icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

butterfly333
4. dec 2019

@kika123kika no veď uvidime budem držať palce

kika123kika
4. dec 2019

@butterfly333 🙈😂 dakujem sak skusim pre srandu o dva dni a dam vediet 🙂

giuli
4. dec 2019

@kika123kika tiez si myslim,ze by mohlo ist o zostatkove hodnoty hcg....no jeden nikdy nevir...pre pokoj duse by som asi o par dni test zopakovala😉

kika123kika
4. dec 2019

@giuli hej hej zopakujem aj ked viem ze je to bud blbost alebo zostatkove hcg 🙂 ale asi skor blbost tak dlho by sa drzalo hcg??

giuli
4. dec 2019

@kika123kika ktovie....bola si tehotna dlhsie...je dost mozne ,ze sa to este drzi trosku..

kika123kika
4. dec 2019

@giuli aha to neviem 🙂 len tolko viem ze po 18tt klesa hcg

titi10
4. dec 2019

Ahojte dievčatá, opat sa ozyvam tu, lebo v Snazilkach som moc neuspela a vy ste take zlate, vzdy poradite 🙂 Dnes som cca 9 - 10 DPO a na papieri som mala tmavo hnedé špinenie. MS mám dostať až cca 9. 12.. Takéto špinenie som nikdy nemala ale toto je pvrý cyklus, čo beriem hormóny Femara. Tak sa chcem spýtať, či to špenie može byť sposobené tými hormónmi, alebo nie? Ďakujem vám velmi pekne za akykolvek nazor 🙂 Prajem krasny vecer

maribell
4. dec 2019

ahojte 🙂 prosím vás myslíte, že ovulácia už prebehla, tak ako mi to ukazuje kalendár alebo ešte len príde? tie nízke "poovulačné" teploty ma celkom zmiatli. Ďakujem

martinade
4. dec 2019

@maribell ovu prebehne ak 3 dni bude vyssie teplota ako v 6 predchadzajucich dňoch.

ivkaemko
4. dec 2019

@martinade ďakujem uvidíme no potešilo by 😍

giuli
4. dec 2019

@kika123kika ano po urcitom tyzdni klesa...no vyplavovanie moze byt velmi individuálny...,nevadi...budes mudrejsia o par dni...

giuli
4. dec 2019

@maribell podla mna este nebola...teplota musi byt vyssia aspon o O,2st..tri dni po sebe ,ako 6 predchadzajucich....

giuli
4. dec 2019

@maribell ....teraz kuk ,ze
@martinade ti uz dala odpoved.. .drzim palce🤣🤗

michaela889
5. dec 2019

Ahojte, prvý mesiac robím ovulacne testy aj meranie BT. Začiatok cyklu 5.11., ovulácia 23.11 teda 19DC. Včera 30DC - 11DPO mierne spinenie a takmer neviditelna čiarka na teste po dlhsom čase. Dnes 12DPO -31DC. Ako by ste hodnotili graf?

giuli
5. dec 2019

@michaela889 ze mas pekne teploty...dokonca neklesá, ale mierne stupla...zopakuj test o dva dni...drzim palce

martinade
5. dec 2019

@michaela889 mne sa zda ze celkovo ma graf klesajuci trend, hoc ti dnes teplota vystupila... ale drzim prsteky nech to vyjde

jelka21
5. dec 2019

Ahojte, uz dlhsie sa k Vam chcem pripojit, ale nejako nestiham...az teraz... Tento mesiac som si robika ovu testy...len dva, 10, 11 DC, co vravite? Este trošku chyba, aby bol pozitívny, vsak...

martinade
5. dec 2019

@jelka21 este dosť chyba... testovacia ciarka musi byt rovnaka alebo silnejsia ako referenčna.

beatinka
5. dec 2019

@pasikavamacka ahoj. Tak dnes to máme za sebou. V centre to šlo celkom fajn. Pani doktorka veľmi milá, ochotná, trpezlivá a aj vtipná. Boli sme konkrétne u Mudr. Lenky Šváčovej. Celý pohovor trval hodinu + potom nám obom zobrali krv. Na spermiograme muž nebol, lebo pred mesiacom bral antibiotiká, tak ho objednali až na január. Mne spravila sono a dohodli sme sa na ďalšej konzultácii keď budú výsledky. Aj nás narovinu upozornila, že ak pojdeme do Mesa/Tesa, že je to finančne náročné, že sa na to treba pripraviť. A samozrejme, že ani nie je záruka, že sa to podarí. Hneď sme povedali, že darcu odmietame, takže uvidíme no, čo s nami za zázrak spravia.

shellynda
6. dec 2019

@jelka21 testuj ďalej, ešte nie je pozitívny, ešte mu kúsok chýba😊

martinade
6. dec 2019

@ceklis ako sa mas? Uz odratavas dni? @evi38 kedy mas termin? Jun? Ci maj? Uz si bola sa znovu testovat?

pasikavamacka
6. dec 2019

@beatinka ja by som chcela konzultaciu a nejake testy hematologicke, geneticke. aj ked neviem ci to ma zmysel, tie si vacsinou davaju zeny, ktore viackrat potratili, ale ja som neotehotnela ani raz... do umeleho zatial nechcem ist, bojim sa hormonalnej stimulacie. drzim palce!

evi38
6. dec 2019

@martinade Maťka oficiálne podľa ms 1.6., ale podľa utz vždy menej cca 23.5. Poradňu mám v stredu, to bude druhý screening + čakám na výsledky z trisomy testov, to budem vedieť aj pohlavie...ty sa ako cítiš, kedy máš termín?

martinade
6. dec 2019

@evi38 drzim prsteky Evka a nech vyhras stavku 🙂
Ja sa mam ok, ta nechut do jedla sa stale drzi ale konecne mozem polievku 🙂 uz 2hy den jest. Kyslu kapustovu hihihi
Teraz uz asi 2 tyzdne ked sa zobudim tak musim do hodinky mat ranajky. Pred tym cca 4 hodky som nevedela a az o 8:30-9:00 ranajky. Inak na krv na trisomny idem na konci novembra, zaciatkom January idu merat drobca, asi to je ten screaming ze? A termin 16.7. Dufam ze bude skor... 🙂 7.7. Na mm narodky 🙂

olivia_0309
6. dec 2019

@evi38 a @martinade, dievcata kedy sa robia trisomy testy a kde ich mam ziadat? vobec neviem tak informacne😉 Ja som mala vcera kontrolu a Dr. mi dala papier uz aj na 1semestrálny screening aby som sa objedanala. Drobec je podla utz 6+4 Dr. mi nakoniec napisala 6+5, srdiecko krasne bilo😍podla MS som bola vcera 7+0. Odlahlo mi🙏🏼O dva tyzdne mam poradňu😊 tak by som sa opýtala na tie trisomy? Co poviete? Drzte sa🍀

callisia
Autor odpoveď zmazal
olivia_0309
6. dec 2019

@callisia Ahoj, no to pises o triple testoch... standardnych ktore podstujues automaticky, Trisomy si hradis a su presne

ikonica
6. dec 2019

@callisia falosne vychadzaju tripple testy.. Trisomy su presne...

callisia
Autor odpoveď zmazal