Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dobre ranko dievcence, hlasim sa z postele s naladou na bode mrazu, spinenie furt pokracuje, rano bodka cervenej, tak hadam sa to rychlo spamata. Teraz ma caka dalsia kriticka meta, v predchadzajucom tehu som tento tyzden cely prekrvacala, spolu so silnymi krcmi, snad to teraz dam s lepsim skore 😅
@rybkaa no verim, ze niektore ochechule by boli schopne sa pohadat aj na nasich problemoch, to by si zavideli asi aj skorsiu ovu 😀 😝 my sa tu od kona a vsetkych tych kauz radsej distancujeme, mame dost vlastnych problemov 😉
@janaochi vitaj dievca 😉
@zarzisia co som pochopila z reci dokiho a vycitala na nete, tak duphaston moze fungovat na nejakom principe, ze umelo vyvola mrchu. Tusim to je tym, ze ked sa vysadi, tak prudko klesa hladina progesteronu, v tele to navodzuje situaciu, ako keby zaniklo zlte teliesko a spusta sa mrcha. Vlastne tak funguje aj vyvolavacka.
@paskolinka dnesnu teplotu neber v uvahu som merala po sexiku som pozabudla http://www.fertilityfriend.com/home/4e62c0
@kubisova hm, tak to vyzera celkom dobre, teplota hore, tak ms snad dorazi o par dni 😉
@paskolinka no hadam mas pravdu a dorazi....tak ty grafik dobre este keby ti to tak uz ostalo hore
ja som dnes nemerala, včera sme boli na kolaudácii a som chlipla, takže by to nemalo zmysel, ráno v papuli ako v polepšovni, takže graf dnes s dierkou miesto s bodkou 🙂
@rybkaa čau diovka moja, ako sa mi máš?
@paskolinka juj ako pekne sa ti dvihlo, len nak tam pekne ostane hadica jedna
@janaochi srdienko moje, to mi je ľúto, ale zasa uznaj, že tu v skupinke je fajne. neboj čoskoro bude mimčo a ani muža nebudeš musieť meniť. iba ak by nejaký fešný milionár prišiel. či? 😀 😀 😀
@adamnela ako moja? mrzne?
@sjuzan77 dievka teba je zabiť málo. včera som po tvojom vzore začala preliezať v noci youtube, a odpozerala celú sériu chlapci a chlapi 😀 bože strašná pakovina, no ale nevadí a na poslednej časti mi zomrel net a ja som nemohla dokukať záver. no skoro ma jebslo. inak ty pekne ležkaj, špiníš pretože ťa doky pošprtal. dobre budze.
pozdravujem vás babulky moje krásne všetky do jednej, ja som dnes domka, lebo sme boli na 11-ročnej prehliadke s mladším synátorom - dva dni od strachu spal s nami v posteli a teraz že - mami nič to nebolo. no brali mu aj krv, merali tlak a očkovali. chúďatenko moje. maminka mu za odvahu syrové nite kúpila. kokos 6 euri. no čo už. Prajem vám krásny víkendík, veľa slniečka a nech máme ešte trošku teplúčko. cmukáňa všetkým vám.
@mawiya sia drága 🙂 ale na p... čo ti poviem....včera sme sa s mm zvadili, mala som slabú chvíľku a upadla do sebaľútosti, ale škoda reči, dnes sme už v norme... inak som prepadla gumičkovej mánii, takže vypletám het, tak sa naučím lepšie hákom oháňať a potom prejdem na riadne háčkovanie 😀
@mawiya zlatino, daj poistovnu stastia, alebo zivot na zamku, tam sa toho nedopozeras 😀 a ked chces zuby cerit, tak chaluparov 😉 no dufam, ze mas pravdu s tym spinenim, ale tak uz by hadam stacilo. A ty sa kedy mienis dat posprtat? 😀 synator sa s nitami nepodeli? Celkom by som si dala 🙂
@rybkaa jaj cicuš aj u nás sú tie gumičke všade. a to mám dvoch chalanov, som myslela, že to iba baby robia. furtom nejakú povysávam 🙂 Tak ti poviem, aj ja som si predvčerom porevala, nejako som sa nasrala na exa, v robote ma štvali a potom som prerevala dve hodiny, bo muž mi nevolal tak ako iné dni. no a on sviniar namiesto toho prišiel domov. tak som sa vyrevala zasa, že ma prekvapil. inak ma voľáko serie celý svet a sebaľútosť je u mňa na dennom poriadku.

@lenka369 nevadi, nabuduce to vyjde 😉 kazda nova ms prinasa hned po sklamani nadej do noveho cyklu 😉