Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 q10 ale vyssiu davku 400 a niekto berie az 600mg, melatonin, alpha lipoic acid, vit e, n-acetylcysteine, myo-inositol,
@martinade q10 som brala no kúpim si ešte melatonin beriem 50mg denne femibion viď d3 5000 vitex bromelain a čistý inizitol ten už 3 mesiace a nič.
@martinade ten alpha lipšic acid čo ma spoločné s kvalitou vajičok? Čítala som o ňom a nič také sa tam nepíše.
@martinade a ten q10 v takej dávke tu asi nezozeniem co som pozerala tak všetko je na Aj stránkach.
Ahojte dievčatá, už dlhšiu dobu Vás tu čítam, ale až dnes som nabrala odvahu aj napísať, lebo úroveň môjho zúfalstva už dosahuje extrémne hodnoty a potrebujem sa s niekým o tom porozprávať, poradiť. O dieťatko sa snažíme už rok a pol. Ja mám PCO, a prešla som od inofolicu, cez alchemilku a všelijaké vitamíny až po vitex. Toto je prvý cyklus s Clostilbegytom. Manželovi ale zistili asthenozoospermiu, teraz začal brať folandrol. Myslíte, že má zmysel, dávať si ďalší mesiac Clostil? Ja už som tak nejak zmierená, že dieťa bude zrejme len s pomocou CAR.
@butterfly333 ja by som na tvojom mieste trocha zvolnila...uz ste podstupili aj umele oplodnenie? Neboj,ono to pride,len netreba tlacit na pilu.Ja sa tiez snazim uz dlhodobo,zatial bez uspechu...uz som sa zmierila s tym,ze budem mat len jedno dieta,pokial sa postasti,potesim sa...
@butterfly333 co som citala v tej knihe... tam rebecca pisala naco je to dobre. A q10 som brala 2-3 tabletky aby som dosiahla pozadovane mnozstvo...
@kukurica77 zvolila som už dávno umelé sme nepodstupili ani na to netlačím. Ja proste sa bojím že s manželom nebudem mať spoločné dieťa. Dva roky zatiaľ bez úspechu.
@martinade a odkiaľ s q10 kupovala? Ja mám.len 100mg.
@butterfly333 iherb.com tusim 200mg
@butterfly333 zlepsenie vajicka trva par mesiacov
@martinade veď už vyše pol roka beriem všetko možné takže u mňa nič nezaberá.
@kika123kika kraasny máš ovu test zajtra by mohol byť silnejsi každopádne šup sa tuliť😊😁
@naty1987 este nemozme :/ este musim pockat jednu ms a vysledky z toxo 🙂 snad uz zajtra budu 🙂 len robim testy aby som vedela ci to bude aj podla bt som zvedava 🙂 bt zatial takto 🙂 a som zvedava nakolko som mala vzdy na 13dc ovulku podla bt teda tak som velmi zvedava 🙂
@kika123kika ahaaa no pekne ale vyzerá to že už už bude ja som dnes 15dc ale ovu testy behať tak uvidím kedy bude sama som zvedavá či voobec bude
@naty1987 urcite bude 🙂 asi aj koli tomu ze si dlhsie namala ms tak aˇeste sa ti neupravil cyklus :/ vies co skusala som teraz a dost bledy test nemal by byt taky isty ? Po 10min takyto tak asi ten predtym je uz po limite taky neviem :/
@kika123kika ahoj... ovulačný test sa odratáva neskôr ako tehu test...to že ten predtým tak stmavol nieje tým že si ho odrátala po limite... jednoducho hladina LH hormónu stúpla a zasa klesla... určite si dodržala dve hodiny pred testovaním nepiť a necikať?...ale verím že ovu už zachvíľku dorazí... zajtra ti silno držím všetkých dvadsať aby boli výsledky v poriadku ❤️🙏🍀
@zuzik5891 ahoj 🙂 ano dodrzala ani som nepila ani necikala 🙂 mozno aj viac ako dve hodky nakolko som si robila nechty 🙈😂 no potom aj ten druhy stmavol 🙂 a kolko minit ma limit ovu test ? Nema nejakych 10min? Ale nevadi dnes skusim opat o 11:30 a potom 18:10 ako vcera 🙂 a dakujem po 11hodine tam volam tak difam ze uz vysledky su 🍀🙏🏽
@kika123kika ako si dostala toxoplazmozu??A to ti s krvi zistili či si mala nejaké príznaky
@naty1987 no ako som nola tehu tak robia na to testy a mala som ju pozitivnu 🙂 priznaky ziadne vibec 🙂 a zrejme z tatarskeho bifteku ktory som jedla dva mesiace pre otehotnenim 🙂 vize teraz nejem nic take a vsetko aj maso s rukavicami krajam 🙂 to je ten problem ze to mozes dostat od hocicoho a poviem ti teda ze najmensia sanca je ze to dostanes od zvierata 🙂 skor od jedla od pitnej vidy zlej hygiene porezes sa pracujes s masom ktore je nakazene dostane sa ti to do rany atd
@kika123kika lebo ja som mala kocura keď som.bola s malým tehu a nič no teraz ma muž v dielni mačku ťa tam už ostala lebo Sme sa báli že zamrzne ale ona sa túla ja som na ruky hakliva čiže dezinf.gel musí byť ale že takto od tataraku to dostanes by som neverila😟😟 aj ja ho ľúbim ale jem ho tak raz max 2x do roka snad uz budeš mať testy negatívne
@naty1987 tak od macky to dostanes len z vykalov ak ju cistis a zle umyjes ruky a to musus dat do ust cize to dostanem cez ranu a konzumaciu 🙂 a ano biftekom :/ surove maso :/

@zuzik5891 baby čo na tu kvalitu už som zúfalá beriem všetko možné a nič. Letrozol clostil všetky možné vitamíny na už neviem my asi to babo nikdy mať nebudeme. Po novom roku začnem vybavovať adopciu síce sa načakame no iné nám asi neostáva. Čo som komu urobila? Modlim sa každy den rano aj večer snažim sa byt dobrá pomáham ked sa da. Ja už neviem.
@giuli