icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

olivia_0309
21. nov 2019

@martinade mojka,držím prsty,aby bolo všetko vporiadku✊🏼 Musíme to čakanie, nejako prekonať,ale je to zachvíľu. Ja mám kontrolu 5.12. u gyn., ale 2.12. idem k hematologičke na vyšetrenie a konzultáciu výsledkov. Takže my pekne na Mikulášsky podvečer máme jasné, čo si dáme do okna👼🏼 dúfam,že foto bublinky aj s bijúcim 💓

martinade
21. nov 2019

@olivia_0309 drzim prsteky

martinade
21. nov 2019

@ereska a teplota vystupila?

zuzik5891
21. nov 2019

@olivia_0309
@butterfly333 ja už skúsim všetko...no poviem vám baby že by som potrebovala aj taký lekársky impulz...kde mi povie lekár že MÁM PRE VÁS RIEŠENIE...toto by som skutočne ocenila...no nad nami už krútia hlavou a som šťastná že napriek všetkému nelámu palicu 😁😁😁😁... minulý víkend priateľ doma povedal svojím rodičom že sa môže stať že nebudú mať vnúča... trošku ma vystrašilo že uvažuje nad touto možnosťou...

olivia_0309
21. nov 2019

@zuzik5891 vieš čo Zuzi,mne napríklad veľmi dobre padol rozhovor so svokrou,ktorá sa ma pýtala na rovinu a ja som sa jej opýtala,či si je istá že chce počuť odpovede na otázky na ktoré sa pýta...tiež som jej povedala, že možno bude,možno nie...ktovie...že ani lekári nevedia robiť zázraky a už vobec nie za peniaze. A ja som sa veru na žiaden lekársky impulz nespoliehala. A veru toto mi pomohlo😉

zuzik5891
21. nov 2019

@olivia_0309 rada by som s ňou o tom rozprávala no mám pocit že ona sama to ešte nespracovala...teraz už môj priateľ rieši čo s vianocami... minulý rok ostal doma kôli jeho mamine a sľúbil že tieto vianoce už budeme spolu no dnes mi tak nadškrtol že asi to dopadne rovnako ako minulý rok...jeho mamina je rada že sa konečne usadil a snažíme sa o rodinku no na druhej strane naňom neskutočne lipne...ako keby toho nebolo už dosť...od pondelka do piatku je preč a aspoň cez sviatky by som chcela mať pocit že sme rodina ..aj keď spolu ešte nemáme bábo...

kika123kika
22. nov 2019

Ahojte babule 🙂 tak az dnes mi vyskocila teplota 🙂 cize ktory dc mam pocitat za ovu? Mne sa zda ten 15dc?

taily30
22. nov 2019

@martinade ahoj mati, veru, dobre pamatas, ja som veru fungovala na ovoci a najviac asi melon. asi aj preto som vela nepribrala, lebo ze melon je dobry na chudnutie (pocula som).
my s malou sme uz zohrana dvojka. chodieva spavat medzi 19.30-20tou. uz chytame ako taky rezim. je to velky smejko, uz mala 2 mesiace. rastie strasne rychlo.
fotim ju Mati kazdy den 😀 , to sa neda nefotit, ved uvidis 🙂
Co ti povedala sefka, ked si vyhlasila, ze ty cestovat nikam nebudes? Opatruj sa a vela vody pi. Ja som chodila v tych zaciatkoch kazde 3 dni na HCG. si pisala, ze aj ty chodis. aku si mala hodnotu naposledy? Drz sa. myslim na teba

taily30
22. nov 2019

@evi38 jeeeeeeeeezis Evi, uz 12tt? ako to leti, to je parada!!! krasa. uzi si cestu, dufam, ze ti nebyva moc nevolno. tesim sa

shellynda
22. nov 2019

Graf dnes takto a už aj vyznačil ovu 👍, tak naozaj mi ju Inofolic posunul.Môžem už nasadiť Duphaston a Inofolic mám ďalej užívať 2x denne?

olivia_0309
22. nov 2019

@martinade ahoj Maťka, ty si spomínala, že chodíš pravidelne na kontrolu hcg a že si tehu o týždeň viac ako ja😉ja som bola včera 5+0 a hcg je viac ako 10tis. je to dobré na tento týždeň? Ako sa cítiš?

martinade
22. nov 2019

@olivia_0309 to som spominala zo zaciatku. Teda po ivf na 14dc sa ma ist na hcg a ja som bola len 3x pred tyzdnom a pol a dvoma tyzdnami. Dnes som 6+1

martinade
22. nov 2019

@taily30 tak potom sem hupni foto ak budes chciet🙂
Sefka ma pochopila, bo jej sestra mala velky problem otehotnieť. Len skoda ze ta sluzobka dosla tak neskoro... naposledy som robila hcg pred tyzdnom 13.11. Hcg 2912

butterfly333
22. nov 2019

@martinade super moja krasne to stúpa držím mooc palčeky

martinade
22. nov 2019

@butterfly333 dakujem 💗

ereska
22. nov 2019

@martinade mojko ešte nie

izy1661
23. nov 2019

Tak baby, mám po zakroku. Všetko mám ale ok, takže v tom dôvod nebude :(
Myslíte, že ten prefuk aj napriek tomu, že som mala všetko priechodné mohol nejako pomôcť? Asi nie, co :/

ereska
23. nov 2019

@izy1661 robili aj driling vaječníkov ? To tak popichaju vaječníky aby sa lepšie mohli uvoľňovať vajíčka

izy1661
23. nov 2019

@ereska o ničom takom neviem. Vaječníky spomenuli len s tym, že ich mám hladke. Co neviem ci znamena, ze nemavam ovulaciu vôbec, alebo len tento cyklus zatial..

0507
23. nov 2019

Caute...u mna dnes riadny pokles, hoci na ms je dost skoro, mala by prist v stredu

kika123kika
23. nov 2019

@0507 ahoj a nemoze to byt ip? 🙂 🙏🏽🙈🍀

mimka91
23. nov 2019

@0507 moze to byt aj implementacny pokles uvidis, ci teplota bude nasledujuce dni stupat. Drzim silno palceky ;)

kika123kika
23. nov 2019

Babule u mna takto 🙂 co si myslite? 🙂 a este jedna otazka 🙂 mam skoro rok teplomer mala by som vymenit baterku ci vam kolko zvykla vydrzat? Dakujem 🙂

0507
23. nov 2019

@kika123kika
@mimka91 dik, baby, ale nie to uz neskoro? 10dpo dnes

kika123kika
23. nov 2019

@0507 vraj zvykne byt od 6 az 10dpo 🙂

giuli
23. nov 2019

@0507 uplne kludne to moze byt IP...niekde som citala,ze az do 11dpo je ok....ja dnes 9dpo a had ,ktory bol aj min .mesiac
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

ellie0510
23. nov 2019

Ahojte baby prosím vás vy máte zaplatené to VIP členstvo na fertilityfriend aplikácii či nie? Ja meriam druhý cyklus a minuly som mala teda mesiac zadarmo a pekne mi tam v grafe vyznačilo čiarami predovulacne a poovulacne teploty a písalo dni DPO. Ale teraz nič. Tak neviem či je to tým že nemam zaplatené členstvo alebo si aplikácia mysli, že ešte nebola ovulacia. Posledné dva dni mi vyskočila teplota z niekoľkodňových 36,2 na 36,5. Ďakujem 😊

julianka007
23. nov 2019

@ellie0510 teplota musí byť 3 dní po sebe vyššia ako pred ovulaciou, potom tam vyznačí aj čiary. A ak nemáš VIP nebude ti ukazovať len tie cisla (dni po ovulacii)

ellie0510
23. nov 2019

@julianka007 si zlata 😊 ďakujem veľmi pekne za vysvetlenie 😊

mirus11
23. nov 2019

@giuli u mňa dnes tiež začína had, ale brucho ma boli statočne už druhý deň, až mam pocit, že to príde o 5 dní skôr.