icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

paskolinka
19. sep 2014

@lenka369 nevadi, nabuduce to vyjde 😉 kazda nova ms prinasa hned po sklamani nadej do noveho cyklu 😉

janaochi
19. sep 2014

@zarzisia ja som pri duphastone mala vždy slabú mrchu, akoby sa poriadne ani nerozbehla.

janaochi
19. sep 2014

@rybkaa Ďakujem, rybička. 😉

sjuzan77
19. sep 2014

Dobre ranko dievcence, hlasim sa z postele s naladou na bode mrazu, spinenie furt pokracuje, rano bodka cervenej, tak hadam sa to rychlo spamata. Teraz ma caka dalsia kriticka meta, v predchadzajucom tehu som tento tyzden cely prekrvacala, spolu so silnymi krcmi, snad to teraz dam s lepsim skore 😅
@rybkaa no verim, ze niektore ochechule by boli schopne sa pohadat aj na nasich problemoch, to by si zavideli asi aj skorsiu ovu 😀 😝 my sa tu od kona a vsetkych tych kauz radsej distancujeme, mame dost vlastnych problemov 😉

@janaochi vitaj dievca 😉

sjuzan77
19. sep 2014

@zarzisia co som pochopila z reci dokiho a vycitala na nete, tak duphaston moze fungovat na nejakom principe, ze umelo vyvola mrchu. Tusim to je tym, ze ked sa vysadi, tak prudko klesa hladina progesteronu, v tele to navodzuje situaciu, ako keby zaniklo zlte teliesko a spusta sa mrcha. Vlastne tak funguje aj vyvolavacka.

janaochi
19. sep 2014

@sjuzan77 tak je to s tý duphastonom.Je to vlastne progesterón, dáva sa na úpravu cyklu po ovu a aj na udržanie tehu.

A dík. 😉

1kiki24
19. sep 2014

@sjuzan77 mysli to tak ze ked beries duphaston tak dojde mrcha....pretoze sa hovorilo skor ked beries duphaston tak proti krvacaniu ci

janaochi
19. sep 2014

@1kiki24 po vysadení by ti mala dôjsť do 2-4 dní.Ak nedojde, si pravdepodobne tehu.

zarzisia
19. sep 2014

@sjuzan77 rozmyslam, ze Dr. navrhnem vysadit duphaston....aj tak mi teraz MS neprisla, ked som ho dobrala. Mam ist 26. na kontrolu, tak dufam, ze bude vsetko OK a preberiem to s nim. Ja ked som sa ho pytala na tu slabu MS, tak povedal, ze je to OK.

sjuzan77
19. sep 2014

@1kiki24 no podla toho, na co bol predpisany, v pripade zarzisie by mal byt asi na upravu cyklu, berie sa urcite obdobie, zvycajne 10 po ovu, potom sa vysadi a ma prist mrcha. Ja ho beriem na udrzanie tehu, pretoze mam toho progesteronu malo, tak ho potrebujem doplnat.

kubisova
19. sep 2014

Dobre ranko koceny @adamnela no ahoj tak ako si na tom....
@sjuzan77 a ty ako sa citis aj ostatne babenky

sjuzan77
19. sep 2014

@zarzisia ked som ho brala kvoli problemom s cyklom, tiez som mala slabu mrchu, nebolo to ono. Ale mne zasa zacinala mrcha este pred dobratim poslednej tabletky 😅

sjuzan77
19. sep 2014

@kubisova no ja dnes nic moc, vid vyssie, dufam, ze sa mi krvacanie nespusti. Zatial to ma omnoho lepsi priebeh, ako naposledy, ale este sa to moze zvrtnut 😒

1kiki24
19. sep 2014

@sjuzan77 jaaj tak..... take zvlastne jedny tabletky na viac vyuziti @janaochi

kubisova
19. sep 2014

@sjuzan77 hlavne az vsetko dobre dopadne a az silnie....a u lekara je vsetko v poriadku tak sa nemusis bat...hlavne na zle veci nemysli....ja stale cakam zase az mi uz mrcha dorazi konecne

paskolinka
19. sep 2014

@kubisova a ako ten tvoj graf? vyzera, ze ta ovu bola a ms sa blizi?

kubisova
19. sep 2014

@paskolinka dnesnu teplotu neber v uvahu som merala po sexiku som pozabudla http://www.fertilityfriend.com/home/4e62c0

paskolinka
19. sep 2014

@kubisova hm, tak to vyzera celkom dobre, teplota hore, tak ms snad dorazi o par dni 😉

paskolinka
19. sep 2014

dievcata, tak ja mam dnes uz aj ciary 😉

kubisova
19. sep 2014

@paskolinka no hadam mas pravdu a dorazi....tak ty grafik dobre este keby ti to tak uz ostalo hore

sjuzan77
19. sep 2014

@kubisova sice je to tazke, na to nemysliet, ale dakujem za povzbudenie. Musim dufat, nic ine mi neostava 😔

rybkaa
autor
19. sep 2014

@paskolinka kobra dvihla hlavu 😀

rybkaa
autor
19. sep 2014

ja som dnes nemerala, včera sme boli na kolaudácii a som chlipla, takže by to nemalo zmysel, ráno v papuli ako v polepšovni, takže graf dnes s dierkou miesto s bodkou 🙂

paskolinka
19. sep 2014

@rybkaa 😀 v tejto faze vzdy take hady vychadzaju, az potom sa obrazok kazi

rybkaa
autor
19. sep 2014

@paskolinka keď dal manžel kobre dobre nažrať, bude mocná a udrží hlavu hore 😀

mawiya
19. sep 2014

@rybkaa čau diovka moja, ako sa mi máš?
@paskolinka juj ako pekne sa ti dvihlo, len nak tam pekne ostane hadica jedna
@janaochi srdienko moje, to mi je ľúto, ale zasa uznaj, že tu v skupinke je fajne. neboj čoskoro bude mimčo a ani muža nebudeš musieť meniť. iba ak by nejaký fešný milionár prišiel. či? 😀 😀 😀
@adamnela ako moja? mrzne?
@sjuzan77 dievka teba je zabiť málo. včera som po tvojom vzore začala preliezať v noci youtube, a odpozerala celú sériu chlapci a chlapi 😀 bože strašná pakovina, no ale nevadí a na poslednej časti mi zomrel net a ja som nemohla dokukať záver. no skoro ma jebslo. inak ty pekne ležkaj, špiníš pretože ťa doky pošprtal. dobre budze.
pozdravujem vás babulky moje krásne všetky do jednej, ja som dnes domka, lebo sme boli na 11-ročnej prehliadke s mladším synátorom - dva dni od strachu spal s nami v posteli a teraz že - mami nič to nebolo. no brali mu aj krv, merali tlak a očkovali. chúďatenko moje. maminka mu za odvahu syrové nite kúpila. kokos 6 euri. no čo už. Prajem vám krásny víkendík, veľa slniečka a nech máme ešte trošku teplúčko. cmukáňa všetkým vám.

rybkaa
autor
19. sep 2014

@mawiya sia drága 🙂 ale na p... čo ti poviem....včera sme sa s mm zvadili, mala som slabú chvíľku a upadla do sebaľútosti, ale škoda reči, dnes sme už v norme... inak som prepadla gumičkovej mánii, takže vypletám het, tak sa naučím lepšie hákom oháňať a potom prejdem na riadne háčkovanie 😀

sjuzan77
19. sep 2014

@mawiya zlatino, daj poistovnu stastia, alebo zivot na zamku, tam sa toho nedopozeras 😀 a ked chces zuby cerit, tak chaluparov 😉 no dufam, ze mas pravdu s tym spinenim, ale tak uz by hadam stacilo. A ty sa kedy mienis dat posprtat? 😀 synator sa s nitami nepodeli? Celkom by som si dala 🙂

mawiya
19. sep 2014

@rybkaa jaj cicuš aj u nás sú tie gumičke všade. a to mám dvoch chalanov, som myslela, že to iba baby robia. furtom nejakú povysávam 🙂 Tak ti poviem, aj ja som si predvčerom porevala, nejako som sa nasrala na exa, v robote ma štvali a potom som prerevala dve hodiny, bo muž mi nevolal tak ako iné dni. no a on sviniar namiesto toho prišiel domov. tak som sa vyrevala zasa, že ma prekvapil. inak ma voľáko serie celý svet a sebaľútosť je u mňa na dennom poriadku.

mawiya
19. sep 2014

@sjuzan77 ja idem budúci piatok. tak som sa rozhodla. no a syr už neni. popapal. 😀 . jaj ako to ja milujem tiež, ale keď je to také drahé. tiež už nevedia čo za to pýtať.