Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica tak ja som tam už ležala týždeň kvôli vysokému tlaku, zavodnena som bola strašne, a zrazu večer som len vstala z postele a zrazu to zo mňa tieklo, vyšetrili ma a dali nejakú injekciu, zvtej sa mi spustili kontrakcie,slabé ale dosť na to aby som nespala, ale keďže som sa neotvárala tak nič nerobili,dali mi antibiotiká a čakali, druhý deň detto, kontracie silnejšie, už som ani nejedla, tak na tretí deň mi dali oxitocin, vyvolali pôrod, ale nebola som veľmi otvorena tak mi tiež sestrička lakťom tlačila brucho,som myslela že zomriem. Hlavička sa tlačila von no keď povolila kontrakcia sa stiahla dnu, som rodila vyše 4 hodiny, nakoniec museli urobiť akútnu sekciu lebo malému začali klesať ozvy. Tam prišli na to že má okolo ramena obtocenu pupočnú šnúru preto nemohol vyjsť von. Som bola ale šťastná že to všetko dobre dopadlo. Joj prepáč som sa rozpísala, ale neboj všetko bude ok, už za chvíľku budete spolu, ja som si dala záväzok že kým bude veľký tak mu musím dať milión pusiniek 😀❤️
@ikonica bola som aj na sono keď ma prijímali tak neviem či to nie je vidieť či čo, ale chodila som na predporodnu prípravu, masáž hrádze doma, ešte že som zbytočne neminula za anibal😀ľúto mi bolo že som maleho mala pri sebe až na tretí deň, pridal sa síce super,no mlieko sa mi nerozbehlo,doma sme dokrmovali ale už cicu nechcel,tak som ešte mesiac odsavala čo sa dalo, no po mesiaci mi mlieko odišlo. Ale už som s tým nejak v pohode,malý rastie,je šikovný, veď aj my sme vyrastali na um. Všetko bude ok, uvidíš ❤️
@dolynkag vies co doteraz som nechapala co baby v skupine stale pisu ze ich vsetko boli a tak... Ale dva dni ma tak strasne boli na boku pod pravym rebrom poslednym ze vidim vsetkych svatych... A zmena polohy v leze je boj... Vstat z postele detto... Toto bude druha taka noc... Cize doteraz to bolo vsetko ok.. Akurat som obcas mala dole pocit ze mi odtial mala chce zakyvat... Inac to bolo v poho... Ale tieto dva dni su masaker... Bojim sa zakaslat :D co ma ten bok tak boli... Bud mam pricviknuty nerv alebo mi tam mala tlaci na nieco... A dakujem. Termin mam niekde medzi 4.-11.11. Tajne dufam, ze to bude ten skorsi 🙂
@ikonica juj, tak to je už čoskoro... ja som mala problém si lahnúť vôbec... posledné týždne som zaspavala okolo jednej druhej..... a hodina kým sa ukludnila vôbec v brušku... jaj, no zbehne to, rýchlo zabudnes....... ak sa ti to zhorší, tak skús volať lekára. My už máme dnes 17 týždnov, je to sila, ako to beží, už tie bolesti a strasti tehotenské si ani nespomeniem 🙂 Držkaj sa
@ikonica no dokelu 🙂 to už je za chvíľku 😍 neboj nič, stále si opakuj, že to zvládlo toľko žien, že neni možné aby si to nedala 👍🏻 Toto bola moja taktika. A ďalšia vec, tes sa na malú krpku ružovú voňavú, lebo ju už konečne uvidis. Každý to ma s pôrodom iné, ja som sa napočúvala príbehov pekných aj tých menej pekných. A aj tak som sa na pôrod tesila❤️
A tie posledné dni 🙈 ja si ich uz ani nepamätám a pravdupovediac sa na ne ani netesim. No už by som chcela aby bol február a maly bol na svete.
✊🏻✊🏻✊🏻 Držím silno silno palce a teším sa na správy.
@ceklis dakujem... Nemam z toho bobky ani paniku zatial... Jedine co si zelam je, nech to pride ked bude mm doma a nebudem musiet riesit zachranku alebo co... Tasku mam nachystanu, pijem caj z ostruziny a nejak zvlast sa nepripravujem na porod... V istom obdobi pred par rokmi som skukla na youtube mozno 50 porodov a neodradilo ma to od tuzby po dietati... A presne si hovorim, ze dali to ine zeny, dam to aj ja ;) ale napis ty ako sa mate s babulom, kolky si uz tt?
@ikonica určite to vyjde tak, že muž bude doma a v kľude ta tam odvezie 😍 a bude s tebou.
Ja som teraz v 25tt sa mi zdá, ide to pomaly :( a stále tomu neverím. Jedine že krpko sa hýbe a to mi tak vždy otvorí oči, ale ozaj že vôbec si neviem predstaviť že sa narodí malé bábätko. Preto by som to najradšej posunula na ten február už. Ale tak, snáď bude všetko ok, stále mám obrovský rešpekt pred tým všetkým 🙏🏻❤️
Drž sa a teším sa potom na fotku toho malinkeho, voňavého zázraku
@ikonica myslim na teba. Neboj sa, das to lavou zadnou, ako keby si tym uz presla. Ono to vsetko pride tak automaticky. Ja som mala bobky zo vsetkeho a nakoniec to dopadlo super. A moju malu si stiskam uz nejaky ten tyzden😊. Velmi sa tesim s tebou, lebo presne viem ako sa citis a co prezivas. Drz sa
@81anina gratulujem, je krásny 🙂
@ikonica predpokladám, že tú pupočnú šnúru asi nie je vidno...môj mladší mal otočenú 2 x okolo krku, čiže pri pôrode ako vyšla hlavička, tak ma zastavili, aby som netlačila, dali mu ju preč a potom som už len vytlačila zvyšok 🙂
@zuzik5891
@martinade babuľky ako pokračujete? Myslím na Vás 🙂
@ceklis jéj ako to letí 🙂 a ty si si vyberala či trisomy testy alebo amniocentéza?
@evi38 Dnes som mala druhú kontrolu vajíčok...dr.mi povedal: "vy ste čarovná... keď som si už istý že vidím pravý vaječník prídem na to že nie😂...jeden vaječník vysoko a druhý stočený..."
No ale robiť usg mne je aj pre doktora nepríjemné keď vidí že už takmer plačem od bolesti...
@evi38 ja som mala mladsiu tiez, ze mala snuru okolo krku. ale mne robili sekciu, ze by ju snura vtahovala spät, hlavne je, ze je vsetko v poriadku 🙂 ... a ja som si isla merat BT a bum ...teplomer bez baterky>musim kupit nove, cize tento cyklus som vobec nemerala :-/ MS mam dostat za 8dni ale uz tyzden mam naliate prsia>manzel povedal, ze ich mam nejak opuchnute. vcera vecer a dnes ma boli v podbrusku, tak ak to tento mesiac zas nevyjde, tak uz od buduceho cyklu budem merat BT ... ma mrzi, ze som s tym hned nezacala :-/ ale uz mam teplomer nachystany 🙂
@evi38 ja som bola hneď na začiatku rozhodnutá že ak vyjdu tripple horšie ako 1:100 idem na amniocentezu. S trisomy by som asi nebola “spokojná”. Skôr mi išlo o ten kľud počas zvyšku tehotenstva. Pri prvom som podpisovala že s amnio nesúhlasím a bola som na trisomy, ale teraz som úplne inak rozmýšľala.
@tufik07 ešte si neskúšala test? Už by ti ukázal, môžeš aj z poobedného 🙂...držím silno palce 🙂
@ceklis ak sa smiem spýtať kvôli čomu si 1 x trisomy a teraz si sa dala na amnio? Tie výsledky z trisomy boli prosím ťa za koľko?
@mamelka ale príznaky máš pekné 🙂...držím palce 🙂
@zuzik5891 júj chúďatko a koľký DC si? Koľko si mala folikulov?
@julianka007 ako pokračuješ?
@tufik07 krasny graf mas.. ja podobneho hadika tentokrat mam tiez
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

@81anina no neviem ci bude moct len tak odist.. Robi v sklade a ked nebude do rana tovar nachystany, niekto mu straty neprepaci.... Ani kvoli porodu....