Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kakatulik Zajtra mi bude volať embryologička...
@evita2176 Všetko som sa snažila robiť na 110% ale stále to nestačí... nechápem prečo moje telo na tie hormóny nechce normálne reagovať... keď som videla ako je to embryologičke ľúto musela som sa veľmi ovládať aby som sa nerozplakala už v centre...potom ešte pohovor s koordinátorkou som len predýchala a keď som už sedela v aute už to šlo...slzy ako hrachy...a pod vplyvom hormónov ten plač ani nezastavíš
Casto som si vravela ze preco sa toto deje tym zenam ktore babo velmi chcu preco oni musia trpiet a raz mi niekto povedal ze preto lebo len silne zeny dokazu zniest taku bolest len oni maju tak vela sil ...co je na tom pravdy neviem ale viem len ze my to nevzdave kazda jedna mame tolko lasky ze to nase vytuzene raz musi prist....
@kika123kika idem si naliat aj ja za pohar caju no dnes mi je strasne... brutalne ma prehana 😟 🤔😣a to chcem ist po 100rokov s babami von...akoby moje telo bojovalo proti mne😁 chces ms nooo nebude ms...chces ist von -poser sa 🤔😁 och...
@c_est_la_vie magnezko užívam. Dala som si ešte Paralen a trošku to ustupilo
@julianka007 bude isto všetko v poriadku neboj ... ak by si mala pocit,ze neni niečo v poriadku tak vždy lepšie ísť na pohotovosť ...a oddychuj 😉 tehotenstvo neni choroba,ale treba si dávať pozor
@mamelka no to áno. Hlavne pre ten kľud je lepšie tam zájsť. Ja sa nejako ešte ani nemôžem šetriť. Nechcem aby to v práci vedeli kým pôjdem na prvú kontrolu. Tak pracujem akoby nič. Aj keď je to niekedy vopruz. Pracujem na Jiske ako sestrička, tak tam moc nenaoddychujem. Ale pôjdem odtiaľ asi skoro na PNku, lebo tam mávame často infekčných pacientov. Teraz tam máme pacienta s listériou. Sa len modlím nech niečo nechytim.
@julianka007 verim .... tak ale nech je všetko v poriadku... my sme chceli babo tak o pol roka riesit ... prvý cyklus nič teraz uvidíme či sa podari a ja to mám tiež tak,ze keby ostanem teho tak musím ostať doma ... ja robím v DE u zubarky a tiez kvôli infekciam by som dostala zákaz práce... ale tak kedze som mala kravu šéfku tak som dala výpoveď... to sa nedalo vydržať a za 23dni som mala -6kg ... tak som to vzdala
@mamelka myslím si, že je lepšie v takom prípade zostať PN ako ohroziť vytúžené dieťatko. Tak držím prsty, nech sa to čo najskôr podarí... 🙏🙏🙏
Tak baby... končíme...dosnažené😢😢😢😢... druhé IVF a ani jedno vajíčko sa neoplodnilo... dnešné slová embryologičky ma zasiahli neskutočne...nechápem to... vôbec mi to hlava neberie... nedokážem iné ako len v kuse plakať... všetky nádeje sú preč... už sme všetci zadĺžený...viac sa už nedá...držkajte sa mi tu ..boli ste mi vždy oporu a za to vám veľmi ďakujem... mám vás veľmi rada ❤️
@julianka007 no nepodarilo ... dnes 1DC ...takže mám druhý x len 27cyklus...sa to všetko posunulo...manžel,že to mám asi zo stresu....tento rok som v Nemecku ukončila skolu(v juni som mala skusky)menila som prácu( zle som to znášala, som moju starú prácu veľmi milovala a nová práca čisté psycho) potom naťahovačky lebo mi nechcela výplatu poslat, v maji sme kupili starsi dom a ten prerabame,v lete som bola na SK s deťmi a Dr ze to je 100% zápal pľúc ale rtg vďaka bohu čisté...ale taká chora som ešte nebola ...proste tento rok bolo toho veľa... chcem kúpiť alchemilku a pit a manzel chce tiež nejaké vitamíny ale neviem ake kúpiť...a beriem ešte kyselinu listovu
@kakatulik ťažko moja... fragmentácia DNA spermií nám stúpla na 56%... už pri 40% sa uvažuje nad darcovskými a teraz sa k tomu pridali moje nekvalitné vajíčka... nehovoriac že priateľ je doma iba víkendy inak je v kasárňach...to by sme sa museli trafiť do ovulácie cez víkend...no ja už nemám silu ani na meranie BT... naše snaženie spolu s 2 IVF... vitamínmi...testami... vyšetreniami a neviem čím všetkým nás už vyšlo možno aj na 7000e...ak nie viac...😞
@martinade ja som si to povedala už toľko krát že to už ani nerátam...stále si dávam nové nádeje... ciele a neviem čo ešte ale toto ma fakt položilo...zasa idú sviatky a zasa sa nemám z čoho tešiť... proste znášam to horšie akoby som čakala a najhoršie na tom je to že sa nám to nikdy podariť nemusí... zlyhala aj medicína...a dávala som do toho všetko svoje úsilie aj vieru v to že to tentokrát bude dobré...

@julianka007 ja som s takymi krcmi bola u doktora a povedal mi nech si zvykam, ze to sposobuje najorv implantacia, potom roztahovanie maternice a jej tlak na okolite vaziva. Max si mozes kupit magnezko.