icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

julianka007
15. okt 2019

@olivia_0309
@evita2176
@monu66
@lavanilla
@fany051081
Ďakujem vám žienky... Aspoň jeden krát by som chcela zažiť aké je to držať v náručí vlastne dietatko, ktore budem milovať celým ♥️

monu66
15. okt 2019

@julianka007 neboj, tentokrat budes drzat svoje vlastne miminko 🙂 ✊ Velmi sa s tebou tesim a prajem krasne a pohodove tehulkovanie 🙂

zuzik5891
15. okt 2019

@evita2176 a kedy ti má prísť?

julianka007
15. okt 2019

@monu66 Ďakujem ešte raz... 😍

carrot_apple
15. okt 2019

@evi38 pokračujem, trošku stúpla teplota oproti y

carrot_apple
15. okt 2019

@carrot_apple oproti včerajšku

evita2176
15. okt 2019

@zuzik5891 teraz v piatok by mala . Dufam ze aj skor aby, som zacala skor dalsie snazenie 🤣 a u teba ako?

zuzik5891
15. okt 2019

@evita2176 No práve som vypila proteínový nápoj...vegánsky...fuj...to je humus...😖
Vodou som naliatá ako demižón...
Ale inak pohodaaaa 😆😆😆

pasikavamacka
15. okt 2019

@zuzik5891 my mame tento vegansky protein a chuti dobre. prichut turmeric latte mame najradsej https://www.myprotein.sk/sports-nutrition/vegan...

evi38
15. okt 2019

@martinade ako pokračuješ? Myslím na teba...my dnes kontrola v 7tt+0
@julianka007 super, že si nemusela ani nikam chodiť 🙂 júj, tak to áno, ty robíš sestričku? 🙂...dne si test neskúšala? Si vydržala? :D
@taily30 neboj bude ti spinkať 🙂
@ikonica kočky pýtala som sa Dr. na to a že mám si vziať na seba elastické nadkolienky a poradiť sa so svojim Dr., že on by odporučil pichnúť fraxík pred jedným aj druhým letom, ja sa nebojím, že to nedám, len, aby sa bábätku nič nestalo, ale detičky sa tešia, tie to už vedia, starší sa ma stále pýta ako sa cítim a mladší písal priateľovi, že sa bojí či ten let niečo nepokazí
@zuzik5891 nech už je len lepšie a nech sú krásne // 🙂
@carrot_apple ovu ešte nebola
@lavanilla malo by to byť v poriadku, niekedy stúpa pomalšie 🙂

butterfly333
15. okt 2019

@evi38 zlatik a kam letíte a kedy?

evi38
15. okt 2019

@butterfly333 moja do Dubaja za synčekom mojim, po maturite odišiel žiť a pracovať do Ázie a aby sme to nemali ďaleko a aj kvôli financiám, tak sme zvolili takú zlatú strednú cestu, že sa stretneme v Dubaji. Stále som čakala či nebudem tehu, a keď nič, tak sme kúpili a cca o 2 týždne som otehu...tebe silno držím palce, aby to vyšlo 🙂 letíme koncom novembra

ereska
15. okt 2019

@julianka007 aj tmavne testik 🙂 verím že áno

butterfly333
15. okt 2019

@evi38 fiha to už máš takého veľkého syna? Síce ani môj nieje najmenší je v prvom ročníku na VŠ. Tak to máte super vyletí vieš ako sa vraví človek mieni pan boh mení. Prajem vám teda šťastnú cestu a nech je všetko v poriadku.

zuzik5891
15. okt 2019

@pasikavamacka Vyzerá to dobre...tento môj je hnusný kôli tomu že aj keď ho premiešavam 10 minút stále je ako keby som doň pridala piesok...

zuzik5891
15. okt 2019

@evi38 Pravdu máš... snažím sa myslieť len na dobré 😍...a ak má napadne niečo negatívne idem háčkovať... neskutočný relax 😘

evita2176
15. okt 2019

@zuzik5891 no aspon ze uz je lepsie..kedy zacinate?

zuzik5891
15. okt 2019

@evita2176 Už sme začali...od 1dc..3 injekcie denne... pichám s láskou ❤️🍀

julianka007
15. okt 2019

@evi38
@ereska
baby nevydrala som samozrejme. aj dnes som testovala. iba tak aby som videla ako tmavne. a celkom ma to prekvapilo, že taký viditeľný rozdiel tam je zo dňa na deň.... v predchádzajúcom tehu tmavli oveľa pomalšie. Asi preto sa neudržalo. Aj graf ide celkom pekne hore

carrot_apple
15. okt 2019

@evi38 no...a kedy bude? Dnes si dáme s muzičkom pauzu a hádam v stredu to príde...

bona69
15. okt 2019

@julianka007 ja len ohľadom toho vitexu, ja som brala 3 mesiace a v deň keď som mala na teste dve čiarky som zobrala poslednú tabletku,takže ja som už ako tehu nebrala, neviem či som mala ešte brat alebo nie, to som sa ja nedočítala,ale všetko bolo v poriadku, keď tak sa opýtaj dr, inak blahoželám a držím palce nech máš bezproblémové tehulkovanie ❤️

julianka007
15. okt 2019

@bona69 neviem... Asi ho douzivam ešte... už tam mám asi len na dva týždne. Keď som bola naposledy na prehliadke u gynekológa. Tak mi povedal, že ak sa zadarí, tak mám prísť až po 3 týždňoch meškania... Neviem ako to dovtedy vydržím...

kakatulik
15. okt 2019

@julianka007 kludne douzivaj. Ak uzivas dve,tak zredukuj na jednu....a tak to pojde do stratena.

anniii
16. okt 2019

Dievčatá, zdá sa, že predsa ovulujem! Nedávno som tu písala, že mám dlhé cykly okolo 60 dní, naposledy 58 dní, takže ovulácia na DC44 (luteálnu fázu mám napriek šialenému “cyklu” klasicky 14 dní). Teraz to vyzerá na DC30, čo by znamenalo, že mi alchemilka skrátila cyklus o celé dva týždne. Mám na vás otázku: ako vidíte, snažili sme sa v správny čas, ale veľké nádeje tomu nedávam. Vo štvrtok (CD27, pri 28-dňovom cykle by to bolo CD11) som bola na preventívke u gynekológa a podľa ultrazvuku som mala sliznicu 11 mm, ale najväčší folikul mal iba 14 mm. Myslíte si, že za 3 dni mohol narásť tak, aby bol schopný oplodnenia? Doktor nespomínal, že by to vyzeralo na ovuláciu. Ďakujem.

giuli
16. okt 2019

@anniii ahoj...za dwn dokaze narásť cca 2mm...a to by potom za 3 dni mohol dorast do 20mm...a to je uz oplodnenia schopny folikul..

carrot_apple
16. okt 2019

@evi38 tak asi zajtra bude ovu?

carrot_apple
16. okt 2019

A toto je celkový pohľad,tak neviem či bude zajtra... teplota mi stúpne, bolesť ľavej strany akoby vaječníkov mám už 3 tí deň

anniii
16. okt 2019

@giuli Ďakujem, to je dobrá správa 🙂 Ja tým svojim óvam akosi nedôverujem, ale možno ma príjemne prekvapia.

giuli
16. okt 2019

Tak som sa dockala ovulacie,teraz si uz len pekne pockat ,co z toho bude...
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

martinade
16. okt 2019

@evi38 evka u mna sa to neskutocne vlecie hoc teraz som mala 2 dni služobku. Som 10dc , zajtra mam prvuy ultrazvuk, takze az zajtra budem mudrejsia po konzultacii s klinikou