Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 🙈😂 dakujem sak skusim pre srandu o dva dni a dam vediet 🙂
@kika123kika tiez si myslim,ze by mohlo ist o zostatkove hodnoty hcg....no jeden nikdy nevir...pre pokoj duse by som asi o par dni test zopakovala😉
@giuli hej hej zopakujem aj ked viem ze je to bud blbost alebo zostatkove hcg 🙂 ale asi skor blbost tak dlho by sa drzalo hcg??
@kika123kika ktovie....bola si tehotna dlhsie...je dost mozne ,ze sa to este drzi trosku..
@giuli aha to neviem 🙂 len tolko viem ze po 18tt klesa hcg
Ahojte dievčatá, opat sa ozyvam tu, lebo v Snazilkach som moc neuspela a vy ste take zlate, vzdy poradite 🙂 Dnes som cca 9 - 10 DPO a na papieri som mala tmavo hnedé špinenie. MS mám dostať až cca 9. 12.. Takéto špinenie som nikdy nemala ale toto je pvrý cyklus, čo beriem hormóny Femara. Tak sa chcem spýtať, či to špenie može byť sposobené tými hormónmi, alebo nie? Ďakujem vám velmi pekne za akykolvek nazor 🙂 Prajem krasny vecer
@kika123kika ano po urcitom tyzdni klesa...no vyplavovanie moze byt velmi individuálny...,nevadi...budes mudrejsia o par dni...
@michaela889 ze mas pekne teploty...dokonca neklesá, ale mierne stupla...zopakuj test o dva dni...drzim palce
@michaela889 mne sa zda ze celkovo ma graf klesajuci trend, hoc ti dnes teplota vystupila... ale drzim prsteky nech to vyjde
@pasikavamacka ahoj. Tak dnes to máme za sebou. V centre to šlo celkom fajn. Pani doktorka veľmi milá, ochotná, trpezlivá a aj vtipná. Boli sme konkrétne u Mudr. Lenky Šváčovej. Celý pohovor trval hodinu + potom nám obom zobrali krv. Na spermiograme muž nebol, lebo pred mesiacom bral antibiotiká, tak ho objednali až na január. Mne spravila sono a dohodli sme sa na ďalšej konzultácii keď budú výsledky. Aj nás narovinu upozornila, že ak pojdeme do Mesa/Tesa, že je to finančne náročné, že sa na to treba pripraviť. A samozrejme, že ani nie je záruka, že sa to podarí. Hneď sme povedali, že darcu odmietame, takže uvidíme no, čo s nami za zázrak spravia.
@beatinka ja by som chcela konzultaciu a nejake testy hematologicke, geneticke. aj ked neviem ci to ma zmysel, tie si vacsinou davaju zeny, ktore viackrat potratili, ale ja som neotehotnela ani raz... do umeleho zatial nechcem ist, bojim sa hormonalnej stimulacie. drzim palce!
@evi38 drzim prsteky Evka a nech vyhras stavku 🙂
Ja sa mam ok, ta nechut do jedla sa stale drzi ale konecne mozem polievku 🙂 uz 2hy den jest. Kyslu kapustovu hihihi
Teraz uz asi 2 tyzdne ked sa zobudim tak musim do hodinky mat ranajky. Pred tym cca 4 hodky som nevedela a az o 8:30-9:00 ranajky. Inak na krv na trisomny idem na konci novembra, zaciatkom January idu merat drobca, asi to je ten screaming ze? A termin 16.7. Dufam ze bude skor... 🙂 7.7. Na mm narodky 🙂
@evi38 a @martinade, dievcata kedy sa robia trisomy testy a kde ich mam ziadat? vobec neviem tak informacne😉 Ja som mala vcera kontrolu a Dr. mi dala papier uz aj na 1semestrálny screening aby som sa objedanala. Drobec je podla utz 6+4 Dr. mi nakoniec napisala 6+5, srdiecko krasne bilo😍podla MS som bola vcera 7+0. Odlahlo mi🙏🏼O dva tyzdne mam poradňu😊 tak by som sa opýtala na tie trisomy? Co poviete? Drzte sa🍀
@callisia Ahoj, no to pises o triple testoch... standardnych ktore podstujues automaticky, Trisomy si hradis a su presne
@olivia_0309 od 11tt https://trisomytest.sk/

@kika123kika no veď uvidime budem držať palce