icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
18. nov 2019

@ceklis na sono pojdem o 2 tyzdne. Moj doki mi chcel spravit sono uz minuly tyzden, ale to som odmiela, ze je to prilis skoro. A tebe sa ako dari?

butterfly333
18. nov 2019

@martinade. Moja dnes som 4dc v pondelok 11dc idem na folik a potom iui

mirus11
18. nov 2019

@butterfly333 aj ja som bola pri prvom na IUI a podarilo sa na prvý krát, čo doktori ani nedávali veľkú šancu, dnes má syn 8 rokov

butterfly333
18. nov 2019

@mirus11 ja som bola na prvom iui minulý rok v októbri no neuspešne tak ideme skúsiť znova snáď sa to už podarí.

martinade
18. nov 2019

@butterfly333 drzim prsteky 💗

butterfly333
18. nov 2019

@martinade ďakujem moja

butterfly333
18. nov 2019

@mirus11 aj si po tom iui bola doma na pn či normálne chodila do práce?

mirus11
18. nov 2019

@butterfly333 hneď som zostala na PN, úplne od začiatku.a aj do konca tehotenstva

ceklis
18. nov 2019

@martinade ja dobre, už sa strašne teším na január alebo február. Je to super mat brucho, ale že fakt si to vôbec neužívam :( nejde mi to. Uverím až keď ho budem držať na rukách a budeme ok. Nejako sa mi vynárajú už spomienky z prvého pôrodu a to bol horor. No veď uvidíme 🙂

martinade
18. nov 2019

@ceklis to uz budes mat teraz niekedy termin??? Teda ten cas leti u teba a mne sa to strasne vlečie..drzim prsteky, isto to pojde ako po masle, musi 🙂
A toto tehu ti vobec nebolo zle? Ani neskor?

butterfly333
18. nov 2019

@mirus11 tak ja som mala vždy trhu rizikové celé som preležala v nemocnici takze ak sa podarí budem znova na rizikovom.

sparkling
18. nov 2019

@giuli ahoj, na tak ako??? Kolko DPO si? Ja dnes 4. FF mi nakoniec ovulku posunula na 15 den.

sparkling
18. nov 2019
giuli
18. nov 2019

@sparkling ahoj...ja tiez 4dpo
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...
Cakam ,ako to dopadne ...predtym si kedy mala oznacenu ovulku??

sparkling
18. nov 2019

@giuli predtym 10 den. No ako mi skocila teplota na tych 37, tak ju posunulo ma 11 den. Este furt som nepochopila podla akeho principu sa to takto posuva. Zeby preto, lebo az na 12 den skocila kusok vyssie (kusok nad 36,8) a predtm bola max. 36,8? Asi to pisem ako madar, ale snad chapes.

giuli
18. nov 2019

@sparkling lebo jedna teplota z tych zvysenych troch musi byt aspon o 0,2 st.vyssia

sparkling
18. nov 2019

@giuli toto neni u mna pravidlo. Nam aj taky graf kde nestupla o 0,2

sparkling
18. nov 2019

@giuli a este kuk graf terajai, tam nemam rozdiel medzi 11 a 12 snom 0,2

giuli
18. nov 2019

@sparkling tam mas rozdiel..na 12den 36,8 a na 14 uz 37st...proste drzi sa to pravidlo,ze jedna z tych zvysenych teolot po olucii ,z tych prvych 3 teplot musi byt min aspon o 0,2 st vyssia ako predovul..aspon tak je to v pravidlach

martinade
18. nov 2019

@ereska už dosla ovulka?

ereska
18. nov 2019

@martinade ahoj moja ešte nie ale testik tmavne je to blízko

ereska
18. nov 2019
martinade
18. nov 2019

@ereska super, tak potom daj vediet 💗 ked prebehne. Pekne sa vracia cyklus

kika123kika
19. nov 2019

Ahoj baby 🙂 no tak podla vas ako? Bolesti som mala vcera fakt brutalne a ono teplota vobec nesla hore :/ fakt mihla byt na ten 9dc?

martinade
19. nov 2019

@kika123kika merias v puse alebo dole? Ak dole, tak podla mna to nie su poovulacne teploty.

kika123kika
19. nov 2019

@martinade hej meriam dole 🙂 aj podla mna poslem graf z maja. Vzdy po ovulke som nad ciarou. Akurat dnes idem na prvu kontrolu k dr tak sa mozno opytam ci som pred alebo po ovulke 🙂

mirus11
19. nov 2019

Žienky prosím vás meriam teplotu poctivo každý deň, a zapisujem ju do grafu, mohla byť ovulka tak, ako mi ju vyznacilo? Lebo mam 2 aplikácie, kde tie teploty zapisujem, a v každej my vyznacilo iný deň ovulácie, ktorému mam teda veriť?

martinade
19. nov 2019

@kika123kika podla mna si pred ovulkou...drzim prsteky u lekara

kika123kika
19. nov 2019

@martinade teda ak vobec bude 🙂 mozno tento mesiac ani nebude 🙂 to mi nevadi az od januara sa chceme snazit tak si kontrolujem ci sa upravi cyklus 🙂

kika123kika
19. nov 2019

@martinade a dakujem ❤️A ty ako sa citis?