Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
ahojte 🙂 ... s manželom sa už pár mesiacov snažíme, tento mesiac som si začala merať BT
už pár dní mám kŕče ako pri MS a bolesť pŕs ( ale mávam to aj pri PMS, len menej intenzívne)
test bol ráno neg., som 11 DPO..som nedočkavec čakať až do MS :/ :D veď chápete...uvidíme ďalšie dni hlavne
myslíte, že by z toho mohlo niečo byť? 🙂 MS mám okolo 29-35 dní
@eliska1986 ano MS mam taku ako vzdy s tym rozdielom, ze brucho ma vobec neboli. Zajtra rano zmeram bt zo zvedavosti.
Kontrola v centre za nami... sliznica 16mm...dr.sa ma pýtal či nešpiním... môj graf už záhadne klesá aj keď som len 21dc...bolesti v podbrušku ako na ms...test negatívny... dostala som norethisteron na oddialenie ms aby ma neprekvapila cez víkend a v pondelok ma čaká koordinátorský pohovor... takže ideme do nového boja s krátkym protokolom... držte palce ✊🍀🙏❤️
Ahojte dievčatá. Tak došlo aj na drahého a v utorok ho čaká spermiogram v Iscare v Martine. Chcem sa opýtať, na výsledky sa čaká tam, alebo to je dlhší proces a budú až neskôr?
@beatinka viem ti napísať len porovnanie s heliosom... prvý spermiogram ten základ sme vedeli ešte v ten deň a Halosperm až o týždeň...dnes sme mali kontrolný spermiogram a výsledky ani základu sme nedostali lebo dnes tam mužov bolo fakt veľa takže výsledky budem vedieť v pondelok...
Ahojte zienky, tak dnes som merala bt a je 36,53, takze tehu je vylucene. Kedze s meranim neviem prestat - zavislost, tak som sa rozhodla, ze nameranu bt nebudem zadavat do appky, ale pisat ju na papier a najskor teploty zadam do appky v den MS, lebo potom nic ine nerobim, len rozmyslam nad grafom a vyhladavam podobne grafy. Tehu testy tiez budem robit az ked bude MS meskat aspon 2 dni, co by uz v mojom pripade bola takmer istota, kedze mne MS nemeskava.
@kakatulik no to by bol zázrak keby sa pri takom strašnom grafe zadarilo... okrem toho dr.mi povedal že to vyzerá ako pred ms... kôli tomu mi nasadil norethisteron aby som ju nedostala cez víkend...a aj hcg bola úplná nula takže nemyslím si že vysoká sliznica má niečo spoločné s tehu..
@kakatulik no lebo norethisteron sa nesmie v tehu tak do istoty i keď aj tak je to skoro aj na krv podľa mňa... už som si čítala fóra kde baby písali že brali tento liek a nevedeli že sú tehotné a všetko bolo v poriadku...ten spermiogram zaujíma aj nás veru... môj poctivo papkal vitamíny ☺️
Ahojte baby, čo poviete na tento test? Včera som si robila o piatej a nebol tam ani len náznak druhej čiarky a dnes ráno robím a bum čiarka. Nejde mi to do hlavy, vôbec sa zatiaľ neteším po toľkých negatívnych testoch a sklamaniach. Bojím sa, že to je len zlý test a potom nastane znovu sklamanie. Mala by som dostať v pondelok, ale nemám absolútne žiadne pms, inokedy mám pms tri-štyri dni po ovulke a teraz vôbec nič ani len prsia ma nebolia. Dnes je to 10dpo, ovulku som mala posunutú o cca 4dni.

@evi38 Evo a tvoj chlap to zu vie? Konal sa zu narodeninovy darcek?