icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

c_est_la_vie
26. okt 2019

@julianka007 ja som s takymi krcmi bola u doktora a povedal mi nech si zvykam, ze to sposobuje najorv implantacia, potom roztahovanie maternice a jej tlak na okolite vaziva. Max si mozes kupit magnezko.

martinade
26. okt 2019

@anniii gratulujem🙂

zuzik5891
26. okt 2019

@kakatulik Zajtra mi bude volať embryologička...

@evita2176 Všetko som sa snažila robiť na 110% ale stále to nestačí... nechápem prečo moje telo na tie hormóny nechce normálne reagovať... keď som videla ako je to embryologičke ľúto musela som sa veľmi ovládať aby som sa nerozplakala už v centre...potom ešte pohovor s koordinátorkou som len predýchala a keď som už sedela v aute už to šlo...slzy ako hrachy...a pod vplyvom hormónov ten plač ani nezastavíš

evita2176
26. okt 2019

@zuzik5891 joj Zuzi to mi je velmi luto...my co by sme vsetko dali za babo tak nam nieje dopriate a musime sa trapit pokial si ho vybojujeme.. 😔 ale nebud smutna boh nas vidi a nedovoli aby sme dlho trpeli a stratili nadej..ver za to vide ✊✊🍀🍀

martinade
26. okt 2019

@zuzik5891 drzim silno silno prsteky 🍀🍀🍀💗💗💗

zuzik5891
26. okt 2019

@evita2176
@martinade ďakujem baby... už je to na tom hore 🙏

naty1987
26. okt 2019

Casto som si vravela ze preco sa toto deje tym zenam ktore babo velmi chcu preco oni musia trpiet a raz mi niekto povedal ze preto lebo len silne zeny dokazu zniest taku bolest len oni maju tak vela sil ...co je na tom pravdy neviem ale viem len ze my to nevzdave kazda jedna mame tolko lasky ze to nase vytuzene raz musi prist....

naty1987
26. okt 2019

@kika123kika idem si naliat aj ja za pohar caju no dnes mi je strasne... brutalne ma prehana 😟 🤔😣a to chcem ist po 100rokov s babami von...akoby moje telo bojovalo proti mne😁 chces ms nooo nebude ms...chces ist von -poser sa 🤔😁 och...

julianka007
26. okt 2019

@c_est_la_vie magnezko užívam. Dala som si ešte Paralen a trošku to ustupilo

mamelka
26. okt 2019

@julianka007 bude isto všetko v poriadku neboj ... ak by si mala pocit,ze neni niečo v poriadku tak vždy lepšie ísť na pohotovosť ...a oddychuj 😉 tehotenstvo neni choroba,ale treba si dávať pozor

julianka007
26. okt 2019

@mamelka no to áno. Hlavne pre ten kľud je lepšie tam zájsť. Ja sa nejako ešte ani nemôžem šetriť. Nechcem aby to v práci vedeli kým pôjdem na prvú kontrolu. Tak pracujem akoby nič. Aj keď je to niekedy vopruz. Pracujem na Jiske ako sestrička, tak tam moc nenaoddychujem. Ale pôjdem odtiaľ asi skoro na PNku, lebo tam mávame často infekčných pacientov. Teraz tam máme pacienta s listériou. Sa len modlím nech niečo nechytim.

mamelka
26. okt 2019

@julianka007 verim .... tak ale nech je všetko v poriadku... my sme chceli babo tak o pol roka riesit ... prvý cyklus nič teraz uvidíme či sa podari a ja to mám tiež tak,ze keby ostanem teho tak musím ostať doma ... ja robím v DE u zubarky a tiez kvôli infekciam by som dostala zákaz práce... ale tak kedze som mala kravu šéfku tak som dala výpoveď... to sa nedalo vydržať a za 23dni som mala -6kg ... tak som to vzdala

julianka007
26. okt 2019

@mamelka myslím si, že je lepšie v takom prípade zostať PN ako ohroziť vytúžené dieťatko. Tak držím prsty, nech sa to čo najskôr podarí... 🙏🙏🙏

zuzik5891
27. okt 2019

Tak baby... končíme...dosnažené😢😢😢😢... druhé IVF a ani jedno vajíčko sa neoplodnilo... dnešné slová embryologičky ma zasiahli neskutočne...nechápem to... vôbec mi to hlava neberie... nedokážem iné ako len v kuse plakať... všetky nádeje sú preč... už sme všetci zadĺžený...viac sa už nedá...držkajte sa mi tu ..boli ste mi vždy oporu a za to vám veľmi ďakujem... mám vás veľmi rada ❤️

mamelka
27. okt 2019

@zuzik5891 to ma veľmi mrzí... 😪 máte detičky?... och ja toto nepochopím ...akurát dnes som si spomenula na kamošku keď prišla a spustila ,,musím na potrat,, ze fakt niekto chce a nejde to a iné takto ... moc ma to mrzí,ze sa nepodarilo 😪😪😪😪

mamelka
27. okt 2019

@julianka007 no nepodarilo ... dnes 1DC ...takže mám druhý x len 27cyklus...sa to všetko posunulo...manžel,že to mám asi zo stresu....tento rok som v Nemecku ukončila skolu(v juni som mala skusky)menila som prácu( zle som to znášala, som moju starú prácu veľmi milovala a nová práca čisté psycho) potom naťahovačky lebo mi nechcela výplatu poslat, v maji sme kupili starsi dom a ten prerabame,v lete som bola na SK s deťmi a Dr ze to je 100% zápal pľúc ale rtg vďaka bohu čisté...ale taká chora som ešte nebola ...proste tento rok bolo toho veľa... chcem kúpiť alchemilku a pit a manzel chce tiež nejaké vitamíny ale neviem ake kúpiť...a beriem ešte kyselinu listovu

zuzik5891
27. okt 2019

@mamelka ja mám syna...bude mať 13 rokov no priateľ detičky nemá... veľmi sme túžili rodinku spojiť...to že niekto deti môže mať a ide na potrat je pre mňa nepochopiteľné... keď ich nechcú nech sa chránia...😞

kakatulik
27. okt 2019

@zuzik5891 je mi to ľúto Zlatko. Možno sa podarí aj prirodzene, keď to budeš najmenej čakať. Úplne by som to nezaracovala. Dáš sa dokopy,vypnes, pôjdeš do práce,susttedis sa na niečo iné...objímam Ťa 😘

zuzik5891
27. okt 2019

@kakatulik ťažko moja... fragmentácia DNA spermií nám stúpla na 56%... už pri 40% sa uvažuje nad darcovskými a teraz sa k tomu pridali moje nekvalitné vajíčka... nehovoriac že priateľ je doma iba víkendy inak je v kasárňach...to by sme sa museli trafiť do ovulácie cez víkend...no ja už nemám silu ani na meranie BT... naše snaženie spolu s 2 IVF... vitamínmi...testami... vyšetreniami a neviem čím všetkým nás už vyšlo možno aj na 7000e...ak nie viac...😞

kakatulik
27. okt 2019

@zuzik5891 ja toto všetko viem a aj napriek tomu si myslím,že nádej aj keď mala tu je. Bez merania a všetkých tých iných veci. Normálne žiť a život to možno zariadi.😘

zuzik5891
27. okt 2019

@kakatulik keby bol aspoň doma...ale takto?... možno ma to prejde ale práve teraz som úplne zrezignovala...pri najlepšej vôli sa neviem premôcť a vidieť aspoň trošku veci pozitívne...

kakatulik
27. okt 2019

@zuzik5891 to je jasné. Veď práve nič neriešiť a neplanovat.. Urob si nejakú očistu,výber nejaký šport a tak....

giuli
27. okt 2019

@zuzik5891 preto,lebo je vsetko velmi cerstve...nechaj si poplakat dusu a zajtea budes vidiet veci v inom svetle...ako pisu dievcata,skus sa venovat chvilku sebe a uvidis ,ze naberies novu energiu...drzim Ti silno palce a posielam objatie🤗

zuzik5891
27. okt 2019

@giuli si zlatá...bodaj by to už zajtra bolo lepšie...😢

martinade
27. okt 2019

@zuzik5891 juj zuzi to mi je velmi luto, ale nadej zomiera posledná...moznoze sa to podari po par mesiacoch... človek nikdy nevie. Hlavne to nevzdavam, zajtra bude jasnejsí deň 💗🍀💗🍀💗🍀

zuzik5891
27. okt 2019

@martinade ja som si to povedala už toľko krát že to už ani nerátam...stále si dávam nové nádeje... ciele a neviem čo ešte ale toto ma fakt položilo...zasa idú sviatky a zasa sa nemám z čoho tešiť... proste znášam to horšie akoby som čakala a najhoršie na tom je to že sa nám to nikdy podariť nemusí... zlyhala aj medicína...a dávala som do toho všetko svoje úsilie aj vieru v to že to tentokrát bude dobré...

giuli
27. okt 2019

@zuzik5891 bude dobre,ver tomu❤

martinade
27. okt 2019

@zuzik5891 aky si mala trigger ? Iba 1 injekciu ovitrelle?

naty1987
27. okt 2019

@zuzik5891 velmi ma to mrzi ze to nevyslo 😔😔 ale nevzdavaj to nemusis merat bt aby si vedela kedy je ovu urcite to budes vediet a pride to vtedy ked to nebudes cakat drz sa srdiecko obcas napis ako sa mas

zuzik5891
27. okt 2019

@martinade 36 hodín pred odberom som si pichla Pregnyl 5000...no embryologička mi povedala že vajíčka boli aj degenerované... nechápem ale dôvod keď po tejto stránke som ok