icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

butterfly333
22. okt 2019

Baby začala som s takou diétou že lekárska dieťa to mam od jednej srbky za týždeň som dala dole 5kg chcem dat celkom 15kg dole možno aj to je problém pri otehotneni. Mala som 85kg minulý týždeň v pondelok dnes rovných 80kg a cítim sa super

kika123kika
22. okt 2019

@butterfly333 s to je aka??? Aj mne by sa trosku zisla 🙂 a gratulka 🙂

butterfly333
22. okt 2019

@kika123kika ďakujem. Moja pozerám tvoj profil pre boha čo sa stalo?

giuli
22. okt 2019

@butterfly333 vsak nam porad,to by sa zuslo aj mne...a da sa to ,tak rychlo....superrr

evita2176
22. okt 2019

@zuzik5891 no veru hrozne ked si uz clovek mysli ze je dobre vzdy pride nieco nove. Neviem ci sa smiat a ci plakat :( no tak som zvedava co mi povedia vo stvrtok 🥴 ale ja verim ze nam to urcite vide...ved Panbožko nas predsa nenecha tak sa trapit 🙏 dakujem ti velmi pekne . Pekny den

evita2176
22. okt 2019

@butterfly333 no veru porad nam 😍

kika123kika
22. okt 2019

@butterfly333 bohuzial sme prisli o nase dvojky :/

martinade
22. okt 2019

@kika123kika čo??? Kedy ako, to nie je možné....to mi je hrozne ľúto 😢 posielam objatie

kika123kika
22. okt 2019

TOTO SOM PISALA BABAM CO SA NA MNA VYPYTOVALI V BYVALEJ SKUPINE TAK PREPOSLEM SEM ABY SOM NEMUSELA PISAT CO A AKO JE TO DLHE...

Ahojte. Tak som sa odhodlala o tom napisat sem 🙂 z fb stranky som odisla preto ste ma nenasli 🙂 Takze po dlhom boji v Prahe a roznym problemov sme o nase dve princezne prisli :/ Prvy den po operacii tomu dr nedaval velku sancu nakolko boli malicke v kritickom stave co moj doki nevidel kriticky vobec :/ Druhy den po operacii sa to uz zacalo upravovat malinke mali lepsie prietoky druha mala uz aj plny mocovy mechurik tak som sa vytesovala ze super ono to fakt bude v poriadku 🙂 Mimochodom velke brusko som mala koli TTTS syndromu (twin to twin syndrom). cize pocas operacie mi vybrali od jednej bambulky 1,5l vody . Nol to fakt rozdiel.
No a potom to prislo zacala mi odtekat plodova voda cely tyzden :/ Kazdy den ultrazvuky aj viac krat denne ,vysetrenia , infuzie a voda stale odtekala :( uz som potom posledne 3dni necitila hybat sa male vobec nic som nejedla len sim chudla a chudla a videla ako sa mi zmensuje brusko velmi to bolelo :/
Vsetko sa to stalo tak rychlo bola som len 22tt... sestricky mi neustale od rana pocas celej noci davali infuzky s atb aby som nedostala infekciu a aby sme vydrzali no posledne sona boli uplne zle :/ lekar mi dal na vyber : cakat s velkymi rizikami ze ja dostanem infekciu, ale kludne sa sam rozbehne porod , plus budu malinke chore s nevivinutymi plucami cize dychat by sami nedychali... cize stojite pred najtazsim rozhodnutim v celom vasom zivote a mate na to den :/ rozhodli sme sa pre vyvolanie porodu nedokazala by som pozerat dvom detickam do ociek plnych bolesti s trapenia nedokazala by som to fakt nie :/ mozno ma niekto bude za toto nenavidiet ale ja viem ze sme sa spravne rozhodli navzdy zostanu v nasich srdciach a nesmierne ich lubim a verim ze nam coskoro poslu nase vysnivane babatko a aspon trosku to tu dieru v srdci vyplni ❤️❤️ Prepacte ak to sem nepatri tak kludne povedzte no potrebovala som to dat zo seba von a dat vam vediet ze vsetky mamicky aby drzali spolu a neurazali jadna druhu pretoze kazda z nas sa trapime niecim :/ Prajem vam maminky aby bolo vsetko v poriadku bez problemov aby vas vasi drobci veselo kopkali a potom aby sa v ten spravny cas vypytali von pretoze to je ten najkrajsi moment rodicov a vasich ratolesti 💕

kika123kika
22. okt 2019

@martinade Dakujem ❤️

martinade
22. okt 2019

@kika123kika och moja 💗💕💗 vela sil zelam.je mo to velmi luto 😢

giuli
22. okt 2019

@kika123kika to mi je uprimne ľúto 😪

kika123kika
22. okt 2019

@martinade
@giuli
Dakujem vam dievcata ❤️ V january sa chceme zacat snazit tak tu budem castejsie a verim ze do tretice bude vsetko dobre 🙏🏽🙏🏽🍀

martinade
22. okt 2019

@kika123kika isto sa podari....

kika123kika
22. okt 2019

@martinade a tebe sa ako dari?

zuzik5891
22. okt 2019

@evita2176 Vo štvrtok mi napíš ako si dopadla...ale uvidíš že už bude len dobre... myslím na teba 🍀❤️🙏

kakatulik
22. okt 2019

@kika123kika ach Boze,hrozneeee. Velmi mi je to luto😘❤
Myslis,ze za to mohla ta mononukleza? Ci to nebolo u teba?

kika123kika
22. okt 2019

@kakatulik nie nie ja som mala toxoplazmozu to sa zacalo zlepsovat a potom prisiel tento syndrom no uz bolo neskoro :/

kakatulik
22. okt 2019

@kika123kika aha,viem ze tam nieico bolo.....bud silna. Aj si ich videla? Viem ze je to bolestive. Nemusis odpovedat. Velmi s tebou citim.

kika123kika
22. okt 2019

@kakatulik niee nevidela to som hned ako prve povedala ze vidiet ich urcite nechcem to by som mala neustale pred ocami :(

kakatulik
22. okt 2019

@kika123kika jasne,chapem. Keby sa dalo,chodte na nejaku dovolenku....

kika123kika
22. okt 2019

@kakatulik jasne chceme ist na nejaky ten wellness ale musime pockat sestonedelie 🙂

kakatulik
22. okt 2019

@kika123kika dajte etomu cas, je cs zit a zomriet,cas smutit, radovat sa a aj oddychovat. Velmi s tebou citim.😘❤

kika123kika
22. okt 2019

@kakatulik dame no zena po takomto noeco edte viac tuzi po babatku 🙂 tak verim ze sa na nas casom stastie usmeje 🙂

ereska
22. okt 2019

@naty1987 ahoj si po kyrete mne vtedy prišiel ms po 7 týždňoch držím päste do ďalších pokusov

ereska
22. okt 2019

@butterfly333 srdcko pošleš mi ju 🙂

ereska
22. okt 2019

@kika123kika je mi to hrozne ľúto viem presne čo prezivas drzkaj sa a verím že po novom roku tu budeme už s testikmi mávať

butterfly333
22. okt 2019

@evita2176 baby zajtra vám to sem pošlem teraz som v práci.
@giuli

kika123kika
22. okt 2019

@ereska dakujem a velmi v ro verim a drziˇ nam palce 🙏🏽🙏🏽🍀❤️

butterfly333
22. okt 2019

@kika123kika zlatíčko moje tak veľmi ma to mrzí😥😥😥 ja som prežila asi to isté čo to síce je to už 20r no tiež mi v 20 TT začala odtrkat plodová voda bola som v nemocnici no po dvoch týždňoch v 22tt som už cítiť ako sa malé tlači von tak som ho musela porodiť no žiaľ už mŕtve nechali ho po pôrode ležať veda mňa celý čas som naňho pozerala a strašne plakala mala som chuť zomrieť maká som vtedy 19r.bolo to niečo strašné veľmi dlho som sa z toho spamätávala. No vtedy ani pochovať mi ho nedali ani neviem čo sa stalo presne. Moja prajem veľa síl a skoré zotavenie 🙏