Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Baby. Tak že mi silno prefukli tie vajecniky (neviem ci to nejak ovplyvní, ze silno...) A ze kedze som mala hladke vajecniky, tak ze ich "zdrsnili"? Neviem co to znamena, ale ze mi to pomôže ovulovat. Gynekologicka povedala, ze je je velmi pravdepodobné, ze som asi ani normalne neovulovala ked som mala take vajecniky. Tak ja len, ze ci ste niektorá nepočuli o tom. Operačný zakrok "Strich abratio".
Baby progesteron musim vkladať 2x1 no musí sa to že každých 12h no keď robím na 2 zmeny sa mi to nedá presne. Napríklad zajtra musím ráno do práce na 6h no dnes si buď vkladať večer pred spaním cca o 21h takze zajtra by som mala vložiť ráno o 9h to si mám dať v praci?
Ahojte dievcata. Chcem sa spytať...na sviatky idem na svk.. mam ale zacat s pichanim injekcii na tvorbu vajicok...otazka je: viete ci v TO a okoli mi bude niekto vediet spravit medzi sviatkami sono a kontrolu? Nakolko nemam slov.karticku poistenia... cize za priamu uhradu??
@butterfly333 dobre si zareagovala na lieky...foliky narastli....drzim palce,paste,vsetko...nech to ma stastny koniec🤗
@giuli no neviem videla jeden folik lebo že som vaječníkov mala schované za črevami zle sa jej to hladalo no uvidíme testovať nebudem.
@butterfly333 uz mas iui za sebou alebo to bola len kontrola. Silno drzim prsteky. Na zazrak stačí len 1 vajko 💗
@martinade už to mám za sebou moja v piatok ráno o 8h mi to robili. Zaujímavé že prvé iui som bola 29.10.2019 a teraz druhé 29.11.2019

@titi10 takto. Femara je sice Inhibitor esztrogenu,ale mala by pomahat ovulaciii. Cize ak si mala kvalitnu ovulaciu, tak je uplne normalne,ze sa ti po nej pekne zvysila BT. Mas nejaky graf?