Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@julianka007 neboj, tentokrat budes drzat svoje vlastne miminko 🙂 ✊ Velmi sa s tebou tesim a prajem krasne a pohodove tehulkovanie 🙂
@monu66 Ďakujem ešte raz... 😍
@evi38 pokračujem, trošku stúpla teplota oproti y
@carrot_apple oproti včerajšku
@zuzik5891 my mame tento vegansky protein a chuti dobre. prichut turmeric latte mame najradsej https://www.myprotein.sk/sports-nutrition/vegan...
@martinade ako pokračuješ? Myslím na teba...my dnes kontrola v 7tt+0
@julianka007 super, že si nemusela ani nikam chodiť 🙂 júj, tak to áno, ty robíš sestričku? 🙂...dne si test neskúšala? Si vydržala? :D
@taily30 neboj bude ti spinkať 🙂
@ikonica kočky pýtala som sa Dr. na to a že mám si vziať na seba elastické nadkolienky a poradiť sa so svojim Dr., že on by odporučil pichnúť fraxík pred jedným aj druhým letom, ja sa nebojím, že to nedám, len, aby sa bábätku nič nestalo, ale detičky sa tešia, tie to už vedia, starší sa ma stále pýta ako sa cítim a mladší písal priateľovi, že sa bojí či ten let niečo nepokazí
@zuzik5891 nech už je len lepšie a nech sú krásne // 🙂
@carrot_apple ovu ešte nebola
@lavanilla malo by to byť v poriadku, niekedy stúpa pomalšie 🙂
@evi38 zlatik a kam letíte a kedy?
@butterfly333 moja do Dubaja za synčekom mojim, po maturite odišiel žiť a pracovať do Ázie a aby sme to nemali ďaleko a aj kvôli financiám, tak sme zvolili takú zlatú strednú cestu, že sa stretneme v Dubaji. Stále som čakala či nebudem tehu, a keď nič, tak sme kúpili a cca o 2 týždne som otehu...tebe silno držím palce, aby to vyšlo 🙂 letíme koncom novembra
@julianka007 aj tmavne testik 🙂 verím že áno
@evi38 fiha to už máš takého veľkého syna? Síce ani môj nieje najmenší je v prvom ročníku na VŠ. Tak to máte super vyletí vieš ako sa vraví človek mieni pan boh mení. Prajem vám teda šťastnú cestu a nech je všetko v poriadku.
@pasikavamacka Vyzerá to dobre...tento môj je hnusný kôli tomu že aj keď ho premiešavam 10 minút stále je ako keby som doň pridala piesok...
@evi38 no...a kedy bude? Dnes si dáme s muzičkom pauzu a hádam v stredu to príde...
@julianka007 ja len ohľadom toho vitexu, ja som brala 3 mesiace a v deň keď som mala na teste dve čiarky som zobrala poslednú tabletku,takže ja som už ako tehu nebrala, neviem či som mala ešte brat alebo nie, to som sa ja nedočítala,ale všetko bolo v poriadku, keď tak sa opýtaj dr, inak blahoželám a držím palce nech máš bezproblémové tehulkovanie ❤️
@bona69 neviem... Asi ho douzivam ešte... už tam mám asi len na dva týždne. Keď som bola naposledy na prehliadke u gynekológa. Tak mi povedal, že ak sa zadarí, tak mám prísť až po 3 týždňoch meškania... Neviem ako to dovtedy vydržím...
@julianka007 kludne douzivaj. Ak uzivas dve,tak zredukuj na jednu....a tak to pojde do stratena.
Dievčatá, zdá sa, že predsa ovulujem! Nedávno som tu písala, že mám dlhé cykly okolo 60 dní, naposledy 58 dní, takže ovulácia na DC44 (luteálnu fázu mám napriek šialenému “cyklu” klasicky 14 dní). Teraz to vyzerá na DC30, čo by znamenalo, že mi alchemilka skrátila cyklus o celé dva týždne. Mám na vás otázku: ako vidíte, snažili sme sa v správny čas, ale veľké nádeje tomu nedávam. Vo štvrtok (CD27, pri 28-dňovom cykle by to bolo CD11) som bola na preventívke u gynekológa a podľa ultrazvuku som mala sliznicu 11 mm, ale najväčší folikul mal iba 14 mm. Myslíte si, že za 3 dni mohol narásť tak, aby bol schopný oplodnenia? Doktor nespomínal, že by to vyzeralo na ovuláciu. Ďakujem.
@evi38 tak asi zajtra bude ovu?
Tak som sa dockala ovulacie,teraz si uz len pekne pockat ,co z toho bude...
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

@olivia_0309
@evita2176
@monu66
@lavanilla
@fany051081
Ďakujem vám žienky... Aspoň jeden krát by som chcela zažiť aké je to držať v náručí vlastne dietatko, ktore budem milovať celým ♥️