Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte. Neviete mi prosim poradiť :(
Dlho som si nemerala teplotu, takze to, ze som si ju tento mesiac merala ma sokovalo. Mavala som predovulacne teploty 36,3-36,6 a poovulacne 36,7-37,1. Tento mesiac boli predovulacne medzi 36,1-36,25 a poovulacne 36,35-36,55 (19 DC 36,2 a 20,21,22DC 36,5) z coho som usudila, ze ovulacia pravdepodobne bola ten 19DC (bol aj hlien, aj bolest a bolo pred tym samé nižšie teploty -3 vyssim prechádza 6 nižších). Lenže teraz problem. Myslite, ze je ok takáto poovulacna teplota ?
A problem c. 2, minuly cyklus som mala len 26 dni, co.inak mávam v poslednej dobe vzdy 30. Nemerala som, takze som si povedala, ze mozno bola ovu skor, alebo he bol cyklus anovulacny. Lenže vcera som zacala večer spinit a dnes to.pokracuje a dnes.vy som mala byt 9DPO. Dnes dokonca teplota vstupla oproti včerajšku. Aj by som si nahovarala, ze možno implantacne krvacanie, ale na moj vkus silne (ms to isto zatial nie je). Len teda akože co to mo ze byt :( Začínam sa bat.
Aj by som si dávala progesteron, ten doma mam, ale Boj im sa, ze ked mam trombofiliu, ze by sa mi tym mohli robit zrazeniny kedze nemam nic na riedenie krvy.
Prosim, ak viete, poraďte :(
@izy1661 ja mám tiež trombofiliu 7x som prišla o dieta. Teraz som po IUI a od zákroku picham fraxik a vkladam progesteron.
@butterfly333 no, len ako sa dostat k tomu fraxiku, alebo niečomu podobnému. Pretoze progesteron mam. Len ako vravím, bez henteho si ho nechcem dávať :/ a uz začínam mať z toho seriózne úzkosti, ze preto neviem nic urobiť
@izy1661 a ku gyn sa nevieš dostať?
@butterfly333 bromelain iba po ovu a max 5 dni
@butterfly333 kolko dni si po iui? Drzim prsteky. Pocity?
@martinade moja 29.11 o 8h mi robili IUI. Tak asi 9 dni ak nerátam ten deň.
@martinade a pocity žiadne .
@butterfly333 Mas ist aj na krv po 14 dnoch? Testovala si uz doma?
@martinade áno mám ísť na krv a test nemám.
@butterfly333 silno drzim prsteky 💗
@martinade ďakujem moja veľmi pekne. Ty ako ?
@zuzik5891
@naty1987
Takze baby toxo pozitivna :( ja uz sa zblaznim uz som fakt v riti :/ nestaci ze mi zobral 2babatla naraz ake teraz aj toto ze bohvie kedy sa mizeme az snazit 😔 revem jak sprosta co som komu spravila ze mi nieje dopriate? Ano som mlada ale od kedy som bola tehotna nic pozitivne sa mi nestalo :/ ja uz nevladzem fakt 😖
@kika123kika bože, chúďatko moje😔... Čakala som, že to bude dobre a nepotvrdí sa ti to. Hrozne zle sa to aj číta, nie ešte ako sa musíš cítiť... Už len aby si sa rýýýchlo uzdravila a mala doma svoj vytúžený voňavý uzlíček a toto všetko bude už len zlá spomienka 💖
@shellynda dakujem ❤️ Ja som tiez mala dobry pocit ni a ten sa uz pominul :/
@kika123kika moje zlateee tak veľmi mi je to ľúto 😪😪😪 aj beries nejaké lieky??či ako si na tom pevné verím že nový rok ti prinesie všetko pozitívne
@kika123kika :( zelam velmi rychle zotavenie 💗
@martinade moja... prečo bromelain len max. 5 dní po ovu?...veď by to mal byť len výťažok z ananásu... môže nejak uškodiť keď sa berie dlhšie?
@kika123kika bože..to fakt?... veď aká je to už doba od nakazenia a stále to nieje ok? ... strašne na to mrzí...😞... dúfala som že si prečítam niečo iné... zaslúžiš si už konečne pozitívny impulz v živote 🙏🍀
@kika123kika budu ta aj liecit? trvaj na liecbe! nenechaj sa odbit, treba to riadne preliecit
@zuzik5891 prilis veľa bromelainu môže spôsobiť kŕče a rednutie krcka maternice. Krce pri implantácii embrya nie su vhodne. Ja som toto ivf si dokonca kupila prírodné kvapky na ukľudnenie maternice aby som nemala krce. Teda bromelain 5 dni a den pred IVF a a deň po som si davala kvapky. Na zahranicnych forach to baby doporuvovali. Ze aj lekári davali zenam tabletky aby neboli nervozne...
@zuzik5891 ved toto uz dva mesiace :/ myslela som si ze sa telo s tym rychlo vysporiada ale nie asi aj kopa ATB co mi davali a nemam taku imunitu este :/ ale co uz jedine ci mi zostava je cas a cakat :/ bohuzial :/ a dskujem ❤️
@pasikavamacka noo podla mna mi faju ATB na to ale ine akk rovamicyn lebo to nieje na liecbu ale na to aby to nepreslo na plod :/ este musime do TT a tam mi povedia viac a predpokladam ze urobia sirsi rozbor :/ ale verim ze to raz dva prejde a bude dobre 🙂
@kika123kika drzim prsteky, isto to rychlo prejde💗
@martinade dakujem ❤️
@zuzik5891 viburnum opulus... prirodne kvapky. Nechcela som chemiu. https://www.iherb.com/pr/Eclectic-Institute-Cra...
@kika123kika to je mi luto velmi. 😔😢 mala si toho tento rok ozaj vela ale ver tomu ze buduci rok bude omnoho omnoho lepsi. Prajem skore uzdravenie 🍀✊

Jednej s nás to lieta a u mňa to ide ako hadik, aj ja som zvedavá, ako sa to u mňa ďalej vyvinie, keďže ja mávam ovu až 17-19DC.