icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

naty1987
22. okt 2019

@kika123kika jasneeeee ja cakam na mršku a po nej skacem na muza par krat v tyzdni 😁😁😁😁 december bude pozitivny ja to viem 😊😊😊😊😊😊🍀🤞

kika123kika
22. okt 2019

@giuli predne tak dke predsa silne zeny a zasluzime si zdrave vonave uzlicky ❤️

giuli
22. okt 2019

@kika123kika niekde som citala,ze Boh prinasa prekážky len silnym zenam,pretože vie,ze tie slabsie to nezvladnu...Ale prist o deti,by sme namali ani jedna,to je to najhorsie,co sa v zivote zeny moze stat....

kika123kika
22. okt 2019

@naty1987 taaak veeelmi silno drzim palce aby sa zadarilo ✊🏼✊🏼❤️❤️❤️ A ja verim he budeme mat januar max februar pozitivny 🙂

kika123kika
22. okt 2019

@giuli ved prave toto :/ vzdy zoberie blizkeho a takym co si to naozaj nezasluzia :/ ale dufam ze na boh da aj to po com tuzime 🙏🏽🍀

giuli
22. okt 2019

@kika123kika samozrejme,ze Ti da ...plnym priehrstim....s celym srdcom Ti to prajem...🤗😍

naty1987
22. okt 2019

@kika123kika vies ako som bola proti druhemu nechcela som ho lebo maleho sme mali diky liekom pregnylu a meranie ako na klaviri jasne ze mi jebalo 3a pol roka snazenia a nic s toho az ked som uz nechcela prislo to ..
a muz teraz pistal ze by chcel tak ja zo srandy ze ok aspon do roboty nepojdem 😁 a na prvy sup tyzden pred ms a hned v tom ale cele zle odislo to o mesiac na to zas v tom ani neviem ako ale zas zle ked to chcem nejde to musim to nechciet a pride to (len keby to slo nechciet) hned len uz dufam ze zo stastnym koncom len sa bojim aby mi nepreplo ako vtedy....len nechapem tie zeny co maju aj zdrave a daju prec...😔

giuli
22. okt 2019

@naty1987 neprepne,neboj....my ,ktore sme prisli o mimi sa do toho pustime s vacsou tuzbou...ako keby nas to hnalo porodit este raz zdrave dieta....uvidis,ze sa to podari...a kludne na to mysli,myslia vsetky ,ktore chcu mat dieta...

naty1987
22. okt 2019

@giuli neda sa mi nemysliet idem si kupit fertipronu nech mam vitaminy pride mi aj inofolik od jednej baby beriem aj Cčko a premyslam ze si kupim aj D čko lebo toho nam iste malo 🤔🤔🤔🤔

Co som citala tiez som bola fajciarka iqos mi kupim muz v januari ale hned ako boli ciarky tak nic neznasam tehu zeny a cigi takze idem sa nadopovat zdravo vitaminmi 😁😂 a mam hned dobry pocit
este mrška pride budu vysledky z krvi a snad bude vsetko ok
Joj spokojna som dievky dobre to bude 😉

giuli
22. okt 2019

@naty1987 supwr to bude,uvidis,ze aj MS ti pridu a mozes sa zacat snazit...

kika123kika
22. okt 2019

@naty1987 jasne ze bude dobre 🙏🏽🍀 a inak preco musis pockat ms? Mala si kyretaz?? Ci koli niecomu inemu?

kika123kika
22. okt 2019

@giuli v tomto mas nehoraznu oravdu 🙂 ja dom an mojmu hovorila ze skoda ze musi sa dodrzat nejake to cakanie :/ ja by som skusala aj hned... po takejto skusenosti tuzi zena este viac po dietatku!! Nakolko to cast tej velkej diery zaplni ❤️

giuli
22. okt 2019

@kika123kika ak mozem povedat za naty...obe sme mali MA v podstate rovnako,dokonca sme sa stretli a spoznali v aprilovkach 2020..urcite chbilku pockaj aspon ten predpisany cas...bolo to uz vyssie tehotenstvo a telo sa musi z toho dostat,z hlavou to uz bude tazsie,ale cas a novy zivot v Tebe Ti da dalsi zmysel...drzim silno palce ...vsetkym

kika123kika
22. okt 2019

@giuli a v kolkatom ste boli ak sa smiem spytat :/ a velmi ma to mrzi :/ hrj hej povedala som si ze 3mesiace chceme cakat a hned sa to zak ci tak nezadari 🙂 cize uvidime 🙂

giuli
22. okt 2019

@kika123kika ja som bola 8tt a naty myslim 10tt,ak sa nemylim...dufam,ze sa nenahneva ,ak som to povedala za nu...😉🤔

kika123kika
22. okt 2019

@giuli 😔 a od kedy sa snazite ? A to co sa “podarilo” ako dlho ste sa on snazili?

giuli
22. okt 2019

@kika123kika my sme sa nesnazili...brala som antikoncepciu a v juli sme boli na dovolenke,tbl.zostali doma ,podarilo sa jednym nechranenym sexom....po kyrete sme sa rozhodli,ze sa o to pokusime este raz ...teraz mam druhu ovulaciu po kyrete a momentalne som 10 DPO,takze cakam,ci sa podarilo ,ci nie...nie som najmladsia ,tak to aj musim brat sportovo...😊

kika123kika
22. okt 2019

@giuli aha tak silno drzim palce kedy budes testovat ci cakas na den ms??

giuli
22. okt 2019

@kika123kika asi si pockam ,ak vydrzim...🤣🤣dakujem...aj ja Tebe...

naty1987
23. okt 2019

@kika123kika ano kyret bol tak sme si davali ppzor len dva krat nie ale nech uz pride a dobre bude 😁

naty1987
23. okt 2019

@kika123kika
@giuli ako pise sme na tom takmer rovnako v 10tt kyret teda krpec nesedel uz podla nicoho tak bohvie co sa stalo a nehnevam sa 😘

naty1987
23. okt 2019

@giuli kedy testujeees???strasne silno drzim palce 🤗🤗🤗 nech su tam 😘😘😘😘

giuli
23. okt 2019

@naty1987 dnes som skusila ,ale bielooo a teplota stale nezmenena...

snowflake07
23. okt 2019

@kika123kika
Je mi luto co sa ti stalo a zelam ti vela sil,lebo asi tej sily budes najviacej potrebovat.
Je to asi najtzsie rozhodnutie v zivote,ale ja by som asi deticky pochovala.Mam rodinu ktora na takom oddeleni pracuje a je to vlastne biolog.odpad ,ktory skonci v kosi.S tym by som asi nevedela zit.☹

kika123kika
23. okt 2019

@snowflake07 dakujem ❤️ Odvoz by sme ale nijako nevedeli vybavit to sme mali bohuzial 500km a v aute som ich fakt brat nechcela to by som asi neprezila :( kebyze to je u nas tak by sme ich samozrejme pochovali no neslo to 😭😔

0507
23. okt 2019

@kika123kika Ahoj, az teraz som si precitala co sa stalo. Velmi ma to mrzi, viem, co prezivas. Chce to cas, aj ked nikdy nezabudnes, ale kazdym dnom to bude aspon o nieco lahsie ☹.

naty1987
23. okt 2019

@giuli uvidis mozno ne este len skooro😉😊teplota je v pohode

giuli
23. okt 2019

@naty1987 jasne...rozhodne sa v nasledujucich dnoch...😉

butterfly333
Autor odpoveď zmazal