Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 čože ešte nechali vedla teba muselo to byť hrozné moja
@ereska bolo to hrozne moja áno nechali ho ležať vedľa mňa😥
@butterfly333 to čo bolo za bezcitnych lekárov mne malého neukázali hneď vzali preč
@kika123kika zlatinko ❤️😢 strašne moc ta objimam a posielam všetku silu čo mám 😢 veď ty si mala bábätka rovnaké ako ja toho môjho, naraz sme to zistili a potom sa z toho vykľuli dvojičky. Ja nechápem ako sa toto môže stať :( moc moc prajem aby anjelikovia tam hore poslali bračeka alebo sestričku.
@kika123kika to mi je veľmi luto 😥 prajem vela sil :( si super zienky silna ze to takto zvladas. Nech ti Boh pozehna 🍀✊♥️
@butterfly333 jeziis to mi je velmi luto :( a to preco ho nechali vedla teba?? Ved to kuselo byt strasne :/ a od vtedy sa nedari? Ja som ich mohla pochovat no 60 000 korun a bola som v prahe odtial este aj prevoz sem na svk tak som odmietla :/
A u mna hrozilo to iste ze sa porod zacne sam a bud preziju no chore :/ alebo porodit teda skor tak mi vybolavali porod :(
@ceklis dakujem ti velmi pekne ❤️ Hej hej vtedy sme obe marazili na dve ciarky ale budu znova ja to viem 🙂
@evita2176 dakujem velmi krasne ❤️❤️
@kika123kika a za to všetko môže ten syndróm? :( ktorý odhalili neskoro? Vlastne oni operovali bábätka v brušku? Prepáč za otázky, ak vadí, vôbec neodpovedaj, len ja toto ozaj nechápem čo všetko sa môže prihodiť. :( fakt som úplne v šoku. Verím že január prinesie dve čiarky a dobre to dopadne ✊🏻
@butterfly333 vdaka velka,si mila😍
@ceklis ano vlastne moj dr povedal ze to nevidi kriticky to bolo v stvrtok dal mi trrmin k cunderlikovi na pondelok no ja som mala termin uz aj u grochala na sibotu ten hned volal do prahy priamo lekarovi co ma operoval a pozeral a hned v nedelu rano sme tam mali byt 🙂 tak sme sli.. pozreli ma sonom 2x potom v pondelok opat a beho jodiny som bola pripravena na operacke od 9 do 11tej operovali ... cize ziaden cunderlik sa nekonal... no a potom dva dni na to ta voda :/ uz som mala asi moc roztiahnutu tu blanu okolo abbatka a predpokladam ze vpich led mi brali vodu uz nezarastol a nasledoval odtek vody :/ poslem foto pred operaciou a po operacii 🙂
@kika123kika toto sú ozaj nepochopiteľne veci. Tie fotky aký veľký rozdiel :( bože kika. Anjelikom je už dobre a navždy budú strážiť vás a ich súrodencov. Verím, že sa Vám podarí bábätko a bude zase dobre. Najviac Vám to prajem ❤️
@ceklis noo ved ja uz som sa s tym bruskom ani hybat nevedela riadne a to sme sli do martina 200km tam a 200 spat a potom hned v noci 500km do prahy :/ to bolo hrozne :( ale pre ne som bola schopna urobit vsetko ❤️ Viem uz je im dobre a vzdy tu s nami budu ❤️ S mozno preto to beriem pozitivne pretoze viem a citim to ze ske sa dobre rozhodli 🙏🏽
@ceklis a velmi pekne dakujem ❤️❤️❤️
@kika123kika och boze, to sa tazko cita a nie to este preziva. Je mi to uprimne luto 😔. Prajem ti rychle uzdravenie, na tele i na dusi. Urcite sa dockate duhoveho babatka. Silno drzim palce😘
@taily30 tak urcite to nebolo najlahsie :/ no musime ist dalej 🙂 dakujem ❤️❤️
@kika123kika je mi to ľúto...bože keď človek číta čo sa všetko deje,ze niektore sa tak strašne trápia aby otehotneli,keď sú tehotné,tak bojujú,tak sa nečudujem,ze tehotenstvo a pôrod zdravého babatka je ako zázrak ... moja dcéra má teraz ucitelku tehotnú.je v štvrtej triede,tu v Nemecku pre nás zlomova trieda lebo deti idu do 5teho ročníka inde a to podľa známok,cize 4.ročník je veľmi dolezity... ale normálne čo tie mamičky na whatsapp písali,zhrozene, ze ked je tehotná,ze deti nebudú mať tu istu triednu a jedna keď tam napísala,ze zial je tehot a tak ma skoro roztrhalo... ako zial ... to nechápem ako môže niekto napísať a keď som si prečítala ako si prišla o dve deticky😪 hrozne ...ale ja pevne verím v to a budem držať ✊✊ aby sa vám podarili detičky a verim,ze sa vám podarí ...
@kika123kika V tejto téme som nová, takže som tvoj príbeh nesledovala od začiatku, ale veľmi ma mrzí, čo sa stalo. Snáď ti je útechou aspoň to, že si pre svojich anjelikov urobila všetko, čo si mohla. Želám ti, aby si sa čo najskôr dočkala vytúženého bábätka.
@mamelka dakujeme ❤️ No a by si sa cudovala kolko takych zien je :( a to ma najviac sere prepacte za slovo ale ked je dopriate talym co och nechcu nestaraju sa napr tam do prahy doniesli banu nadrogivanu jak psa s velkym bruskom 😡😡😡 na cisarsky 😡😡 a kto si to zlize? Chuda dietatko :( a my co po babatkach tuzime sa nedari a bih nas tresta 😭😭 a toto je smutne :(
@anniii dakujem ❤️❤️
@kika123kika och strašne ...a ja som dnes videla tehotnú ako fajčí 🤦♀️ nechápem ako môže toto dospela osoba ... ľudia si už nič nevážia ... ale vidím,ze si veľmi pozitívny človek a to je dobre...to je fakt základ...😊
@kika123kika ahoj moja zlataa placem aj za teba 😭😭😭😭😭😭😭😭 lebo toto sa stavat nema niie nam ktore tuzime mat deticky a tesime sa na ne tak velmi ma to mrzi.... rana v srdiecku bude dlho ak sa vobec zahoji len dufam a verim ze ti bude dopriate krasnee zdrave babatko posielam silne objatie lebo ty si tak silna zenska...fandim ti a kazdej jednej z nas ktora si presla bolestivou stratou ....
Uz tu budu len pozitiivne spravy verim tomu🍀
Baby ja som za vas taka rada 😚😚😚😚
@mamelka no aj ja som fajcila a ako som sa dozvedela ze som tehu zo dna na den som prestala 🙂 a to neviem ako sa mozu niektore pytat ze jaj a vo mam robit ked neviem predtat preboha ak vazne chce niekto to dieta nech mi nehovori ze toto nieje velky dovod na to aby som prestala aj ked to je tazke 🙂 a dakujem snazim sa a hlavne mam pri sebe najlepsieho chlapa na svete a aj zvysok rodiny ktory mi davaju silu ❤️❤️❤️❤️
@naty1987 dalujem velmi pekne si zlata ❤️❤️❤️ Drzim nam vsetkym palce a my to dame vsak baby? !!! 🙏🏽🍀❤️❤️❤️❤️🤱🏼
@kika123kika my to dame...vsetky😍😍😍😘

@ereska pošlem zajtra moja.