Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@0507 ja by som spravila, aspoň budeš vedieť na čom si 🙂...silno držím palce 🙂
@carrot_apple nebuď smutná, určite budeš 🙂
@ladysmurf jéj paráda, gratulujem, je to tam 🙂
@martinade ako si dopadla?
@macko1001 vitaj medzi nami 🙂...bolo by dobré v grafe zaznamenať hlien alebo bolesti, kŕčok, možno vtedy, ak si nemerala, mohla teplota klesnúť a vtedy bola ovu alebo neklesla a potom ešte nebola, aký dlhý mávaš cyklus?
@pasikavamacka držím palce 🙂
@spiruanka to môžeš mať uhniezdenie 🙂
@evi38 Evka nieco u teba noveho? Vcera bol transfer, rozmrazilo sa super, malo hodnotenie 4aa, teda expandujuca blastocysta. Ale to hodnotenie aa je len cez mikroskop, nehovori o tom ci je geneticky dobre. Teraz zalezi na mojej maternici ci malu bublinku prijme... teda aj na bublinke 🙂vcera som mala mensie krce, vecer uz presli.... ale je to skoro, lebo este ani hatchujuca blastocysta nebola.
@martinade Silno držím prsty nech sa riadne uchytí a zavrta... Teraz už len kľud a pohodičku... Prajem ti nech sa to podarí... 🙏🙏🙏🙏
@julianka007 dakujem, to sa snazime. Zobrala som 2 dni volna prave sme na ceste domov, vo stvrtok mam home office, v piatok volno...uz to musi vyjsť
@martinade u mňa nič, ešte 3 týždne do utz, tak nič neviem...silno držím palce...ja by som práveže neoddychovala, teda pracovne ok, ale trošku sa hýbala, nech je prekrvená maternica, ja som vtedy krokovala, a dávala si Cčko, ale to kvôli tomu, aby som nebola chorá a kvôli vypadávaniu vlasov...pri mojich 2 deťoch som tiež športovala a kľudne daj aj to vínko 1 dc neuškodí...už to musí vyjsť 🙂...silno držím palce, kvalita perfektná 🙂
@spiruanka to nevadí, ja som tentokrát mala špinenie 3 dni, tak som myslela, že nejaká hormonálna nerovnováha a zrovna to vtedy vyšlo 🙂...ako dlho sa snažíte?
@martinade silno držím palce ❤
@julianka007 ty sa ako cítiš, kedy ideš k lekárke?
@fany051081 dakujem @evi38 no oddychujem, teda ziadne extra sporty, zdvihanie tazkych veci, ziadne upratovanie par dni, zohynanie a vcera po klinike sme prechodili mam pocit ze skoro cele mesto 🙂 az okolo 19:00 sme sa vratili spat do hotela. Na vychadzky nedopustim 🙂
@fany051081 Ja sa vôbec necítim tehotno. Akurát čo ma riadne pobolieva bruško. A včera mi po ceste autobusom bolo hrozne zle. Ani sa mi ešte nechce veriť, že tam rastie mala fazuľka. K Dr. idem 6.11. už sa neviem dočkať
@evi38 3 a pol roka, už nevládzem 😭
@carrot_apple Hlavu hore... Aj ja som otehotnela až po 4 rokoch (možno aj viac). Už som si myslela, že sa to nikdy nepodarí... Držím silno palce... A prajem veľa síl. 🤗
@martinade Maťka vychádzky sú super, ja som si zas dala rande s toaletnou misou 😀
@julianka007 držím palce na kontrole 🙂
@spiruanka skús si dať Cčko ja som si vtedy dala a mala som 3 dni vtedy buď hnedé alebo ružové a trošku krvi aj párkrát za deň, ale nie veľa
@carrot_apple júj a máte všetko ok?
@macko1001 teoreticky by špinenie mohlo byť aj uhniezdenie, ak si po ovu alebo v čase ovu...72 dní je už ozaj dlhý cyklus
Mate niekto skusenosti s one step tehu testami? Vcera som testla a naozaj pekna ciarka vysla no a dnes s inym testom s tym one step a tam len jemny duch. Ani odfotit sa to neda. Neviem co si mam o tom mysliet...
@ladysmurf Aj mne sa to stalo... Nič si z toho nerob... Presne s tými one step testami.
@ladysmurf ano stalo sa mi to na one step som mala krásnu čiarku alebo skor viditelny kanalik videl ho kazdy a mamatest bol uuuplne biely za mňa pokiaľ nebude čiarku ružová a pekne viditeľná už neverím nijakému testu
Len počkaj a uvidíš či ti na iných bude silniet držím palce aby to tak bolo
@giuli 😁😁😁😂😂😂clostil je fajn 😉
ja ani netuším kolky dc som 😂😂😂 u mňa to bolo už tak dávno a stále nič poctivo čakám....keď mi príde ms asi buchnem šampanské a vážne to oslávim 😂😂😂 v utorok idem k dr.som zvedava co mi poviem alebo som stratený prípad 😁😂 proste ja musím byť vždy ina nemôžem mať ms ako všetky ostatné neeee nacoooo 😂 pijem inofolic 2x denne ale už mi príde fertiprona kúpila som hneď dve krabicky budem piť ráno a večer vraj to pomáha aj ms upraviť tak som zvedava co to bude za zázrak inak sa mám fajn s mužom si užívame prestala som samú seba hnať za tehotenstvom zvolnila som a je mi fajn tak vnútorne mi je dobre....lebo toto stresovanie mi nerobí dobre podarí sa kedy sa podarí uvidíme 😉😁
@evi38
@vevericka13 dik, baby, ale nic z toho nebude...ms este neprisla, ale BT isla za posledne 2 dni vyrazne dole, tak uz testovat nema zmysel
@0507 uvidis, no vacsinou uz pride ms ked poklesla, ja som len 8dpo ale mam ducha na teste, tak riez cajam ci bude silniet

@0507 keby si bola tehotna, ciarka sa ti uz ukaze a nic tym nezmenis ci budes testovat akebo nie...bud si tehotna alebo nie si 🙂 drzim palce