icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
14. nov 2019

@anniii celý tento rok sa fakticky nevenujem ničomu inému len vitamínom...spermiogramom... všetkým vyšetreniam...ale vždy si rada naštudujem niečo nové... veď niečo predsa musí platiť na nás ❤️

zuzik5891
14. nov 2019

@kakatulik spravím čo sa bude dať...😘

giuli
15. nov 2019

@sparkling ahoj moja,tak ja dnes asi prva poovulacna teplota...vcera sa mi nepodarilo odmerat v case ,kedy normalne meriam...
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

mirus11
15. nov 2019

Žienky no poraďte mi tento môj graf, každý deň my to ide hore dolu a ta ovu nie a nie prísť. Asi to tento mesiac ani nebude. Viem určite, že ešte ovu nebola, dnes pôjdem kúpiť ovu testy, ak to nie je aj zbytočne.

butterfly333
15. nov 2019

@olivia_0309 dakujem velmi pekne

ladysmurf
15. nov 2019

Baby pomooc, ako nemyslite na plodenie deti? Uz som skusala vsetko, hlavou mi to stale kruzi. Moj manzel castejsie ako 1 krat za tyzden chut nema tak sa idem z toho zblazdnit ked viem, ze sa netrafime do ovu 😭😭😭

naty1987
15. nov 2019

@ladysmurf keď som na to brutal myslela akoby naschvál nič a keď som.mala čistú hlavu a neriešila som otehotnela som
Dokonca som otehu týždeň pred ms čo bolo kvázi už po ovu... ďalši krat som otehu dokonca v deň ms podľa sona takže som nazoru že telo vie čo robí a keď to ma byt bude lebo ja sa uz nevladzem stresovat kvôli tomu a hlavne okolie to ma vnímali ako klbko nervov
Tak kľud musíš sa vnútorne ukludnit zamestnat niečím a hlavne užívať si to s muzom

evi38
15. nov 2019

@olivia_0309 gratulujem, krásne silnie 🙂
@butterfly333 držím palce 🙂
@mirus11 ak teplota bude stúpať, tak ovu včera 🙂
@ladysmurf skús mu nasadiť čaj alebo vitamíny, môj mal teda vždy chuť, ale má veľmi rád bylinkové čaje, tak som mu spravila a ešte viac mal chuť...možno to tvojmu pomôže...1 x týždenne je asi dosť málo vzhľadom na vek a hlavne, ak chcete bábätko

nina004
15. nov 2019

Ahojte, chcem sa poradit ci podla vas prebehla u mna ovulka. Ten graf mi strasne skace. Neviete cim to moze byt spoosobene? Meram rano vzdy medzi 4-5 hod.pod jazykom. Teplomer necham chvilku v ustach, aby si zvykol na inu teplotu a potom zapnem a ked zapipa vyberiem.

mirus11
15. nov 2019

@evi38 ďakujem, som sama zvedavá nato

bona69
15. nov 2019

Dievčatá dnes v dámskom klube budú hovoriť o štítnej žľaze a otehotnení, to len pre zaujímavosť, možno povedia aj niečo čo neviete a pomôže vám to ❤️

olivia_0309
15. nov 2019

@ladysmurf ahoj, kup mu kotvicnik a macu a sebe urcite etericky olej jazmin 😉 a urcite by pomohlo keby nemate obaja pocit ze sex je len nastroj na vyrobu deti, takze nejake to zvadzanie, masaz, pradielko alebo “postelove prekvapenie” by zabralo. Drzim prsty, myslim, ze je to v tvojej moci a da sa s tym vela robit len sa treba posnazit✊🏼

mirus11
Autor odpoveď zmazal
giuli
15. nov 2019

@mirus11 pozitivny test neukazuje ,ze je ovulaciu...on upozornuje,ze ovulacia sa blizi...a to cca v rozmedzi 12-48h...daj fotku....najlepsie je sa snazit v den pozit.testu a potom v nasledujuce dva dni ak nie ,tak obden

mirus11
15. nov 2019

Žienky prosím vás, je toto pozitívny ovulacny test?síce meriam aj bazalnu teplotu, ale ta my ešte nezaznamenala, že by bola už ovulka, ale akosi si neviem dat rady. Meriam dnes prvý krát ovulacnymi testami, tak to ešte nepoznám.

mirus11
15. nov 2019

@giuli už som to dala, tak som ozaj ako poleno, ale fakt to meriam prvý krát. Už ďalší raz budem múdrejšia.

giuli
15. nov 2019

@mirus11 ano vyzera byt pozitivny...teplota este nemusi naskoci ,ta vybehne hore nasledujuci den alebo dva dni po pozitivnom trste ,ak ovulacia prebehne...

giuli
15. nov 2019

@mirus11 v pohode,aj ja som sa musela priucit...kuk moj grafhttps://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...
Teplota sa mi zdvihla len dnes,ovulku sice este nevyznacilo..tu vyznaci ,ak budu za sebou teplotu 3 dni vyssie ...,ale 36,6 je moja poovul.teplota...

mirus11
15. nov 2019

@giuli ďakujem za info, ste zlata, tak aspom viem, že je ovu na ceste....

giuli
15. nov 2019

@mirus11 urcite je moja...dnes sa posnazte a potom obden...

mirus11
15. nov 2019

@giuli no ešte keby bol chlap doma, ten má prísť až v pondelok, tak tento mesiac nám to nevychádza, ale nevadí, aspom viem, že mávam ovuláciu.

giuli
15. nov 2019

@mirus11 nic nie je stratene...niekedy pozitivny test je aj 2-3dni za sebou...v grafe mam zaznacene pozitivne ovu.testy zelenym +,takze kludne ak budes mat este v sobotu pozitivny test ...v pondelok sa este mozete pokusit ,,,za to nic nedas...pozitivitu je dobre zopakovat viackrat za den...

sparkling
15. nov 2019

@giuli ahoj, ja som cely den necitala, ale podobne som na tom ako ty. Uz len dufat, ze neklesneme, to by ma vystrelo. Ale skor ako mna, by vystrelo asi mojho stareho 😂 ovulaky uz boli dnes negativne. Trpnem a modlim sa, nech zajtra stupnem.

sparkling
15. nov 2019

@mirus11 nestresovat. Mne napriklad minuly mesiac prisla ovulka skoro po dvoch dnoch od pozitivneho testu. Ja som na tom tak, ze nic a zrazu v jeden den tmavnem, az je test pozitivny, na dalsi den je total tmavy ale iba na par hodin a potom uz bledne, az je negativny). A ovulku mi teplota potvrdila az na dalsi den po negativn teste. Ja si obcas uz myslim, ze je to ako sportka 😂 ale baby tu su strasne zlate a poradia, tak treba pisat keby nieco. 🙂

giuli
16. nov 2019

@sparkling urcite stupne ...drzim palce...nech to vyjde...obom....a starych prekoti🤣🤣

tina1009
16. nov 2019

Ahojte baby, chcem sa opýtať, hlavne tých čo to zažili tiež
minulý mesiac som mala spontánny potrat, keď sa konečne zadarilo, 2 dni som krvácala akože fakt dosť, tretí deň dosť slabo a potom už len 2 dni špinenie
začala som zasa merať teplotu po skončení krvácania a mám stále nad / okolo 37, čo je u mňa vysoká teplota, vzhľadom na to, že moja predovulačná teplota doteraz bola okolo 35,5-36
klesne to ešte?

mirus11
16. nov 2019

@tina1009 vy ste presne ako ja, aj ja som o babo prišla, a tiež opet meriam, ja som mala tiež prvé 3 dní po MS 36.6 a potom to kleslo

butterfly333
16. nov 2019

@kakatulik moja vieš mi poradit mám tieto čipky brat od bilesti no je tam písané že pri poruche zražanlivosti krvi sa to nemá brat.no a ja mám trombofiliu to je ono ta porucha alebo nie.Dakujem

butterfly333
16. nov 2019
mirus11
Autor odpoveď zmazal