icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kika123kika
3. dec 2019

@pasikavamacka presne tak v tomto mas naozaj oravdu 🙂 ja tento mesiac skusim popri bt ovu testy pravdupovediac tie som este neskusala tak som zvedava :D

zuzik5891
3. dec 2019

@shellynda veru...december bude o splnených želaniach🎄❤️🍀

naty1987
3. dec 2019

Ahoj babulky nakoniec som nevydrzala a predsa meriam BT už 3deň a robím ovu testy tie mám už 4 😂😊 ale čo ma prekvapuje je, že mám pekne silné ciarky na to že som len 10dc pijem každé ráno a večer fertipronu kde je ten inositol a vitaminy tak asi to vážne funguje lebo takéto ovu testy som ešte nikdy nemala takto skoro väčšinou ciarky boli neviditeľné ale teraz asi príde aj ovu skôr 🤩 no uvidím tak sa teším čo vám poviem 🤩😊😊😊

ereska
3. dec 2019

@martinade verím aj ja že pomôže len po druhom kyrete som akoby na začiatku čo sa týka vaječníkov takže chvíľku nech sa nakopnu a pôjde to verím tomu

giuli
3. dec 2019

@naty1987 super moja..este jej chyba,ale hadam to je na dobrej ceste...😉

naty1987
3. dec 2019

@giuli ano ano chýba jej ale na 10dc je aj to uuuuspech lebo ovu je za chvíľku tu 😊
A veru pravdu si mala nevydržala som to 😂

giuli
3. dec 2019

@naty1987 aj vies,kedy si zvycajne mavala ovu predtym??...aspon si to potvrdis aj testami aj BT... ...by ta iba nahlodavali myslienky...

giuli
3. dec 2019

@naty1987 ja dnes 8dc a tiez som spravila prvy ovu test....no u mna ovulacia az 19dc prisla minulý mesiac, aj mesiac predtym...tak som zvedava,ako to bude tento

pasikavamacka
3. dec 2019

@kika123kika ja si robim testy, ale robi mi problem nepit 2h, tak nie vzdy to ukaze ovulu 🙂

naty1987
3. dec 2019

@giuli minule bola 20dc a predtým asi až 25dc a testy boli vždy slabulinke až pred ovu sem tam zosilneli a v ovu boli silné inak nič a teraz su krasne vidieť vtedy som brala len kys .listovu a vitaminy tentokrat skúšam inositol tak som prekvapená

Vieš čo keď som čítala že na intenzite ms nezáleží aká je že ovu môže aj nemusí byť tak som si vravela že keď som mala ms takú slabú aspoň nebudem musieť stresovat kedy príde ms a či vôbec bola ovu tak preto som začala testovať a merať aspoň budem vedieť ako na tom som 😉😉😉

giuli
3. dec 2019

@naty1987 uvidis moja,ze sa to vsetko pekne upravi...takze teraz testujme,nech sa s nasimi telami vydr...me my a nie oni s nami...

kika123kika
3. dec 2019

@pasikavamacka nooo tak v tom adi nebudem mat problem nakolko som nechtarka tak mam bela krat ze 2hodky nepijem 🙂

naty1987
3. dec 2019

@giuli tak sme na tom pekne rovnako 😊😊😊 že ty si ma čakala 😂😂😂 joj december musiiiii byť nas

mirus11
3. dec 2019

@giuli moja aj ja som mala ovu minulý mesiac až 19dc a mesiac pred ním až 20-21dc.tak tiež som zvedavá, kedy príde tento mesiac

giuli
3. dec 2019

@naty1987 ty si ma odhalila....jasne,ze som ta cakala,hadam ta v tom nenecham samu....🤗🤣😉

giuli
3. dec 2019

@mirus11 nejako nam to chodi kazdej okolo 19dc...ako si na tom teraz??kolky den si ...

naty1987
3. dec 2019

@giuli moja zlataaa 😊😊😊😂🍀🍀 dúfam že sa budeme aj gulatit spolu❤❤🍀

mirus11
3. dec 2019

@giuli 6dc,som 2 dni pozadu za tebou 😃

giuli
3. dec 2019

@naty1987 jaaaj ..ja uz som gulatuckaas...ako siska vytiahnuta z masti🤣🤣,ale prijimam

giuli
3. dec 2019

@mirus11 to je nic...ideme do doho s tebou a naty..😉😉

shellynda
4. dec 2019

Tak aj ja hlásim 1 deň MS... presne ako hodinky 28DC

kika123kika
4. dec 2019

@shellynda nevadi moja december je vas 🍀

shellynda
4. dec 2019

@kika123kika juj bodaj by to tak bolo 😘😍

kika123kika
4. dec 2019

@shellynda ja som dnes zacala merat bt a este ovu testy :D ze co to spravi 🙂 nevies od ktoreho DC robit testy? Staci 10Dc?

mirus11
4. dec 2019

@giuli jasne ze hej. Dúfam že aspom niekomu to v tento krásny mesiac vyjde.

naty1987
4. dec 2019

@kika123kika úplne stačí od 10dc ja som začala skôr hneď po ms tusim

shellynda
4. dec 2019

@kika123kika áno, podľa mňa stačí 10DC,aj ja tak začnem 😊

giuli
4. dec 2019

@kika123kika vies cca kedy mas ovulaciu??...Ak nie ,tak uplne staci od 10dc...

mirus11
4. dec 2019

@giuli moja a ty odkedy merias, keď vieš cca približne, kedy máš ovuláciu?

mirus11
4. dec 2019

@giuli myslela som ovu testami, kedy testujes? Od ktorého DC?