Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzik5891 držím silno palce 🙂
@martinade držím palce 🙂 aha, čiže oni k ovulke asi pripočítajú už podľa toho koľko dňové je 🙂...v piatok som mala kontrolu už u svojho gynekológa, bola som 7+3, bábätko zodpovedalo 8+5 malo 2,14 cm, kontrola až skoro o 5 týždňov, to bude pre mňa stres či je všetko ok, príznaky bolesť pŕs a bradaviek, občas bruško, na vracanie, nejaké vracanie už mám za sebou, unavená, pribrala som 2 kg, lebo často jem, lebo ak nejem viac ako hodinu je mi ešte horšie, ale tak beriem to, že je to v tomto období úplne normálne, prácu, domácnosť, deti, partnera aj záhradu stíham, tak je to ok 😀
@evi38 ahoj... Tak ja som dnes 19 DPO MS mešká 5 dní. Na teste už čiarky asi rovnaké. Dnes som bola celý deň v práci tak som netestovala... Zajtra ak, tak pridám nejakú foto. BT som sa rozhodla, že dnešným dňom prestávam merať, lebo ma to len stresuje keď to kolíše hore dole. A termín u Dr. mám 6.11. neviem ako to dovtedy vydržím. Závidím ti ináč, že všetko zvládaš v pohode. Ja som dnes po 12tke na našej JISke totálne KO. Ledva som došla do postele. Máme teraz ťažkých pacientov a kopec stresu. Tak neviem ako dlho to budem zvládať.
@tufik07 vidim.ciarku 😉😉😉😉ale asi si test dlho nechala namoceny no drziiiiim.palce 😉😉😉
@giuli drzim siiiilno palceee juuuuj nevh ti to vijde 😚😚😚😚
Ja som dnes 38dc uz nemam sil merat BT cakat na normalnu ms po kyrete je ako cakat na dazd ked si v pušti uz ma to nebaviiii a staale nic
Idem skusit inoflic a fertipronu ĺen neviem kedy to zacat uzivat ci to je jedno?
@evita2176 Ach moja...to ma veľmi mrzí...no cysta by mohla narobiť šarapatu... možno sama pukne a problém sa sám porieši... myslím na teba... uvidíš že to bude dobré...viem ako sa cítiš...ja posledné mesiace nerobím nič len lozím z ambulancie do ambulancie...od doktora k doktorovi...a keď chcem aby sa skutočne niečo riešilo musím ísť hlava nehlava za svojím... dnes mi napríklad hematológ povedal že sa ešte nestretol s niekým kto má všetko tak naštudované...bola som pri ňom cez hodinu a na koniec šiel konzultovať s primárkou môj stav aby nič nezanedbal... vravela som mu nech sa k tomu stavia tak ako keby liečil niekoho jemu blízkeho...
@martinade to si pekne schudla 🙂...silno držím palce, úplne ťa chápem, že je to stresujúce a ťa to ubíja Maťka
@tufik07 ja tam tiež vidím 🙂 skúšala si aj dnes ráno? 🙂
@julianka007 tentokrát som aj ja prestala merať, posledné meranie bolo na 28 DC, tak to by si už mohla vidieť srdiečko 🙂, lebo som čítala, že cca od 30 DPO je vidno, ja som mala prvý utz na 36DC a ovu bola 9 DC, čiže som bola 27 DPO a už bolo srdiečko vtedy 🙂 ako to tebe vychádza? Tak dávať 12tku je pekná záťaž, prajem ti, aby bolo všetko ok a aby ti nebolo moc zle 🙂
@evita2176 držím palce, aby už nebol žiadny problém
@evi38 Ja by som mala byť 35DPO tak asi aj ja uvidím... Uff to bude zážitok... Ani si to neviem predstaviť...
@evi38 a takto vyzerá môj test na 20DPO. Tak dúfam, že všetko bude dobre.
@julianka007 Je to úžasný zážitok. Ja som srdiečko prvý raz videla na začiatku 7. týždňa, asi 29 DPO. Začala som silno krvácať, myslela som si, že je koniec. Keď mi na pohotovosti robili ultrazvuk, zavrela som oči, nechcela som to vidieť. A doktorka mi vraví: “To je vitálna gravidita, pozrite, tu je srdiečko”. Aj po dvoch rokoch mám slzy v očiach, keď si na to spomeniem.
@julianka007 super gratulujem drzim palceky 💗
@julianka007 gratulujem A želám krásne tehulkovanie...nech je všetko v poriadku 😊

@martinade ahaa,asi preto.Hmmm