icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

fany051081
2. dec 2019

@martinade zo srdiečka blahoželám nádhera, držím palce 😍👶🙏

evi38
2. dec 2019

@martinade veľmi sa s tebou teším 🙂 ešte raz gratulujem 🙂

martinade
2. dec 2019

@naty1987 @ikonica @giuli @fany051081 @evi38 dakujem zienky, sen o babu asi uz vyzera ako skutočnosť. 😍 viem sme len na zaciatku cesty... mam respekt 🙂

kika123kika
2. dec 2019

@martinade z celeho ❤️Gratulujem 🙂 orajem ti aby si mala bezproblemove tehotenstvo 🤰🏼 A aby vsetki dopadlo ako ma a aby si uz buduci rok drzala ten maly uzlik stastia v naruci 🥰👼🏻

evita2176
2. dec 2019

@martinade gratulujem z celeho srdca a prajem bezproblemove tehotenstvo 😍🍀🙏

taily30
2. dec 2019

@martinade bozeee, to je nadhera!!! Gratulujem Mati. Ako sa citis? Stale nechute?

ikonica
2. dec 2019

@martinade a kedy ti vychadza termin?

dolynkag
2. dec 2019

@martinade krása, nádherná správa

martinade
2. dec 2019

Dakujem Vam zienky, a dufam ze coskoro uvidim pozitivne tehu testy. Posielam tehu bacilky 💗 @kika123kika @evita2176 @dolynkag dakujem @taily30 citim sa dobre, kus unavena a teraz frcim na mäse. Na sladke nemam chut a hoc to zijem, vobec nemam pozitok 🙂 a ako sa dari?co noveho? @ikonica termin podla ivf kalkulačky je 16.7.2020. Mm by si zelal 7.7. Kedze ma v tedy narodky, ale aspon ze ten Jul vysiel 🙂 hrozne si zelal jul. A ako sa mate? Uz ste zohrata dvojka? 🙂

ikonica
2. dec 2019

@martinade uz v pohode... Uz v noci pekne pospi tak uz nie som taka vyflusnuta :D aj cez den pekne spi. Mava take urevane okienko pocas dna kedy je ju tazke utisit... Ale hlavne ze sa to presunulo z noci na den 🙂 a uz nedavam espumisan kedze posledne dni bola uplakana istu cas dna ci uz s espumisanom ci bez neho, tak to asi nie su koliky... Tak to nebudem do nej liat... Davame len probiotika treti den...

ikonica
2. dec 2019

@martinade inac je zlatucka, zboznujem na nu pozerat, ake vie ksichtiky vystruhat... Pekne pribera, takze moje mlieko staci a nemusime dokrmovat umelym 🙂

ereska
2. dec 2019

@martinade matka gratulujem držím päste až do júla drzkajte sa myslím na vás 🙏😘

martinade
2. dec 2019

@ikonica jejej prve mesiace musia byt úžasne... @ereska dakujem a vy uz sup sup znovu do snazenia. Do 3tice vsetko dobre 💗

ereska
2. dec 2019

@martinade no nebude to do tretice ale verím že šťastná 7ka

ellie0510
2. dec 2019

@shellynda ahoj sledovala som tvoj graf a veľmi ti priala aby to vyšlo vyzeral krasne...mrzi ma to😔... ja sa sledujem A meriam ešte len druhý graf... prosím Ta dostala si dnes aj menštruáciu? Lebo minuly mesiac mi takto klesla a za hodinku som dostala menštruáciu... dnes ráno mi klesla z 36,7 na 36,3 ale menstruacia nikde...

zuzik5891
2. dec 2019

@martinade jeeej moja...zo ❤️ blahoželám... veľmi sa teším že prvá kontrola dopadla tak krásne 🙏...prajem ti pohodové tehulkovanie 🍀

shellynda
3. dec 2019

@zuzik5891 veru aj ja som bola v šoku, keď som ráno merala a teplota takto klesala. Dávala som do tohto grafu veľké nádeje 😪vyzeral super, no čo už, ideme skúšať ďalej a raz sa nám podarí 😊🙏🍀

taily30
3. dec 2019

@martinade mati, u nas po starom. Mala objavila svoj hlas, tak krici a loloce. A cim viacej na nu hovoris, tym hlasnejsie 🤣 je uzasna.

shellynda
3. dec 2019

@ellie0510 ahoj 🤗... Ďakujem 💖, veru bol super a fakt som si už bola istá, že sa to podarilo... Nie ešte mi MS neprišla, ale myslím, že zajtra dorazí v plnej nádhere 😪.Mne napríklad niekedy BT klesne až tak 1-2 deň MS, tak to asi treba dlhšie sledovať

shellynda
3. dec 2019

Už viem čo má zajtra čaká 😪a taký bol krásny...

naty1987
3. dec 2019

@shellynda a test si už neskúšal???viem ze teploty klesli ake aj tak.... no uvidíš moja držím palce aby bol december úspešný

shellynda
3. dec 2019

@naty1987 ďakujem 💖neskúšala, naposledy bol biely, ako sneh vonku čo teraz máme... December je jasné že náš, ideme na to👍🍀🙏

anniii
3. dec 2019

@martinade To je krásne 😍 Nech sa malému v brušku darí, aby ste si budúci rok mohli užiť najkrajšie leto v trojici.

@shellynda Držím palce, aby vianočná pohoda urobila svoje.

shellynda
3. dec 2019

@anniii ďakujem💖, dúfam že práve to urobí zázrak 🙏🍀

martinade
3. dec 2019

@ereska ja pocitam od tej liečitelky. Snou si dosiahla uzasne pokroky. Silno drzim prsteky 💗

olivia_0309
3. dec 2019

@martinade Jej Mati, velmi sa tesim a prajem ti aby sa drobcovi v brusku darilo a aby si to v zdravi a pohode dotiahla v juli do paradneho konca! Gratulujem k ❣️a drzim prsty silno nech takto skvele pokracujete🍀✊🏼🙏🏼Ja idem vo stvrtok na sono, mala by som byt presne 7+0 a verim v srdiecko! Inak mne vychadza termin na 23.7.2020 podla MS a manzel ma narodky 15.7. aj jeho sestra cize uplne krasny je ten nas jul😘😉😊 To su krasne darceky😉

ivkaemko
3. dec 2019

Ahojte chcem sa vás opýtať čo si o tomto grafe myslíte ? :( Pred menštruáciou mavam 36.04. pohlavný styk sme mali v deň ovulácie aj dní pred nou.

martinade
3. dec 2019

@olivia_0309 drzim palceky, ale isto bude vsetko v poriadku. U mna dalsi milnik a to su geneticke testy. Z tych mam najviac obavu... ale dufam, modlim sa, ze teraz sa len kvalitne ujalo.
@anniii @zuzik5891 dakujem 💗

pasikavamacka
3. dec 2019

@kika123kika merat stale budem od skoncenia MS do potvrdenia ovulacie, aby som vedela kedy ju mam. ale po ovulacii je to k nicomu, lebo pekny graf mame vsetky zienky a potom si robime zbytocne nadeje :/

silviash
3. dec 2019

Co myslíte? 25.11 som mala jemné spinenie a 26.11 slabá krv ale len jeden deň. 3 mesiace som užíval duphaston, nepravidleny menzes, spinenie medzi cyklami. Teraz dva týždne beriem inofolic. Ovulácia asi prebehla- výtok a aj bolesti brucha boli, ale ovulacny test mi nič slávne neukázal. Už 4 dní ma bolia prsia a 2 dní mi "mešká" menzes (pri nepravidelným menzes 5 dní hore dole neviem, kedy mám očakávať) a dnes TH negatívny od Dr.maxa. je možné že mi to mešká nachladenim..
Prosím poraďte čo si myslíte o grafe a celej situácii 🙂 som v Tom novacik. 🙂