zaujimave. Pri tekutine mam bolesti ako ked dlllho zadrziavam moc a boli ma uz len spodok brucha ako keby mi mala maternica vypadnut. Este zistujem tak, ci naozaj po bolestiach folikul praskol, ze ked si rychlo sadnem ci citim tlak na lavom alebo pravom vajecniku.

Ja bych progesteron nasadila druhy den po zvysenej bt, nakolko niektore stranky aj moja gynekologicka tvrdi, ze ovu nastava prvy den zvysenej bt.

monu66
22. sep 2019

@zuzik5891 pouzivam este jednu apku, ktora mi bt zaokruhluje a ta mi ovu tiez vzdy vyznaci az 1. den zvysenej bt, aha...

monu66
22. sep 2019

@c_est_la_vie moze aj nemusi, uvidis po case. Ja 1. fazu pripisujem pocasiu, ale druha faza bude zrejme vdaka vitaminom, lebo prvykrat co sa mi moj graf paci 😀 Gynekologicka mi naordinovala denne 600mg B6, tak graf pripisujem najma tomuto vitaminu 🙂

zuzik5891
22. sep 2019

@monu66 tak to ja už môjho na sex asi nenahovirím...a ak tak možno až večer...ale pozitívny ovu test som mala predvčerom tak neviem...max má ovu prebehnúť do 48 hodín po pozitívnom teste...alebo sa mýlim?

lucia37
22. sep 2019

@monu66 dakujem krasne. Ja si uz zacinam mysliet, ze chyba je v muzovi, ale o spg nechce ani pocut. Neviem, ci ho dokazem presvedcit. Och, smutna som dnes. Velke nadeje som vkladala do tohto cyklu.

monu66
22. sep 2019

@zuzik5891 podla letaciku je 24 - 48 hodin, ale ja napr. mavam do 12 hodin a jedna zienka tu raz pisala, ze ona mala ovu 3 - 4 dni po pozitivnom teste.

monu66
22. sep 2019

@lucia37 velmi dobre ti rozumiem ohladne MS aj o spg. Ja som pred dvoma rokmi znovu nutila muza na spg. a to som ho musela doslovne dokopat. Muzi nemaju radi ten pocit, ze problem moze byt na ich strane, nechcu si to ani pripustit a niekedy je to s nimi horsie nez s detmi. Ako keby im to znizovalo ich muzske ego