Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ceklis držím palce, koľko si zatiaľ pribrala?
@kika123kika tak sme si dobre mysleli, že si pred ovu 🙂
@martinade na kontrole som bola dnes, som 12+1, podľa utz 13+3, zatiaľ všetko v poriadku, pekne bolo všetko vidno 🙂...letíme v piatok, zbalená nie som, máme len kvôli cene letenky príručnú batožinu, tak ja si beriem len kabelku :D tam dám všetko 😎...to zadýchanie mám aj ja od začiatku, ja som práve že naopak jedla aj 10 x denne, lebo mi bez jedla bolo ešte viac zle, ale už to ustupuje...aspoň nepriberieš 🙂...ja začnem pridávať prechádzky, lebo sa mi nepáči ako priberám, bruško mám ako pri najstaršom synčekovi v 6 mesiaci
@taily30 tiež si u teba pamätám tie mandarínky, tie mne veľmi pomáhali 🙂
@ladysmurf áno, možno si len nezachytila 🙂
@evi38 tak tak 🙂 len zatial bt nesla hore 🙂 dnes uz bolesti fuc a aj hlien 🙂 tak uvidim zajtra 🙂 ale ak zajtra stupne a pride ms tak ako ma tak to budem mat kratku lutealnu fazu nie? :/
@kika123kika preco? nemusi....ked sa oneskori ovu,mal by sa posunut aj termin MS.
@kakatulik aha noo toto som nevedela 🙂 dakujem tak teraz som vazne zvedava ako ti dopadne :D ale je to v kazdom pripade pretoze som aj citala vela krat ze ma niekto kratku LF?
@kika123kika mne sa to zlatko stale javi ,ako anovul.cyklus...,treba vyckat ovulka isto nabehne a ono sa ti potom ako vrav
@kakatulik posunie cely cyklus a tym padom aj MS
@giuli aha a moze sa stat ze mam folikul 2cm a nepraskne? A ze ovu ani nenabehne?
@kika123kika ano moze,folikul moze byt pekny velky a nepraskne obal,tym padom sa vajicko neuvolni....MS aj pride ,ale bez pritomneho vajicka pocas ovulacie..
@giuli aha chapem 🙂 a tolko este ze ak folik nepraskne z toho sa potom robia cysty ? Ci to z coho? Prepac za blbe otazky len ma to zaujma 🙂 a po druhe co sa stame s tym neprasknutym folikom?
@kika123kika to sa uvidi ci ovu bude tak sa uvidi ci mas kratku LF,ale sa to normalne posunie. Uvidis ci BT vyskoci.
@shellynda noo,ale, ak bola ovu na 12DC, tak bol BT pozitivny tak 11DC a teraz uz bledne.
@kika123kika moze sa vstrebat...moze vniknut cysta
@giuli dakujem za info 😘😊
@kika123kika rado sa stalo...hocikedy, ak bude vediet a moct

@martinade juj teším sa a čakám na fotku z usg moja , užívaj lebo to rýchlo pominie , naša už bude mat 5 mesiacov, neverím že som tu nedávno riešila ako otehotniet😅