Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sparkling ahoj moja,tak ja dnes asi prva poovulacna teplota...vcera sa mi nepodarilo odmerat v case ,kedy normalne meriam...
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...
@olivia_0309 dakujem velmi pekne
Baby pomooc, ako nemyslite na plodenie deti? Uz som skusala vsetko, hlavou mi to stale kruzi. Moj manzel castejsie ako 1 krat za tyzden chut nema tak sa idem z toho zblazdnit ked viem, ze sa netrafime do ovu 😭😭😭
@ladysmurf keď som na to brutal myslela akoby naschvál nič a keď som.mala čistú hlavu a neriešila som otehotnela som
Dokonca som otehu týždeň pred ms čo bolo kvázi už po ovu... ďalši krat som otehu dokonca v deň ms podľa sona takže som nazoru že telo vie čo robí a keď to ma byt bude lebo ja sa uz nevladzem stresovat kvôli tomu a hlavne okolie to ma vnímali ako klbko nervov
Tak kľud musíš sa vnútorne ukludnit zamestnat niečím a hlavne užívať si to s muzom
@olivia_0309 gratulujem, krásne silnie 🙂
@butterfly333 držím palce 🙂
@mirus11 ak teplota bude stúpať, tak ovu včera 🙂
@ladysmurf skús mu nasadiť čaj alebo vitamíny, môj mal teda vždy chuť, ale má veľmi rád bylinkové čaje, tak som mu spravila a ešte viac mal chuť...možno to tvojmu pomôže...1 x týždenne je asi dosť málo vzhľadom na vek a hlavne, ak chcete bábätko
Dievčatá dnes v dámskom klube budú hovoriť o štítnej žľaze a otehotnení, to len pre zaujímavosť, možno povedia aj niečo čo neviete a pomôže vám to ❤️
@ladysmurf ahoj, kup mu kotvicnik a macu a sebe urcite etericky olej jazmin 😉 a urcite by pomohlo keby nemate obaja pocit ze sex je len nastroj na vyrobu deti, takze nejake to zvadzanie, masaz, pradielko alebo “postelove prekvapenie” by zabralo. Drzim prsty, myslim, ze je to v tvojej moci a da sa s tym vela robit len sa treba posnazit✊🏼
@mirus11 v pohode,aj ja som sa musela priucit...kuk moj grafhttps://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...
Teplota sa mi zdvihla len dnes,ovulku sice este nevyznacilo..tu vyznaci ,ak budu za sebou teplotu 3 dni vyssie ...,ale 36,6 je moja poovul.teplota...
@mirus11 nic nie je stratene...niekedy pozitivny test je aj 2-3dni za sebou...v grafe mam zaznacene pozitivne ovu.testy zelenym +,takze kludne ak budes mat este v sobotu pozitivny test ...v pondelok sa este mozete pokusit ,,,za to nic nedas...pozitivitu je dobre zopakovat viackrat za den...
@mirus11 nestresovat. Mne napriklad minuly mesiac prisla ovulka skoro po dvoch dnoch od pozitivneho testu. Ja som na tom tak, ze nic a zrazu v jeden den tmavnem, az je test pozitivny, na dalsi den je total tmavy ale iba na par hodin a potom uz bledne, az je negativny). A ovulku mi teplota potvrdila az na dalsi den po negativn teste. Ja si obcas uz myslim, ze je to ako sportka 😂 ale baby tu su strasne zlate a poradia, tak treba pisat keby nieco. 🙂
Ahojte baby, chcem sa opýtať, hlavne tých čo to zažili tiež
minulý mesiac som mala spontánny potrat, keď sa konečne zadarilo, 2 dni som krvácala akože fakt dosť, tretí deň dosť slabo a potom už len 2 dni špinenie
začala som zasa merať teplotu po skončení krvácania a mám stále nad / okolo 37, čo je u mňa vysoká teplota, vzhľadom na to, že moja predovulačná teplota doteraz bola okolo 35,5-36
klesne to ešte?
@kakatulik moja vieš mi poradit mám tieto čipky brat od bilesti no je tam písané že pri poruche zražanlivosti krvi sa to nemá brat.no a ja mám trombofiliu to je ono ta porucha alebo nie.Dakujem

@anniii celý tento rok sa fakticky nevenujem ničomu inému len vitamínom...spermiogramom... všetkým vyšetreniam...ale vždy si rada naštudujem niečo nové... veď niečo predsa musí platiť na nás ❤️