icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

0507
6. okt 2019

@mimka91
@shellynda
@sparkling baby, ste zlate. Ale myslim, ze mamatest je jednym z tych testov co ukazuju najskor

sparkling
6. okt 2019

@0507 a ten prvy bol co zac?

mimka91
6. okt 2019

@0507 nerob este predcasne zavery a hlavne sa nestresuj 🙂 aj mamatest nemusi vzdy ukazat spravne napr. kamoske vobec neukazal, ze je tehotna a kupila iny test a ten jej hned ukazal pekne dve ciarocky a aj bola tehotna len si neviem teraz spomenut na nazov toho testu.

zuzik5891
6. okt 2019

@0507 mojko...ten testík bol určite pozitívny... čiarka pekne viditeľná...mamatesty už dávno niesú to čo bývali...viem o nich svoje... držím ✊✊🍀🙏❤️

ereska
7. okt 2019

@0507 ahoj držím päste mne 5 rôznych testov ukázalo rôzne odtiene ružovej a všetky boli 10 citlivosť a je do ružová nieje to kanáliky len nech tmavne držím paste

0507
7. okt 2019

Tak dievcence, hlasim 1dc ☹. Takze urcite chybny test,,,

ikonica
7. okt 2019

@0507 och 😣 a teplota?

0507
7. okt 2019

@ikonica nemerala som, lebo ms dosla vcera vecer

eliska1986
7. okt 2019

@0507 sleduj ms aka bude a potom urob este raz test.Drzim palce,ciarocka bola viditelna

0507
7. okt 2019

@eliska1986 jasne, ale nadeje si uz nerobim

mimka91
7. okt 2019

@0507 och to mi je luto :( mne sa dnes teplota trosku zvysila, ale uvidime zajtra co bude...a neboj mas dalsi mesiac pred sebou a treba verit, ze ten uz bude uspesny ;)

zuzik5891
7. okt 2019

@0507 čo to čítam 😞

sparkling
7. okt 2019

@0507 😢😢😢😢 no a potom, ze ver tym testom.

evita2176
7. okt 2019

@0507 to je mi luto 😔 tak som ti drzala päste 😔
Ale drzim nadalej novy cyklus zacal 🍀✊

taily30
7. okt 2019

@ikonica ahooj, ako sa dari? ako sa mas, citis? my dnes uz mame 1 mesiac 😀 riadne to leti.

ikonica
8. okt 2019

@taily30 vsetko ok... Pomaly sa to blizi... Este mi treba nejake veci dokupit, nachystat... Teraz sme doriesovali prerabku kuchyne, vymenu interierovych dveri, tak bolo trocha stresov okolo toho a nejak som si nemohla vychutnavat tehu... Ale uz sa to ukludnilo... Uz som tyzden na MD, len kvoli tej kuchyni som to este nepocitila, ze mam viac volnosti ako pocas PN, lebo tu stale niekto bol(robotnici, kurieri) a nemohla som odtial vypadnut, kedy som chcela ... Nejak dnes nemozem spat... Isla som na wc pred hodkou a odvtedy nespim.... V stredu idem prvy krat na CTG vysetrenie... Som zvedava... Inac mala je akcna, aj teraz sa natahuje, asi preto nespim, minimalne raz denne stikuta.. Inac sa citim dobre, len taka nemotorna trochu hlavne pri obuvani, brusko tvrdne, a zaha pali akoby som kyselinu vypila... Ale celkovo mozem povedat, ze som ok... Nmam zatial bolesti, poslickov... Bola som min tyzden chora, ale uz som z toho von.... A vy ako? Uz ste sa zohrali? Mliecko sa ti rozbehlo?

evi38
8. okt 2019

@taily30 ako to strašne letí, teraz to mám ešte len čerstvo v pamäti ako si písala, že sa malinká narodila 🙂 ako sa Vám darí? 🙂
@ikonica už to máš za pár, silno držím palce 🙂
babuľky vzhľadom na vek Vám robili aj nejaké testy navyše?

ikonica
8. okt 2019

@evi38 co mas na mysli? U mna len standart... Akurat sme zmeskali ten prvotrimestralny screening v 12 tt (lebo lekar to blbo poratal) a potom sa horsie hodnotili tripple a dalsie veci....

ikonica
8. okt 2019

@evi38 @81anina to uz ma za par... O chvilu nam sem hodi foto maleho 🙂

bona69
8. okt 2019

@ikonica držím palce nech všetko prebehne hladko a bez problémov a ste už spolu,nech si babuliatko vystiskas a vybozkas😀❤️

evi38
8. okt 2019

@ikonica tie tripple sú tie drahé, čo sa platí cca 450-500 €, keď sa dáva všetko? Jéj tak držím palce aj jej 🙂

ikonica
8. okt 2019

@bona69 dakujem 🙂

@evi38 nie tripple hradi poistovna a su velmi nepresne... Len stres vyvolavaju...

81anina
8. okt 2019

@ikonica moja ty si srandistka😀No mam za par 8 dni do terminu no zatial sa nic nedeje nemam pocit ze by som uz mala ist rodit zatial ☺V piatok mam poradnu chodim stale k mojmu dr. minule ma nepozeral predminule ano mala som makky ale uzavrety krcok.Na pasoch minule kontrakcie sestricka na mna kukala ze ci nemam bolesti.Tie pasy to je zazitok moj maly do nich kope ako splaseny kon😃si natocim videjko asi😀Tak zatial zabijam cas trapim sa s aniballom dnes 30,5 cm je to teda morda riadna😡Vcera som sa nudila tak som sa nahodila ze sa idem prejst do mesta na to prisiel drahy ze kam idem.Tak mu vravim no do porodnice ideme daj sprchu ohol si tu bradu a ideme.Och ten vyraz v tvari co mal 😲Ale potom som ho ukludnila a sli sme sa prejst spolu 😍

verona1989
8. okt 2019

@ikonica @81anina baby vy ste používali niektorá domáci odposluch srdiecka ? Som 21tt akurat a posledny tyzden a pol uz riesim kedy budem mat pohyby uz konecne. Bola som a morfo usg v KE tak som mala vsetko ok ale pohyby nemam vraj preto ze mam placentu vpredu. Len sa mi nechce verit ze ani dovnútra nic necitim iba jedine co vidim na sebe ze mi brucho rastie. Preto pocuvam kazdy den srdiecko doma lebo sa haluzim uz ci je male ok. Ale vraj ro neuškodí co som čítala tak neviem uz...

ikonica
8. okt 2019

@81anina ja idem zajtra prvy krat na pasy tak uvidim, co tam vyskoci, ci ich mala tiez nedokope :D.. A chcu mi tam aj poradnu robit, ale tak ja som objednana k mojmu gynovi o tyzden, tak neviem no... Nemozu robit dve poradne... Mne minule kukol krcok a zobral stery... Tak je skrateny, ale uzavrety a stery ok... No a sono som nemala robene od 32tt tusim tak neviem ci este niekto bude na malu kukat.... Mala by byt dolu hlavou a uz sa asi nepretoci kedze mam plodovu vodu na hranici... Tak dufam ze este vydrzi aspon do toho skotrsieho terminu 4.11. Podla ms mam az 11.11.

sparkling
8. okt 2019

Ahojte dievcata. Tak, u mna to bolo tento mesiac nadejne, aj duch na teste, aj teploty, ale potom som zacala klesat. Uz som bola nervozna, tak som zburcovala doktorku, zobrali mi hcg a je to negativne (menej ako 2). A ta hnusna mrcha furt nechodi. Taaaak uz neviem. Nodaj by bola taka laskava a dosla by.

ikonica
8. okt 2019

@verona1989 chcela aj nechcela som si to kupit.. Po 3 potratoch.. Ale nakoniec som si nekupila, bola by som velmi nervozna, keby som nahodou z nesikovnoasti nenasla srdiecko... Nejak som to prezila a prve pohyby tusim v 19tta som citila... Uz nepamatam... Mozno bolo aj skor, len som to nevedela rozlisit od pohybu criev... Mam placentu vpredu a vtedy je to vraj neskor citit...

verona1989
8. okt 2019

@ikonica hmmm tak uvidím lebo sa sem tam stresujem koli tomu ze nic necitim. Uvidim este teda take 2 tyzdne.
Ja som tiez po potrate tak som uvazovala ci si to kupit ci nie jo našťastie srdiecko som vždy nasla.
Tak dik

81anina
8. okt 2019

@verona1989 hej mam angelsound pouzivala som zo zaciatku a potom uz len obcas.Pohyby necitis kvoli tej placente este mozno 2 ,3 tt a pride to neboj.Pohyby vnutri som ani ja necitila len kopance do von.Ja mam placentu vzadu a som asi jedna z mala ja som citila prve pohyby v 16+1 tt a prvy kopanec v 17+1 tt.Teraz citim uz aj vnutri lebo je velkyy a ked sa natahuje tak to riadne boli.Inac citala som o prvorodickach co mali pohyby az v 24tt kvoli placente.

81anina
8. okt 2019

@ikonica No urcite by si mala mat este sono kolko vazi mala ako je na tom placenta poloha plodu prietoky to vsetko mi pozeral v 37 tt.Mne stery vysli zle mam pozitivne na streptokoka a este aj na enterokoka ci co😡.Nic mi na to nedal mam zapis v knizke a daju mi infuzne atb pred porodom