Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@anniii ahoj ja ked som zacala uzivat kvapky gynex, tak som mala cyklus 68 dni a ovulacia bola...ale od noveho cyklu som gynex uz nepila a dala si na odporucanie inofolic combi. Zevraj ked su dlhe cykly a aj ovulka je, tak s najvacsou pravdepodobnostou nic z toho nebude, pretoze vajko je slabe...kazdopadne Ti drzim palceky, aby si si nasla // ciarocky 🙂
@daniela123321 Krásne bábätko... bože... už si po pôrode...ani veriť sa mi nechce 🍀❤️❤️❤️
@ereska Ďakujem, aj ja držím palce. Práve rozmýšľam, či tiež neskúsiť pár mesiacov čajíkovať a inofolicovať a snaženie nechať na budúci rok, keď sa cyklus trochu upraví. Mám 32, čo v mojej situácii nie je málo, ale ešte to ani nie je až také kritické, že by som nemohla pár mesiacov počkať.
@mimka91 Ďakujem 🙂 Tiež som nad tým rozmýšľala, že asi nie je dobrý nápad snažiť sa, kým sa mi cyklus neskráti, lebo by to nemuselo dobre dopadnúť. A ako teda hodnotíš Inofolic Combi? Dnes som bola u lekára a vravel, že asi teda naozaj PCOS, ako mi už pred pár rokmi povedal. Urobí mi hormonálny profil, tak som veľmi zvedavá. Ak je to naozaj PCOS, chcem sa vrátiť k Inofolicu, keďže mi už raz pomohol, ale stále som sa nerozhodla, či obyčajný alebo Combi.
@anniii za mna inofolic combi velmi chvalim...primarne sa odporuca holkam, ktore maju viac kg, co moj pripad nie je, ale kamoska mi povedala, ze zabera lepsie...takze som si dala poradit a teda za mna super. Ja som ho zacala uzivat v 1dc...tehotna sice este nie som, ale dufam, ze nam inofolic k tomu pomoze...
@carrot_apple no z teplôt vieš až keď stupne kedy bola preto robievame ovu testy a podľa tých vieš dopredu 🙂 držím palce a vitaj medzi nami
@lolitqa Blahoželám. A prajem veľa zdravíčka. 😍
@lolitqa gratulujem🙂krásne čiaročky!
@lolitqa waau krásne //gratulujem. Ja sa kedy už konečne takých dočkám?😞Asi nikdy
Baby dá sa zistiť nejako aká je kvalita vajíčok? Viem ze amh mam 1,16 no asi niesu kvalitné keď sa nedarí. Ďakujem
@butterfly333 nedá. Jedine pri pubkcii.krled sa ide na IVF.
idem vás tu ešte trošku pootravovať.... nevydržala som, keď som našla ešte jeden kazetkový Rapi Clear ... baby ja mam pocit, že mi asi šibe a vidím čiarky už úplne všade. A už musím dnes skončiť s testovaním. To je úplne normálna zvislosť. už po 4 rokoch neúspechu a hromade bielych testov a milionov presvitajúcich kanálikov, už túžim vidieť skutočné čiarky. A teraz neviem... Až ma behačka chytá 😂😂😂😂 mala by som byť dnes cca 10DPO, ale neviem s istotou. akosi pomaly mi stúpala teplota
@butterfly333 ja som mala pri prvom ivf amh 2,8 a po OPU mi povedala embryologička že moje vajíčka majú mäkké obaly... myslím že podľa amh sa riadiť nedá...
@julianka007 nieco tam vidno,ale ci to je kanalik,tazko povedat,budes mudrejsia za par dni....si mala vzdy tak nizke teploty?Drzim palce,nech sa konecne dockas🤗
@giuli Naživo ju úplne krásne vidieť z akehokoľvek uhla. Akurát sa to ešte zle fotí... Ja meriam v ústach a ráno o 4:15. Tak asi preto sú tie teploty tak nízke. Keď som merala o 6.hod. tak som ich mala vyššie...
@juliankva007 aha chapem...neskresluje to BT merat v ustach?Ak je do ruzova ,kanalik by to nemal byt...bud trpezlivá 👍🏿
@lolitqa gratulujem 🙂
@zuzik5891 a ty kde máš testík? Nemáš zle označenú ovu? Veď to vyzerá na tehu 🙂
@julianka007 vidím 🙂 skús o 2 dni 🙂...držím palce 🙂
@butterfly333 podľa mňa podľa amh nie, ja som mala v 39 rokoch 0,85
@giuli Budem trpezlivá... Viem, že keď budem tlačiť na pílu, tak nič si tým nepomôžem. Už mám len tie one step testy. Tak už neidem testovať... 😁 už som sa ukľudnila a idem sa sústrediť na iné veci. Ale bude to náročné. 😂😂😂
@zuzik5891 Aj mne sa zdá, že ovu bola na 16DC... Testovala si?
@kakatulik ako pokračuješ?
@carrot_apple vitaj, ovu sa určite blíži, ale dopredu ti nikto nepovie, ak meriaš prvýkrát a nemáš s čím porovnať 🙂
@daniela123321 gratulujem, je nádherná 🙂
@taily30 krásne fotky, si šikovná 🙂...ďakujem za opýtanie, som 6+4, v utorok ma čaká po 2 týždňoch utv, tak uvidím ako

@daniela123321 je uzasnaaaaa