icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dolynkag
19. nov 2019

@martinade juj teším sa a čakám na fotku z usg moja , užívaj lebo to rýchlo pominie , naša už bude mat 5 mesiacov, neverím že som tu nedávno riešila ako otehotniet😅

martinade
20. nov 2019

@dolynkag to rychlo leti, us 5 mesiacov? Krasa😍 uz zacina sediet, ci este drobček leží? .... ty si v tedy tusim bola v 2 mesiaci ked som v tedy otehu 🙂

mirus11
20. nov 2019

Žienky tak som zadala aj do FF grafu tie údaje, a teraz mi to upravilo tak, že oba drafy sú rovnaké dňom ovu. Ale minulý mesiac som mala ovu až o 2 dní neskôr. Môže sa to stať, že sa ovu môže posunúť cca o tie 2 dní neskôr?

giuli
20. nov 2019

@mirus11 jasne,ze moze...ovulacia sa moze menit...lutealna faza zistava viacmenej nemenna...

mirus11
20. nov 2019

@giuli no dobre, tak už viem asi zatiaľ dosť o tomto mesiaci, len som zvedavá, kedy mi príde ms. A ďakujem za potom 😃

giuli
20. nov 2019

@mirus11 MS ,pokial ratam lutealnu fazu 14dni..tak by mala prist za 8dni cca

shellynda
20. nov 2019

Ahojte 😊, som už 2 cyklus po MA a skúšam to teraz s Inofolicom... MS mávam 16-17DC,sle teraz som mala strašne silné ovu bolesti 10-11DC.Je možné, že mi prišla po ňom ovu skôr?Po ovu mám nasadiť Duphaston, tak neviem či už môžem, alebo mám ešte čakať 🤔?

giuli
20. nov 2019

@shellynda ja by som este den ,dva pockala a uvidis ,ci teplota zostane hore....

kakatulik
20. nov 2019

@shellynda suhlasim s @giuli , Ono je take pravidlo, progesteron sa ma nasadit 3.dpo. Teda ked sa teplota drzi tri dni hore.Coze ovulka je potvrdena.

martinade
20. nov 2019

@shellynda zatial ti graf nepotvrdil ovulku. Nevidim 3 dni vyssie teploty ako v 6 predchadzajucich dňoch. Radsej pozdejsie nasadit progesteron ked uz si si ista ze ovulka prebehla, inak by ti progesteron zabrzdil ovulku
...

kakatulik
20. nov 2019

@martinade toto este asi graf neúotvrdil. Rebto womenzone pouzivam aj ja, Len ten ma uz vopred spriemerovany ovu den z toho co mu na zaciatku zadas a co uz ma z predchadzajucich mesiacov. Preto si myslim,ze ked sa teplota podrzi,tak ho este presunie a to dokonca asi do predu.

martinade
20. nov 2019

@kakatulik myslis ze dopredu? Celkovo ma dost vysoke predovulacne teploty... podla mna jej tiez posunie, ale dozadu teda az o par dni...

kakatulik
20. nov 2019

@martinade bude zalezat od toho,ako pojde hore,ale ja si myslim,ze pojde na 12DC. Som zvedava.

shellynda
20. nov 2019

@martinade
@kakatulik
@giuli... tak ja radčej ešte počkám😊 a uvidím ako to pôjde ďalej, lebo fakt som zvedavá na výsledok tohto grafu🤔

evi38
20. nov 2019

@ceklis držím palce, koľko si zatiaľ pribrala?
@kika123kika tak sme si dobre mysleli, že si pred ovu 🙂
@martinade na kontrole som bola dnes, som 12+1, podľa utz 13+3, zatiaľ všetko v poriadku, pekne bolo všetko vidno 🙂...letíme v piatok, zbalená nie som, máme len kvôli cene letenky príručnú batožinu, tak ja si beriem len kabelku :D tam dám všetko 😎...to zadýchanie mám aj ja od začiatku, ja som práve že naopak jedla aj 10 x denne, lebo mi bez jedla bolo ešte viac zle, ale už to ustupuje...aspoň nepriberieš 🙂...ja začnem pridávať prechádzky, lebo sa mi nepáči ako priberám, bruško mám ako pri najstaršom synčekovi v 6 mesiaci
@taily30 tiež si u teba pamätám tie mandarínky, tie mne veľmi pomáhali 🙂
@ladysmurf áno, možno si len nezachytila 🙂

martinade
20. nov 2019

@evi38 krasa tak vsetko v poriadku. Ozaj mala si bolesti podbruska? Ak ano dokedy? Ozaj kolko si pribrala?
Iba prirucna... super, ties rada tak cestujem aspon nemusis 3 hodiny cakat na batožinu 🙂

kika123kika
20. nov 2019

@evi38 tak tak 🙂 len zatial bt nesla hore 🙂 dnes uz bolesti fuc a aj hlien 🙂 tak uvidim zajtra 🙂 ale ak zajtra stupne a pride ms tak ako ma tak to budem mat kratku lutealnu fazu nie? :/

kakatulik
20. nov 2019

@kika123kika preco? nemusi....ked sa oneskori ovu,mal by sa posunut aj termin MS.

kika123kika
20. nov 2019

@kakatulik aha noo toto som nevedela 🙂 dakujem tak teraz som vazne zvedava ako ti dopadne :D ale je to v kazdom pripade pretoze som aj citala vela krat ze ma niekto kratku LF?

giuli
20. nov 2019

@kika123kika mne sa to zlatko stale javi ,ako anovul.cyklus...,treba vyckat ovulka isto nabehne a ono sa ti potom ako vrav
@kakatulik posunie cely cyklus a tym padom aj MS

shellynda
20. nov 2019

... tak ovu test slabne, nesilnie... Vrchný je zo včera a spodný je teraz robený v ten istý čas. Skôr som nerobila, lebo vždy začínam až takto, keď ovu mávam neskôr

kika123kika
20. nov 2019

@giuli aha a moze sa stat ze mam folikul 2cm a nepraskne? A ze ovu ani nenabehne?

giuli
20. nov 2019

@shellynda kludne moze byt jeden den silnejsi ,druhy slabsi....,alebo je mozne ,ze si nezachytila vrchol....no skor si myslim,ze este len bude

giuli
20. nov 2019

@kika123kika ano moze,folikul moze byt pekny velky a nepraskne obal,tym padom sa vajicko neuvolni....MS aj pride ,ale bez pritomneho vajicka pocas ovulacie..

kika123kika
20. nov 2019

@giuli aha chapem 🙂 a tolko este ze ak folik nepraskne z toho sa potom robia cysty ? Ci to z coho? Prepac za blbe otazky len ma to zaujma 🙂 a po druhe co sa stame s tym neprasknutym folikom?

kakatulik
20. nov 2019

@kika123kika to sa uvidi ci ovu bude tak sa uvidi ci mas kratku LF,ale sa to normalne posunie. Uvidis ci BT vyskoci.
@shellynda noo,ale, ak bola ovu na 12DC, tak bol BT pozitivny tak 11DC a teraz uz bledne.

giuli
20. nov 2019

@kika123kika moze sa vstrebat...moze vniknut cysta

kika123kika
20. nov 2019

@giuli dakujem za info 😘😊

giuli
20. nov 2019

@kika123kika rado sa stalo...hocikedy, ak bude vediet a moct

shellynda
20. nov 2019

@kakatulik presne na toto som myslela aj ja, lebo bolesti boli a riadne 10-11dc, všetko ako pred ovu, ale testy som ešte nerobila, tak som možno ten vrchol prepásla. Počkám ako pôjde graf ďalej