icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mimka91
26. nov 2019

@butterfly333 dakujem 🙂 dufam, ze kazda z bab si coskoro najde // ciarocky

kika123kika
26. nov 2019

@mimka91 nooo super velka gratulacia a prajem bezproblemove tehotenstvo 🥰🍀✊🏼🤰🏼

mimka91
26. nov 2019

@kika123kika dakujem 🙂 urcite aj ty sa uz o chvilku dockas ;)

kika123kika
26. nov 2019

@mimka91 uz by som sa strasne chcela toho dockat 🙂 ved uz v januari popracujeme na tom 🙂 a dufam te sa podaril subi dub 🙂

giuli
26. nov 2019

@mimka91 gratulujem zo ❤

julianka007
26. nov 2019

@mimka91 blahoželám. Prajem príjemné tehulkovanie a čo najmenej stresov. Nech sa môžeš len tešiť. Nalačno treba byť preto, že sa tam neberie len hcg (ak vôbec), ale beru sa kompletne odbery, tak isto aj cukor v krvi. A ten je ovplyvnený jedlom. Ja mám takú kontrolu 3.12. už odratávam dní. Neviem sa už dočkať. Chcem už vidieť či je maličké v poriadku.

ereska
26. nov 2019

@martinade ahoj ešte má natahuje

anniii
26. nov 2019

@mimka91 Blahoželám! 😊 Mne povedali, že keď je prítomná akcia srdca, HCG sa už neberie, lebo je to očividne vitálna gravidita 🙂

mimka91
26. nov 2019

@anniii dakujem 🙂 no on mi nepovedal na co chce brat tu krv, ale mne vychadza jedine to, ze hcg...len nechapem preco este aj nalacno mam prist

julianka007
26. nov 2019

@mimka91 mne napríklad vôbec doktor nebral krv na hcg. Lebo som prišla už v takom týždni, že už bolo aj srdiečko vidieť.

olivia_0309
26. nov 2019

@mimka91 Gratulujem a držím prsty nech všetko dobre dopadne a nech máš pohodové a bezproblémové tehu✊🏼🍀Tiež dúfam a verím,že 5.12.na kontrole bude mať naša bublina bijúce srdiečko🙏🏼 Mne brala Dr. hcg iba, keď som bola 5+0 a na srdiečko bolo skoro, vravela že na ďalšej kontrole urobí prvé odbery, čo sa v tehu robia a tiež mám byť nalačno😉 Myslím že kontrolovať hladinu hcg ti už nebude treba🙂

mimka91
26. nov 2019

@julianka007 no sak aj mne bolo vidno, ale tak asi je to u neho standard...tak uvidime...snad sa bat nemusim, ked nam srdiecko pekne bilo

mimka91
26. nov 2019

@olivia_0309 a ake odbery sa z krvi robia, ked nie hcg? Ako kontrolu mocu chapem, ale cukor asi sledovat teraz nebudu ved to sa robi az okolo 20 tt tak mi to nejde akosi dokopy...a gratulujem Ti 🙂 neboj urcite aj tebe bude vidiet uz srdiecko 🙂 je to taky super pocit vidiet to malinke 🙂

mimka91
26. nov 2019

@julianka007 dakujem 🙂 aj tebe prijemne tehulkovanie 🙂 aha komplet odbery hm som myslela, ze tak skoro nie...ale tesim sa, ze zase o 2 tt uvidim ten moj pokladik 🙂

anniii
26. nov 2019

@mimka91 Trochu som pogooglila: “Krv sa tehotnej berie hneď na niekoľko laboratórnych vyšetrení - HIV, syfilis, žltačku typu B, vyšetrenie krvného obrazu, protilátky na toxoplazmózu a rubeolu, vyšetrenie krvnej skupiny a pri negatívnom Rh faktore aj na Rh protilátok.”

giuli
26. nov 2019

Tak ,mne sa na obed spustila MS....dnes 1dc....
Gratulujem dievcence k miminam v brusku..drzte sa

olivia_0309
26. nov 2019

@mimka91 No hcg sa robi iby kym nie je mozne potvrdit tehu na zaklade akcie srdca, ale robi sa vysetrenie mocu na bielkoviny,hnis a cukor a posiela sa na kultivacne vysetrenie a v prvom rade sa robi zaklady odber na lab.vysetrenia-HIV,syfilis,zltacka typu B, krvny obraz,krvna skupina,v pripade negativneho Rh aj protilatky, protilatky na toxoplazmozu a rubeolu. Mne to Dr.vysvetlila hned na tej prvej kontrole😉 Drz sa a davaj si pozor

julianka007
26. nov 2019

@mimka91 presne ako piše @anniii. Berú sa už kompletne odbery. Tehotenstvo máš potvrdené, tak ideš už na prvú tehotenskú poradňu a tam sa berú presne tieto prvé odbery na zistenie celkového zdravotného stavu mamičky. Prečo tak skoro neviem, ale viem, že každý doktor to má zaužívané ináč. Ja by som bola šťastná keby mi to dal ten môj tak skoro. Lebo mne už v polovici 9tt skončili nevoľnosti, tak som celkom vystrašená, či je všetko v poriadku. Ale snažím sa byť v kľude a nestresovat sa. Stať sa môže všeličo, a ja to neovplyvnim. Nekrvacam, ani bolesti nemám, tak dúfam, že je všetko ako má byť.
Tak nám všetkým tehuľkam prajem veľa radosti z našich drobčekov. 😍😍😍😍😍😍

pasikavamacka
26. nov 2019

neviete ci moze branit ohetotneniu ked mam negativny RH faktor a muz by mal pozitivny RH faktor?

mimka91
26. nov 2019

@anniii fiiiha hned takto na zaciatku? Som myslela, ze v 10. - 11 tt...no tak snad vsetko dobre dopadne...len dufam, ze mi nebude byvat zle potom zatial su nevolnosti prevaxne vecer a v noci takze moc toho nenaspim..

mimka91
26. nov 2019

@julianka007 dakujem a neboj urcite je vsetko ok 🙂 ja zatial mam nevolnosti len vecer a v noci, tak moc nespim len dufam, ze to nebude horsie, lebo doktor sa zasmial a vravel, ze to este len pride...ale dufam, ze nemal pravdu :D

anniii
26. nov 2019

@pasikavamacka Otehotneniu by to brániť nemalo, len to môže spôsobiť komplikácie v druhom a ďalšom tehotenstve, preto sa to sleduje. Ale nie je to nič, s čím by si dnešná medicína neporadila 🙂 Ja mám negatívny Rh faktor a momentálne som druhý raz tehotná i napriek PCOS.

julianka007
Autor odpoveď zmazal
monu66
26. nov 2019

@mimka91 gratulujem a prajem pohodove tehulkovanie 🙂

mimka91
26. nov 2019

@monu66 dakujem 🙂

patricjia
26. nov 2019

@giuli ja som si tiež po dnešnom meraní povedala, že zajtra sa uvidí, a tu nemusím už čakať 1Dc. Ty sa koľko snažíš, ak sa môžem opýtať? Ja som tento cyklus užívala vitex, a tu ovu na 11deň, dľžka cyklu 22, normálne mám 27,29. Neviem, či za to môže vitex, ale nepáči sa mi ako to skončilo 😥

shellynda
26. nov 2019

@0507 áno len 7den...ale toto čakanie je hrozné

shellynda
26. nov 2019

@giuli tak predca prišla, júj to ma mrzí😣?... Nový mesiac, nová nádej, neboj aj ty sa dočkáš 😘 🍀

giuli
26. nov 2019

@patricjia zatial druhy mesiac...v auguste som mala MA v 8tt

shellynda
26. nov 2019

@mimka91 jéj gratulujem 😍 a silno držím palce, aby bolo všetko v poriadku a mala si príjemné tehulkovanie 💖🍀