Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Zienky viete mi poradit? Dnes som mala dostat ms.. ale zatial po nej nieje ani chyru ani slychu..moze to byt tym ze som chora? Meskanie som este nemala..špinenie je veeeeeelmi malo ale podbrusko pobolieva uz dlhsie...mam skusit test??.🥴😒🤔🤔🤷♀️
@evita2176 skus testik držím palce
@butterfly333 myslim ze tam nic nebude :( pockam este myslim ze to je vsetko chripkou sposobene...
Dobre ranko zienky. Takze zaciname novy cyklus. Prajem vsetkym pekny vikend 🙂
@81anina gratulujem... Je nádherný... 😍 Veľa zdravíčka prajem a hlavne radosti s malým pokladom... Aký je spokojný... Nádhera... 😍😍😍😍😍
@81anina nadherny 😍❤️ Vela zdravia prajem 🙏🏽🍀
@81anina Gratulujem krasne bábo🙂
@kakatulik
@monu66
@julianka007
@ikonica
@martinade
@anniii
Ďakujem vám baby keď som niekoho neoznačila prepáčte 🙂Je krásny a sme veľmi šťastní.Kojenie sa dnes rozbehlo asi mal krízu kvôli žltačke nechcel sa prisat bol veľmi spavy.Uz dobre aj pribral.Porod bol bolestivý praskla mi voda v noci o pol 2 od vtedy vkuse kontrakcie takmer bez prestávok.Celkom rýchlo som sa otvárala dali mi epi no pri 7cm sa to zastavilo.Maly nezostupoval dole.Dostala som oxitocin potom to už šlo no zasekol sa tak mi tlačili na brucho a tak sa narodil.Mam 4 necelé stehy asi kvôli tlaceniu na brucho možno bez cvičenia s aniballom by to bolo horsie
@taily30
@kika123kika
@eliska1986
@ikonica Epi dopredu musíš mať interné a aro bez toho nechcú dávať len som dala papiere s vysl. A podpísaný inf.suhlas a nahlásiť pri príjme od posledného fraxip. Musí prejsť aspoň 12h až tak pichnu epi.Voda praskla o cca 1:20 a narodil sa o 13:40 takže 12h Držím moc palace nech to máš rýchlo a ľahko za sebou 🍀🍀🍀
@ikonica No večer mi riadne tvrdlo bruško a pobolievalo ako na ms potom to prešlo.Lahli sme si a ja som sa zobudila na to ako sa malý silno hýbe hneď na to pocit vytekania myslela som že je to výtok čo bežne mávam tak som sa postavila že idem cikať a to už tieklo riadne voda s hlienom a taká ružová bola s kúskami jasnej krvi to vraj z otvárania krčka

Dnes som bola po vyše týždni zase u gynekológa, lebo mi sľúbil Duphaston a folikulometriu. Povedala som mu, že som si začala merať bazálnu teplotu a že som v nedeľu asi mala ovuláciu. Zdá sa, že teplota neklame 🙂 Potvrdil mi to, sestričke nadiktoval corpus luteum 18mm a sliznicu 9mm. Mám sa prísť ukázať po ďalšej menštruácii, ak príde. V meraní ma podporuje, Duphaston mi zatiaľ nedal.