Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@naty1987 ďakujem a držím palce aj vám. 😘
@eliska1986 samozrejme že som videla... veď práve preto to vyzerá ako pohyb dieťaťa v tehotenstve...ale nič s tým nespravíš... jedine že budeš brať dlhodobo magnézium...od kedy ho beriem nemám to
Baby dávate si niečo na silnú bolestivu ovu? Ja som takú mala naposledy asi pred rokom ani neviem no dnes od rána bolesti. Večera aj dnes pozit ovu.
Žienky prosím Vás... duphaston mám brať od 15. dňa.. chcem sa opýtať, keď bola ovulácia už 8DC, nemala by som ho brať skôr? Nie je týždeň po ovulácii už neskoro?
@ereska aj ja som na Teba myslela,ze ako sa mas,ako sa dari.Som rada ze ako tak si v pohode.Drzim palce aby vsetko dobre dopadlo!!!
Ahojte, dnes na mamateste ani ťuk, na dr.max bol duch. Ráno bola teplota 37,12. Podľa mňa to tento mesiac znovu nevyšlo, bieriem od Viridianu myoinozitol a kyselinu listovu, je to to isté ako Inofolic ale podstatne lacnejšie, manžel berie zatiaľ zvýšenú dávku vitamínu C.
Keď dostanem tak na tretí deň mám prísť k dr. a spraví mi hormonálny profil.
Babulky... už cestujem do Košíc pre injekcie na stimulku❤️...je to neskutočne zvláštny pocit...som asi divná ale normálne mi tečú slzy🍀... táto cesta mi pripomína všetko čo bolo predtým ale zároveň je tu nová nádej🙏... radosť...strach... všetko sa mi mieša...❤️❤️❤️❤️
Zienky, dnes mam stretnutie a biologistom, som zvedava co to prinesie...
@naty1987
@0507
@martinade takže stalo sa presne to čo som čakala že po stimulke predpokladaný termín OPU bude na 23.10. a to je jediný deň v mesiaci kedy môjho nepustia z kasární 🤦... chudák dr. sa namordoval s tabuľkami pokiaľ sme to poposúvali tak aby len to bolo až po tomto dátume... takže norethisteron budem brať až do 9.10. aby mi neprišla ms...potom 13 začnem pichať Diphereline a 14.10. k nemu pridávam Meriofert 225IU a Clexane 0,4... predpokladaný najskorší možný odber vajíčok bude 24.10.

@butterfly333 neboooj moja podari sa nie si taka stara 😘❤