icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

anniii
18. okt 2019

Dnes som bola po vyše týždni zase u gynekológa, lebo mi sľúbil Duphaston a folikulometriu. Povedala som mu, že som si začala merať bazálnu teplotu a že som v nedeľu asi mala ovuláciu. Zdá sa, že teplota neklame 🙂 Potvrdil mi to, sestričke nadiktoval corpus luteum 18mm a sliznicu 9mm. Mám sa prísť ukázať po ďalšej menštruácii, ak príde. V meraní ma podporuje, Duphaston mi zatiaľ nedal.

giuli
18. okt 2019

@anniii super...

evita2176
18. okt 2019

Zienky viete mi poradit? Dnes som mala dostat ms.. ale zatial po nej nieje ani chyru ani slychu..moze to byt tym ze som chora? Meskanie som este nemala..špinenie je veeeeeelmi malo ale podbrusko pobolieva uz dlhsie...mam skusit test??.🥴😒🤔🤔🤷‍♀️

butterfly333
18. okt 2019

@evita2176 skus testik držím palce

evita2176
18. okt 2019

@butterfly333 myslim ze tam nic nebude :( pockam este myslim ze to je vsetko chripkou sposobene...

naty1987
18. okt 2019

@evita2176 skus aspon si budes ista drziim palce nech su dve 🤞🤞🍀

evita2176
19. okt 2019

Dobre ranko zienky. Takze zaciname novy cyklus. Prajem vsetkym pekny vikend 🙂

tufik07
19. okt 2019

Ahojte pokračujem v hadikovi

81anina
19. okt 2019

@zuzik5891
@ikonica Ahojte baby už sme na svete bolo to ťažké ale je krásny má 3600g a 50 CM.Teraz trochu bojujeme z kojenie tak niet času sem nakuknúť.Drzte sa.

81anina
19. okt 2019

@zuzik5891 Ďakujem 🥰

kakatulik
19. okt 2019

@81anina mucinko krasny😘
Gratulujem🌷🌹🍀

monu66
19. okt 2019

@81anina juuuj drobatko krasnucke 🥰 Gratulujem 🙂

zuzik5891
19. okt 2019

@81anina Aký je prekrásny ❤️❤️❤️... taký malý valibuk 😍...to kojenie sa rozbehne... veľa.. preveľa zdravíčka obom želám 🍀

julianka007
19. okt 2019

@81anina gratulujem... Je nádherný... 😍 Veľa zdravíčka prajem a hlavne radosti s malým pokladom... Aký je spokojný... Nádhera... 😍😍😍😍😍

ikonica
19. okt 2019

@81anina krasny Bobulko 🤗 drzim prsty nech sa to kojenie rozbehne... Ked bude viac casu, napis viac o porode... Teda len ked budes chciet ;)

martinade
19. okt 2019

@81anina srdečná gratulácia 😍

anniii
19. okt 2019

@81anina Je dokonalý, blahoželám! 😍

taily30
19. okt 2019

@81anina zo srdca gratulujem, krasne babatko😍😍

kika123kika
19. okt 2019

@81anina nadherny 😍❤️ Vela zdravia prajem 🙏🏽🍀

eliska1986
19. okt 2019

@81anina Gratulujem krasne bábo🙂

81anina
20. okt 2019

@kakatulik
@monu66
@julianka007
@ikonica
@martinade
@anniii
Ďakujem vám baby keď som niekoho neoznačila prepáčte 🙂Je krásny a sme veľmi šťastní.Kojenie sa dnes rozbehlo asi mal krízu kvôli žltačke nechcel sa prisat bol veľmi spavy.Uz dobre aj pribral.Porod bol bolestivý praskla mi voda v noci o pol 2 od vtedy vkuse kontrakcie takmer bez prestávok.Celkom rýchlo som sa otvárala dali mi epi no pri 7cm sa to zastavilo.Maly nezostupoval dole.Dostala som oxitocin potom to už šlo no zasekol sa tak mi tlačili na brucho a tak sa narodil.Mam 4 necelé stehy asi kvôli tlaceniu na brucho možno bez cvičenia s aniballom by to bolo horsie
@taily30
@kika123kika
@eliska1986

ikonica
20. okt 2019

@81anina a epi si si dopredu dohodla ci pocas porodu? A o ktorej sa narodil? Kolko casu preslo od prasknutia po porod? Prepac ze sa tolko pytam ale o chvilku som na rade 😂

81anina
20. okt 2019

@ikonica Epi dopredu musíš mať interné a aro bez toho nechcú dávať len som dala papiere s vysl. A podpísaný inf.suhlas a nahlásiť pri príjme od posledného fraxip. Musí prejsť aspoň 12h až tak pichnu epi.Voda praskla o cca 1:20 a narodil sa o 13:40 takže 12h Držím moc palace nech to máš rýchlo a ľahko za sebou 🍀🍀🍀

ikonica
20. okt 2019

@81anina a mala si pred prasknutim vody nejake bolesti ci ako to bolo? Predpokladam ze ti nepraskla len tak v spanku... Pytam sa ako pako ale nemam skusenosti 🙂

A dakujem!

81anina
20. okt 2019

@ikonica No večer mi riadne tvrdlo bruško a pobolievalo ako na ms potom to prešlo.Lahli sme si a ja som sa zobudila na to ako sa malý silno hýbe hneď na to pocit vytekania myslela som že je to výtok čo bežne mávam tak som sa postavila že idem cikať a to už tieklo riadne voda s hlienom a taká ružová bola s kúskami jasnej krvi to vraj z otvárania krčka

bona69
20. okt 2019

@ikonica mne praskla voda v utorok večer a rodila som až vo štvrtok,takže je to individuálne a uvidíš ako bude tvoje telo reagovať, a tie tri dni s odtekajucou vodou som mala aj kontrakcie. Prajem ti aby si mala čo najmenej starosti a žiadne komplikácie ❤️

ikonica
20. okt 2019

@bona69 dakujem 🙂

ikonica
20. okt 2019

@81anina ufff ja sa len modlim, nech je mm vtedy doma a moze ma odviezt... Robi aj nocne.... Tak neviem, ked nebude doma a pride to, tak asi zachranku budem volat ci? Na taxi? 😂

ikonica
20. okt 2019

@bona69 ale sla si po odteceni do nemocky a oni ta vratili spat, ci si cakala do toho stvrtka? Mne kazali prist v kazdom pripade, ked sa mi neco nebude ppozdavat....

81anina
20. okt 2019

@ikonica No veď mu zavoláš a idete.po odteceni plodovej vody ta už nevrátia domov čo si musíš byť pod dohľadom.Ja som sa po odteceni rýchlo otvárala mala som v kuse kontrakcie