Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@evi38 Vieš čo dnes teplota klesla na 38,28, akurát dnes som dostala silné špinenie :/ snažíme sa len 5 mesiacov, takže začínam mat v hlave rozne myšlienky, aj keď je krátka doba, ale deprimuje ma, že okolo mňa všetckým sa to podarí na prvý šup. :/ no teploty mi skáču, ale tak nemám ani ukážikový spánok, v noci idem aj 3 krát na toaletu, do toho som bola týždeň nemocná, ešte stále mám nátchu. Neviem, rozbor hormonálny mi urobit zatiaľ nechce gynekolog, že tam sa mu za 6 rokov čo to odoberá žiadna nevykĺzla normálu. Tak mi dal inofolic. Neviem, čo znamenalo to krvácanie po veľkej potrebe toho 25.11 :/ asi tie hormóny nemám ok, a duphaston mam pocit, že mi vůbec nepomohol. :/
@kika123kika vidim 😍 Ani do negativu si nemusela davať. Takze gratulujem???
@monu66 ďakujem🙂
@martinade no ja neviem vcera skoncila ms tak nechapem :D skusim este vecer a potim o dva dni tak som zvedva :D ale moc tomu neverim 😂
@kika123kika aha tak ak si mala MS, tak testy duchuju...
@martinade to vazne? Az takto? To som nevedela 🙂 tak uvidim o dva dni 🙂
@kika123kika radsej si nerob nadeje... pardon, ale nebudem davat falosne nadeje... si po MS
@martinade no ja ani nechcem byt tehu este by som nemsla byt po kyrete a porode az v hanuari sa mozeme zacat snazit
@kika123kika aka je znacka tych tehu testov? Mne step duchovali...
@martinade chorá niesom bola som u lekárky a brala mi krv a nič v nej nenašla . vraj mi nedá lieky proti zvracaniu nakoľko môžem byť tehotná. Pred meranim som spala 5 hodin a merala som v tu istu hodinu ako dni pred tym. Menštruáciu som minuly mesiac vobec nemala preto mi je všetko také divné aj tá ovulácia je potvrdená ovulačným testom aj som cítila že ju mám a včera mi bolo neskutočne zle z dymu od cigariet čo som fajčiarka a ani to mi už nebere. Bolesť v križoch taktiež v podbrušku a menštruácia nikde. Ja už neviem čo si mám o tomto myslieť
@martinade one step testy od lauritky 🙂 nevadi ani tomu neverim a ani si nerobim nadeje o dva dni pre istotu skusim 🙂
@@kika123kika🙂
@martinade skúšala som tehu test vysiel tam slabý duch ktorého po čase bolo ledva vidno tak zopakujem o dva dni. Ja som bola už tehu a príznaky som mala presne takéto isté . Len bohužiaľ som prišla o to bábätko . Proste neviem každá žena to má inak ja si myslím že to konečne zas vyšlo po dvoch rokoch 🙂 uvidíme ak nie ideme ďalej snazilkovat
@kika123kika ahoj Kika a kedy si mala kyret lebo ja som ešte po vyše mesiaci mala dve čiarky a ešte silnejšie než ty môže byť ešte z predtým tehu
@ereska ahoj oktober 2 🙂 ale podla mna to je blbost absolutne tomu neverim :D
@kika123kika no aj ja som bola v šoku keď mi ešte ukázali // no vtedy som bola v 14tt takže už malo hcg maximálnu výšku a napriek kyretu sa držalo v telo ešte dlho
@kika123kika zlatíčko držím palce
@ereska ja som nola v 22tt takze fakt neviem 🙂
@butterfly333 dakujem moja ale nie je preco podla mna 🙂 to je obycajne chybny test 🙂

@mirus11 zatial som ju vzdy mala neskor...ale testovala som uz vcera prvykrat...takze 10dc je uplne ok....